Prečo ma kamarát posiela s jeho frajerkou na koncert?
Kamarát, ktorého nepoznám nejako dlho a mnohí v našom okolí si myslia, že niečo spolu máme, urobil niečo zvláštne. Flirtuje so mnou, má rôzne narážky, miestami je veľmi familiárny, rozumieme si. A pravdaže, nič sa nestalo. Len máme veľmi blízky vzťah, ktorý vyzerá pre okolie podozrivo. Nebyť toho, že je zadaný, možno by sa aj čosi stalo. Jeho priateľku nepoznám, viem o nej nejaké info. To je všetko. Hovorila som mu, že moja kamoška nemôže ísť so mnou na koncert - navrhol, nech vezmem jeho frajerku. A ona súhlasila. Aj keď sme sa nikdy nevideli. Neviem, čo tým sleduje. Každopádne, je to divné.
On to navrhol,ani sa ta neopytal ci suhlasis a rovno sa jej opytal? Kazdopadne,je to velmi divne z jeho strany. Co tymto divnym napadom sleduje vie len on sam :D
@lubkovaandrejka podľa mňa to navrhol jej keď sa sťažovala, že nemá koho zobrať.nie svojej priateľke
No autorka, možno si tu blízkosť namyslas len ty. Možno si preňho fakt super kamoška a neflirtuje s tebou, len chce aby si spoznala preňho dôležitého človeka, lebo si je istý, že keď ste kamaráti vy, tak budete aj vy dve.
no, podľa toho, čo som pochopila, ona o mne nič nevie, tak to aspoň interpretoval 😀 a nie, to nebolo, že by sa jej rovno opýtal, skôr ja som nepovedala "nie" a on riešil - a pýtať sa ho asi nebudem, len je to zvláštne
@janagem ano,ale asi to navrhol nasledne na to aj svojej priatelke,ked suhlasila :D
Prečo? Ja by som sa ho rovno opytala, co tym sleduje? Zbytocne budes spekulovat nad alternativami,ked odpoved ti vie dat len on. 🙂
@lubkovaandrejka hej otázne je, čo autorka povedala xD lebo keby povedala vieš čo nie, je mi to blbé asi by to neurobil xD
@janagem ja som to pochopila,ze on jej navrhol priatelku,ona povedala nie a on ju aj tak dohodil?:D
@lubkovaandrejka taký dutý hádam nie je nikto že by to urobil xD aj keď niektorí chlapi xD no, asi pomlcim xD ale ako píše autorka ona nie nepovedala takže on riesil a zastavený nebol xD
@janagem jaaaj, ja si sedim na vedeni, precitala som to inak 😆ze povedala nie. No,poznam aj takych :D
@lubkovaandrejka v pohode :D ja si sedím od včera 😅 ale inak hej pár exotov sa nájde :D
A nemohol tým myslieť že si mu začala naznačovať že nemáš s kým ísť. Že si myslel že chces aby išiel on? On sa chcel z toho vyvliecť nechcel s tebou ísť kvôli priateľke tak ti radšej navrhol ju? A možno je to koncert na ktorý hneď vedel že určite by sa potešila ísť aj ona tak to zbrucha navrhol a chcel ju potešiť 😃 Ono možno vôbec nie je taký poblazneny do teba ako sa ti zdá 🤷
@janagem tak aspon v tom nie som sama 😆
Koľko máte rokov?
ja toto nechápem,tvrdíš,akí ste super blízki kamoši,o niečo urobí a ty sa neopýtaš jeho ale sa pýtaš cudzích ľudí na koňovi??
Nevymyslaj konstrukcie. Ona chcela ist na ten koncert, jemu sa nechcelo. Ty si nemala s kym ale chcela si ist, tak vas dve dal dokopy. Vy pojdete na koncert on bude mat volny den a nebude mu vycitane, ze s nou nesiel. Vsetci traja spokojni. (teda ty nie, lebo hladas za tym nieco co tam asi ani nie je)
Ty si sa mu stazovala,ze nemas s kym ist a dufala, ze pojde on? Lebo tak to vyzera a tak to mohol zobrat aj on. Aby ta slusne poslal do .. navrhol, aby si zobrala jeho frajerku, ktora o tebe isto vie a nepaci sa jej, aka si napichana z jej frajera tak by velmi rada zistila, co si zac
Mne príde cudne, že ste takí kamosi a nepoznáš jeho frajerku, pritom s ním si v kontakte. To sa stretate tajne?
Mám celý život aj mužských kamaratov a aby to fungovalo musia to naozaj brať obidvaja ako “kamarátstvo”. A kámosi väčšinou poznajú aj svojich partnerov/partnerky navzájom.
Co mi z tvojej strany tak nepripadá. Ty si single ?
Môj kamoš ma frajerku, tiez ju často ponúka ako spoločnosť, ale ona je taká zvláštna osoba a sama moc svoje kamarátky nema
Všetci ju rešpektujeme pretože ju ľúbi, nikomu nevadí ked je s ním ale teda zrovna to nieje typ človeka s ktorým by sa mi chcelo ist na koncert.
Tak možno ti len chcel pomôcť, keďže nemáš s kým ísť a on by s tebou asi ísť nechcel. A chce urobiť radosť svojej priateľke.
Je zadaný, nemyslím ze o teba ma záujem.
Tak asi chce aby ste sa spoznali s jeho priateľkou, je predsa zadaný, keď má niekto kamarátov mal by sa spoznať aj s ich partnermi a nie sa stretávať poza chrbát partnera.
V tom prípade to nieje čisté kamarátstvo keď o tom partner nevie.Ty si možno flirt nahováraš a on o Teba ako o ženu záujem nemá, ináč by ti neponúkal aby si šla na koncert s jeho priateľkou
Na tvojom mieste sa s ňou zoznámim.

Keď ste takí super kamoši a máte veľmi blízky vzťah, na rovinu sa ho spýtaj, on jediný vie odpoveď... prvé čo napadlo mne je, že mu píli uši s tým, že sa jej vaše kamarátstvo nepáči (pochopiteľne) a že ťa chce spoznať (lebo je dosť blbé, že vás nezoznámil), tak to vyriešil takto (nezmyselne)... ale iba špekulujem samozrejme😅