Prečo ma kamarátky s deťmi nevolajú von?
Ahojte, ako by ste to brali, ked zavolate niekoho von s detmi, idu par krat, ale sami od seba vas nezavolaju. Ja neviem, kde je problem, ale naozaj sa citim pre to zle, ci robim nejaku chybu alebo co
Vykaslala sa na nich :D zivot je kratky, aby si stracala cas smutkom za ludmi, ktori sa nevedia ozvat aj sami od seba
Vieš čo ja som to tiež uťala. Vždy som bola iniciátor ja a už som mala toho plne zuby. Teraz idem s malou len ja alebo aj s manželom a nebudeme sa stále nikomu doprosovať a je to super lebo čím menej ludi, tým menej sa musíme prispôsobovať 🙂
Podla mna vacsinou maju ludia svoj program alebo rezim. Ako deti rastu, veci sa menia, spanky atd, niekedy uz clovek nema energiu snazit sa zosuladit casovo s inou rodinou, aby sa niekde stretli.
My sme chodili denne von na obedny spanok, stretla som kamaratku s babom, tiez by chcela chodit von, rozumieme si, nase babo si vsak urobilo uz len 1 spanok, v postielke pospi aj hodinu abo hodinu a pol, v kociku len 30 min
Takze spi doma a my sme sa odvtedy s kamoskou nestretli
Mozno sa nie rad stretava s detmi ? Ja sa s kamoskami stretavam vzdy len bez deti. Celkovo nevidim dovod tahat deti so sebou ked ozaj nemusim ani ony. A stretavanie sa s detmi som fakt rada nemala. Otrava, kazde dieta nahanat inym smerom a nic si nepovedat poriadne . Ak je to väcsie dieta tam to zas nevidim dovod mu nasilu dohadzovat kamosov.
Vieš čo ja som to tiež uťala. Vždy som bola iniciátor ja a už som mala toho plne zuby. Teraz idem s malou len ja alebo aj s manželom a nebudeme sa stále nikomu doprosovať a je to super lebo čím menej ludi, tým menej sa musíme prispôsobovať 🙂
@4stanka4 ach, no to je tazke , ci lebo stalo sa mi to uz druhy krat a neviem, co si mysliet.
Mozno sa nie rad stretava s detmi ? Ja sa s kamoskami stretavam vzdy len bez deti. Celkovo nevidim dovod tahat deti so sebou ked ozaj nemusim ani ony. A stretavanie sa s detmi som fakt rada nemala. Otrava, kazde dieta nahanat inym smerom a nic si nepovedat poriadne . Ak je to väcsie dieta tam to zas nevidim dovod mu nasilu dohadzovat kamosov.
@ivik4 a s detmi chodis sama potom?
No sama alebo s muzom sme chodili ked bol malinky a aj teraz. Lenze uz je velky tak pride kamos k nam napriklad
Ja som tiez casto iniciator rozhovorov, pisania, napr susedu zavolam skor ja, tak ze jej napisem a dohodneme sa, oni skor narazovo, ked na vidia von a nie vzdy mi to vyhovuje v ten dany moment. Tiez si ale hovorim, ze nebudem uz nejako prva vsetkym pisat, ked budu chciet, ozvu sa.
Ja napr nemam rada taketo dohadovanie. Lebo potom sa citim casovo zviazana. Skor uprednostnujem nahodne stretnutia. Napr prideme na ihrisko atretnem zname mamicky ci susedov, porozpravame, deti sa hraju a nasledne ideme kazdy po svojom. Niekedy sa stane, ze sa opytame ci pridu aj poobede a stretneme sa. Nezavazne. Ak mi do toho nieco pride, tak sa necitim zle ze neprideme. Alebo ak je nejaka akcia pre deti opytam sa ci tam nahodou nejdu, ale vsetko je to nezavazne, take informativne a ked sa stretneme na danej akcii tak fajn stravime chvilu spolu.
že by nestáli o tvoju spoločnosť? Ale každopádne by bolo lepšie spýtať sa ich a nie cudzích žien, ktoré nepoznajú vás ani vaše vzťahy

Napríklad ja som veľmi zriedkavo iniciátor , väčšinou volá niekto nás 🤷