Prečo má ex iné nároky na novú partnerku?
Vie mi niekto vysvetliť prečo ex keď bol so mnou mal veľmi vysoké nároky na partnerku a po rozchode skončil s úplným opakom? Chcem sa poučiť aby sa mi to znova nestalo. Na začiatku bolo všetko super prvý rok ale po čase hľadal na mne chyby, nič mu nebolo dobré preto sme sa rozišli. Posledný mesiac mi dennodenne ničil sebavedomie. On sa rozísť nechcel ani za nič ešte mi stále hovoril o dieťati a pílil uši že chce mať so mnou rodinu. Mal požiadavky - chcel vyštudovanú ženu, ktorá má dobre platenú prácu, aby dobre vyzerala starala sa o seba a bola slušná, vedela variť, upratovať a chcela deti a rodinu do pár rokov, stále o tom hovoril. A aby bola reprezentatívna. Po rozchode skončil s 18 ročným dievčaťom, a tento rok bude maturovať, on má 30. Utoky si prosím nechajte pre seba, snažím sa si veci sama v sebe pomaličky uzavrieť.
No ono je aj možné, že aj keby si bola taká, akú by ťa chcel, stále by chcel dať niečo ďalšie, čo nie si. Poste jednoducho len chce ti dať pocítiť, že si ho nie hodná, že si niečo menej... Zaváňa mi to manipulátorstvom, poštuduj si niečo o tom. Proste nikdy by s tebou nebol spokojný. A je dosť možné že aj táto chuderka skončí rovnako. Rok bude ako medik k nej a potom začne pomaly ale isto rovnaký teror... Možno to má chlapec jednoducho v povahe a s tebou to vlastne ani tak nič moc nemá do činenia, ako skôr s jeho povahou. A preto chcel aj to dieťa, aby si ťa ešte lepšie pripútal, lebo so spoločným dieťaťom by si oveľa ťažšia z takého vzťahu odišla. Snáď tú chuderu nenabúcha asap.
Lebo zistil, že žena, ktorá dobre zaraba , je sebavedoma a reprezentativna sa nedá až tak ľahko zmanipulovať, tak loví zubrienku, ktorá v ňom vidí poloboha a urobí čokoľvek aby sa mu zapáčila.
@lindous proste chcel mladú, keď sa mu nepodarilo splniť životné kvóty... ako osobne si myslím, že jeho nároky sú odôvodnené a rozumné, akurát nikto nedokáže ľudí meniť, takže to dopadlo, ako to dopadlo. Treba mať nároky hlavne na seba a nie na polovičku... tiež som sa poučil zase z tej druhej strany karty.
dalsi manipulator, to kde sa tolki kotia? Mala som frajera, mal na mna naroky, bol narocny a tiez bol preto aj rozchod. A s kym skoncil po mne? So starou tucnou cigankou, s upratovackou hajzlov, ze doslova. Takze tak. Nezamyslaj sa nad tym, on nechce seberovnu partnerku ale handru, skrz ktoru sa bude utierat zo svojich mindrakov. Oni to ti narcisy a manipulatori potrebuju.
Potreboval naivnu husicku a napravit si ego. Ved z toho krici,aky je to chudak.
@kittykat22 pisem len pravdu,su naivne. Nepisem,ze su zle.
ktovie ako to je.Môj bývalý frajer tiež stále mlel že by nechcel nikdy slobodnú mamu že on sa nebude starať o cudzieho fagana a hádaj koho teraz má😀 to je tak vždy čo nechceš alebo na čo kydáš to potom aj dostaneš🙂
Zbytocne riesis exa a jeho vyber . Kto vie ? Mozno ju mà len na uzivanie si. Neplanuje snou svadbu deti. Rozist si sa chcela ty Takze v tebe ten svoj potencial videl . Mozno si nesplnala vsetky jeho poziadavky a teraz uz je to jedno . Mozno znizil naroky alebo sa zalubil. Mozno ju bude podporovat v studiu na VS Mozno sa o par mesiacov rozidu .. zbytocne riesit preco je teraz s touto . Mozno je snou Preto ze ty si ho nechcela a takto si lieci posramotene ego, alebo v nej vidi kvality ktore tam ty nevidis Lebo nechces a nepoznas ju. Raz je ex jeho dovody by mà vobec nezaujimali . Z tejto temy mam skor pocit ze ti ten vztah znizil sebavedomie ked sa este tomto zaoberas . Bud len rada ze si to ukoncila a zi dalej stastne bez neho spokojna sama so sebou.
Bud ti chcel znizit sebavedomie, aby mal nad tebou lepsiu kontrolu, alebo mu proste stale nieco chybalo, tak to hadzal na teba, ze ty nie si dost dobra.
Vztah medzi 18r a 30r je v mojich ociach zneuzivanie mladeho dievcata, ktore to neskor olutuje. Tiez mi to zavana tym, ze chce mat nad nou kontrolu a "vychovat si ju" podla svojich predstav. A o tom teda partnersky vztah byt nema.
Podľa mňa ma nereálne požiadavky aj k mladému opaku, rovnako ako ich mal na teba. On totižto netúži po dobre vyzerajúcej, vzdelanej žene s vynikajúcim platom, on túži po hocijakej žene na ktorej si môže honiť ego…
Uzavri to v sebe a bud rada ze si sa zbavila blbca
Normálka. Zapáčila sa mu mladučká, asi ako každému chlapovi. Je to podľa mňa vzťah čisto o príťažlivosti prípadne ta chcel nasrať tým. Tomuto vzťahu dávam max par mesiacov
Ach 18 ročná s 30 ročným. Iná generácia. Prečo sú tie mladé také hlúpe
Ja nechápem, prečo niekoho zaujíma minulosť. Je to ex a bodka, nech si žije ako chce.
Očividne si natrafila len na vadný kus
A taketo naroky ma aj na seba? Je absolutne dokonaly? Asi tazko, minimalne hlavu nema v poriadku, ak ma taketo poziadavky
@marca12 škoda, že matky, ktoré vychovajú takýchto manipulátorov nám nevysvetlia, kde urobili chybu vo výchove
@anouschka5 Pravdepodobne samé žili s toxickým manipulátorom, ktorého nevedeli opustiť a preto tie vzorce prebral aj syn.
Ak chces veci uzavrieť, tak nerozmýšľal nad ním prečo sa takto rozhodol. Vaše cesty sa rozisli, prestala si sa mu páčiť, nepozeraj dozadu kde je on. Zlepšuje sa ako človek a jeho nechaj tam kde zostal, on si bude za svoje blbé rozhodnutia a chyby platiť. Môže si byt s kým chce. Nech aj je premnazamna.
Vieš ona nieje lepšia, len dostupnejšia …
Lebo 18r nemusi byt vystudovana a mat super pracu. Ani nemusi vedie varit a upratovat. Je mlada, svieza, ani na udrzbu nemusi tolko vynalozit. A moze ho ako skuseneho 30tnika obdivovat.
Zly výber partnera. Netyraj sa zbytočne premýšľaním nad ním a hod to za hlavu.

Lebo ju ľahšie prerobí na svoj vysnený obraz, je ľahšie manipulovateľná, s veľkou pravdepodobnosťou si nechá viac skákať po hlave a bude sa mu snažiť vyhovieť... u teba s tým neuspel, tak zvolil inú taktiku... to nie je nič čo by si spravila zle v priebehu vzťahu, z čoho by si sa mohla poučiť, to začalo už výberom partnera...