Prečo ľudia neodpisujú na správy okamžite?
Čo si myslíte o neodpisovaní alebo odpisovaní po 24 hodín ak s tým človekom nemôžete byť osobne v kontakte? U mňa to evokuje ako nezáujem hoci podľa reči je opak pravdou, na sociálnych sieťach je ale inak aktívny...
podľa toho o koho sa jedná.
a či bol v poslednej správe otáznik. a má na niečo odpovedať.
Dohodni sa na case kedy budete spolu telefonovat.
necháva ťa čakať... nezáujem, ignoracia..
Mne sa napr.tiez stalo, ze som neodpisala hned. Ale aj o 1-2 dni. Pritom dovod nebol ten, ze by mi na tom clovekovi nezalezalo. Prave naopak. Niektore veci proste potrebujem spracovat. Nechcem reagovat prchko. A proste niekedy v tej chvili ani neviem co na to napisat. Takze sa ozvem neskor, ked sa mi to trosku ulezi v hlave.
nie kazdy je na pisanie a telefonovanie ... su ludia kt staci poslat spravu raz za par dni ale osobne sa porozpravaju velmi radi-pritom sa nejedna o nezaujem .. hold nie kazdy dnes musi drzat telefon v ruke 24/7 a postovat kazdu ko..tinu na net ... dolezite je aky je ked ste spolu osobne ... nechapem ako moze niekto kto ho ani nepozna napisat ze ma nezaujem ignoraciu a podobne... ano aj v dnesnom online svete su aj normlany ludia ..
není ženatý?
Autorka
Na korektný názor málo informácii...
...v akom ste vztahu
...ako dlho sa poznate
...cez co spolu komunikujete
...vsetko je to individuálne 😉
...to, čo napríklad tebe chýba, považuješ za nezáujem, iná žena považuje u muža za "stíhačku" a priam odpudzujúce, pretože jej nenechá voľnosť, nenechá ju dýchať 😉
...na darmo sa nevraví menej je niekedy viac.
...pokial nejde o život, nejde o nič 😉🙂
Ja niekedy odpisujem do minúty, niekedy do 2 dni.
Poznám ľudí, čo majú mobil nonstop v ruke, ale neodpisujú, lebo si na to vyhradzujú čas, aby boli čo najmenej na sociálnych sieťach.
Iné je, keď ťa ignoruje, keď sa snažíte stretnúť alebo keď už ste sa ja stretli. Snaha má byť tam, snažiť sa nájsť si čas osobne a nie v tom, či mi odpíše hneď.
Napíšem to takto - záleží o koho ide, aký s ním máš vzťah a podobne. Napr. moji kamaráti a podobne bližší ľudia väčšinou vždy odpisujú max do pár hodín a ak to trvá dlhšie tak sa niekde niečo "stalo".
Na druhú stranu nedávno som stretol dievča, s ktorým si momentálne dopisujem, a v podstate niekedy odpisuje relatívne rýchlo a niekedy mi odpovie aj za 24h. Je to nezáujem ? Ťažko povedať, podľa mňa človek si vie ozaj nájsť za celý deň pár minút na odpísanie ak mu na tom človeku záleží. Tiež ale dodám, že keď odpíše, tak cítiť záujem aj z jej strany - podľa mňa ozaj závisí od človeka, situácie a vzťahu..
Nezáujem.
Tak napis mne ja ti budem odpisovat stale