Prečo ma môj bývalý partner stále blokuje na Instagrame?
Ahojte. Ide o spravenie jedného chalana. Na úvod Vám poviem, že som mala jeden asi 4 ročný vzťah s Ľubom, ale nakoľko niektoré veci neklapali mali sme obdobie kedy sme spolu neboli.
V tomto čase som sa stretávala s o 5 rokov mladším Denisom. Neplánovala som to, ale tak stalo sa a bol mi veľmi blízky v ťažkých časoch. Avšak pri ňom som si nakoniec uvedomila čo od mužov už nechcem. Síce ma priťahoval a bola tam chémia, tak bol finančne negramotný, ešte nevyzretý (mal v tom čase 23 rokov a žil u mamy a len na všetko nadával) a hlavne som si uvedomila že to nie je moc človek s ktorým by som si chcela plánovať budúcnosť, mal dokonca aj takže depresie na ktoré bral silne lieky a mal vlastne problém chodiť medzi ľudí. Stretávali sme sa pár mesiacov no ja som si časom uvedomila že okrem perfektného sexu ma to s ním nijak nebaví. Ukončila som to ale nebolo to nejak vzájomné, pretože on ma ľúbil tak ako vraj ešte nikoho a bola som žena jeho snov. A tak Denis odišiel žiť preč a samozrejme si ma vymazal aj zo sociálnych sieti, ale reku ok.
Po čase som sa vrátia k Ľubovi. O všetkom samozrejme vedel čo som mala s Denisom, nemala som dôvod to tajiť a zobrať to tak ako to bolo. Na veľa veciach sme zapracovali a naozaj ako dvaja dospelí ľudia sme vzťah napravili od predošlých chýb a celá ta prestávka nám vlastne pomohla.
Ľubo si žil preč, malo som o ňom vedela ale raz mi prišiel od neho follow na instagrame. Dozvedela som sa že mal pár mesiacov vzťah ale nedopadlo to najlepšie (ani som sa tomu veru nečudovala). Ale nijak ma nekontaktoval.
Asi o pól roka som sa dozvedela že ma nový vzťah ale zase že je to dievča na ktoré vlastne len nadáva a nevie ani načo s ňou je… a v tom obdobím mi začal dávať ❤️ na všetky storky a príspevky čo som pridala ale nijak inak ma nekontatoval a viac som ani neriešila.
Ja som mala nedávno narodeniny a s Ľubom som pridala fotky z výletu a že čo pre mňa pripravil.
Všimla som si že v tom momente si ma Denis dal odstrániť
z instagramu. Prišlo mi to ako keby neznesie pocit, že som šťastná a že sa mi darí, asi preto že on bol vtedy do mňa veľmi zaľúbený…. Asi dúfam že budem žiť smutný bezduchý život a neznesie pohľad na to že som si veci zariadila lepšie asi ako on, ktorý teda vraj stále nemá na nič peniaze a depresie ma také že aj mesiac nechodí potom do prace a len berie viacero druhov antidepresív naraz…
Akoze si si ten zivot zariadila? Lebo z toho gulasu som pochopila,ze Lubo niekoho ma a popritom to taha s tebou? Akoze toto ti ma ten Denis zavidiet?
@marca12 podla mna namiesto Luba chcela napisat Denisa, lebo inak to nema logiku :D
Akoze si si ten zivot zariadila? Lebo z toho gulasu som pochopila,ze Lubo niekoho ma a popritom to taha s tebou? Akoze toto ti ma ten Denis zavidiet?
@marca12 Myslím, že tu troška autorka poplietla mená. Chápem, že je s Ľúbom a Denis ju odhlásil zo sledovania insta. Autorka neviem čo rieši, je to taký príbeh, len postrádam, kde má problém.
Keby si bola vysporiadana so vsetkym, neriesila by si, ci ta ten alebo onen sleduje, ci ta odhlasil alebo nie. Ty ani nevies co chces ale nedas pokoj kym to nedostanes. Je najvyssi cas dospiet a riesit vtahy zodpovedne. Kym sa tak nestane budes sa len motat medzi roznymi existenciami v naivnej predstave, ze ta kazdy miluje a nemoze bez teba byt. No moze byt aj bez teba, len ci mozes byt bez jeho pozornosti...
Keby si bola vysporiadana so vsetkym, neriesila by si, ci ta ten alebo onen sleduje, ci ta odhlasil alebo nie. Ty ani nevies co chces ale nedas pokoj kym to nedostanes. Je najvyssi cas dospiet a riesit vtahy zodpovedne. Kym sa tak nestane budes sa len motat medzi roznymi existenciami v naivnej predstave, ze ta kazdy miluje a nemoze bez teba byt. No moze byt aj bez teba, len ci mozes byt bez jeho pozornosti...
@viestta takto som to nevmínala, ale dakujem za spätnú väzbu… ani neviem prečo chcem jeho pozornosť keď som ho nechcela vo svojom živote…
Vedela si, že Denis berie lieky, má problém chodiť medzi ľudí a mali ste spolu sex. Jasné, že on si myslel, že s ním plánuješ budúcnosť. Hoc ty si ho mala len ako hračku, náhradu za Ľuba.
Wau. Tu máte odpoveď prečo sa ženy dajú dokopy s magormi. Ty sa ho zbavíš, máš dobrého chlapa a tento nadávajúci na vlastné frajerky so srdiečkami po instáči pre iné Ti aj tak stojí za založenie témy.
Ja by som si taký kus ani nevšimla čo kde lajkuje a či si ma odoberá/neodoberá.
Keby si tu založila tému, že stratila som skvelého partnera, pochopím.
Čisto z toho čo som odpozorovala z okolia, takéto úplne odstránenie znamená zvyčajne to, že človek konečne prestal riešiť, dúfať, zaujímať sa a proste to uzavrel a oslobodil sa alebo aspoň chce naozaj spraviť tú hrubú čiaru...a prajem to aj tomuto chalanovi... to že niekoho život nepotrebujem sledovať, neznamená, že dúfam, že sa má zle.... ale v podstate ti to môže byť úplne jedno, lepšiu otázku si si dala sama v komentári...
Jeminy, už dávno som nečítala nič tak strašne o nicom... Určite sa neprezentujes ako dospelá vyrovnaná žena. Moja 15rocna dcéra a jej kamošky si takto pridávajú a odstraňujú kamošov.
Denis sa na teba namotal, je psychicky chorý to nie je sranda. Buď ta chce vymazať zo života a preto ta vymazal aj z Instagramu alebo proste nezvláda pozerať ako si s iným a môže mu to naozaj robiť zle a privádzať ho do ešte väčšej depresie. Ty o tej depresii píšeš ako by mal chrípku veď čo depresia...ale sú to naozaj veľmi vážne stavy. Ja keď som si niekoho vymazala, chcela som na neho zabudnúť aby mi ho nič nepripominalo.
A ak ta Denis stále miluje tak jasné že mu nerobí dobre sa pozerať ako si šťastná s iným chlapom
Denis sa na teba namotal, je psychicky chorý to nie je sranda. Buď ta chce vymazať zo života a preto ta vymazal aj z Instagramu alebo proste nezvláda pozerať ako si s iným a môže mu to naozaj robiť zle a privádzať ho do ešte väčšej depresie. Ty o tej depresii píšeš ako by mal chrípku veď čo depresia...ale sú to naozaj veľmi vážne stavy. Ja keď som si niekoho vymazala, chcela som na neho zabudnúť aby mi ho nič nepripominalo.
@kvietok1233 tak za prvé ja viem že depresie nie sú chrípka. Denisovi som chcela veľmi pomôcť žiť kvalitnejšie, no on si šiel len svoje… doma sedieť na gauči, fajčiť cigarety a jedol len pizzu a mekáč . Neustále narodil a ja som musela ťahať zaňho financie… a on jedine či spravil s celým jeho psychickým zdravím bolo že si dal tabletky navyše… áno bolo to pre mňa dosť “red flag” nakoľko som videla jeho životný štýl… ešte chcela jeho namazaný zaplatil za jedlo (lebo žil u nej) tak povedal že je toxická a len na ňu nadával… bohužiaľ áno po prvotnej chémii som si uvedomila že Denis toho do života moc neponúka… a možno keby ste vy za chlapa platili všetky účty od prvého dňa tak by sa vám to tiež nepáčilo, ale na cigarety mal samozrejme… dokonca v práci koketoval s jednou kolegyňou len preto že ona mu potom dala cigarety.. bola som toho svedkom, a v súkromí mi hovoril že ho otravuje…
* neustále marodil
* a ešte chcela jeho mama aby platil účty
a ty si nešťastna, že chlap, čo ťa cical z peňazi, už ťa nesleduje?
on tymi 🩵 si ta chcel naklonit, a ked zistil, ze Lubo ti vystrojil oslavu, tak zistil, že už nevytiahneš peňaženku, nebudeš mu nič platit, tak išiel inde..a ked povedal, že nikdy nikho tak nelubil, tipujem, že to hovori každej, ktora ho štedro dotuje..čim viac platí, tým je zaĺúbenejši..
Ani by som neprišla na to, že ma niekto 'odstranil' z Instagramu.
Toto nie je o nom, ale o tebe. Spytaj sa sama seba, preco tomu venujes tolko pozornosti. Preco nad tym tolko uvazujes. Preco sa ta vobec nejak dotklo, ze ta zablokoval (alebo prestal sledovat). Preco za tym hladas vyjadrenie jeho nazoru, a preco je pre teba dolezite.
A neboj. Toto klasifikujem ako klasicky pripad zachvatu jeho ziarlivosti a on si ta za nejaky cas zas odblokuje.
Ty máš 15 rokov?
A prečo.ho ty stále sleduješ na IG?
Však ste sa rozišli s denisom, načo riešiš nejaký Instagram ? 😞☹️
🤦🏼♀️
dievča dospej, vyrasti z plienok a puberty
A prečo.ho ty stále sleduješ na IG?
@vilma7 zaujímalo ma že ako sa mu bude dariť keď sa preťahoval a že či sa pokúsil napríklad zlepšiť nejaké veci v živote… ale čo mi rozprával jeho kamarát tak nič moc teda… aj mi to je ľúto že zahadzuje mladosť zlými rozhodnutiami a zlým životným štýlom… myslím si že mi môže na ňom záležať aj bez toho aby tsm boli nejaké romantické city… proste mám s ním minulosť ale nechcela som budúcnosť, no ukradnutý mi nebol
Dovtedy budes motat,pokial Ta obaja nezablokuju.......
Dovtedy budes motat,pokial Ta obaja nezablokuju.......
@martin96321 😅
ale ne, autorka, nechcela som ti to písať tak prísne, ale podla mňa, on to vzal tak, že z tohto mráčka už nezaprší, načo sa bude naňho fixovať, toto na mužoch obdivujem, že su šialene zaľúbení a ked dostanu košom, o týždeň už balia inú
Mozno mat pocit nadradenosti a potvrdenia vlastnej príťažlivosti. Aj ja som bola rovnaká ale je to chyba. Nerob to. Zamotava sa srdce a prichadzas o cas jeho i tvoj. Radsej bud sama a uprac si hodnoty pred tym, nez pride ten spravny muz. Ja dom ho našťastie nasla☺