Prečo ma partner považuje za neúprimnú na začiatku vzťahu?
Ako by ste pochopili keby vám muž s ktorým randíte po 4roch stretkach povie že ste neuprimna? Pritom som bola k nemu uplne otvorená a jednala na rovinu, ale vraj som nedostupná. Pre istotu to ukončil lebo vraj to nie je ono. Tak ja neviem či mám po 3-4 stretkach sa správať ako keby som už vo vzťahu dlhšie… a naopak som mala pocit že on to nemyslí uplne vážne tak a z mojej strany tam bola nejaka ta rezerva že si k sebe nepripustím len tak cudzieho človeka. Ale na tom nevidim nič zlé. Neviem čo dnes muži očakávajú od ženy.
ako ? že sa ťa potreboval zbaviť .... asi našiel iný objekt ktorý ho zaujal viac ako ty...
alebo to videl s tebou na dlho a on sa potreboval len "zabaviť" ...
No nedala si mu hned. On chcel hned. Isiel hladat ochotnejsiu = uprimnejsiu
A ako môže vedieť, že si neuprímná?Mohol narovinu ako frajer povedať, sorry, "nekliklo to". Zbožňujem takýchto hrdinov.
randit 4roky...no si hrdinka 🙂 Ja som svojmu (uz coskoro 20r manzelovi) hned na druhej schodzke povedala ze cas nemarnim a ak do dvoch rokov nebudeme manzelia to nema vyznam ani pre neho ani pre mna (mala som 24, on 22 ked sme sa spoznali)
randit 4roky...no si hrdinka 🙂 Ja som svojmu (uz coskoro 20r manzelovi) hned na druhej schodzke povedala ze cas nemarnim a ak do dvoch rokov nebudeme manzelia to nema vyznam ani pre neho ani pre mna (mala som 24, on 22 ked sme sa spoznali)
@stvura aké 4 roky? Veď píše o 4 stretnutiach...
Zbytočne sa nad tým zamýšľaš 😃 proste sa ťa z nejakého dôvodu chcel zbaviť a povedal ti prvú sprostosť
Pre niečo ťa vôbec nechcel, tak zadrel , čo ho prvé napadlo, čiže čo má v sebe on- neúprimnosť. A otočil to na teba, že ty si ten problém, aby on nemal zlý pocit zo seba. Tak ti poviem, buď len rada, že tento typ človeka odišiel, s takým by ti nikdy nebolo dobre
Nedostal čo chcel mal pocit ze už vydržal dosť dlho aj sa snažil a nič tak ide za nejakou čo mu dá hneď alebo na druhom stretku. A miesto toho aby bol úprimný a hovoril na rovinu o čo mu ide hodil vinu na teba. Možno keď sa mu inde nezadari rýchlejšie aby ešte mohol skúsiť zahrať na city tebe. Odložil si ťa na horšie časy. Je to blbec. Po 4 stretkach stále cudzí človek ktorého nazor nemá vahu. A ešte keď si mala pocit že tam nie je niečo ok daj na svoju intuíciu. Dobre že tak rýchlo zmizol. Ušetril ti problémy. Srať na neho
To je absolútne zbytočné sa nad tým zamýšľať.To sú myšlienkove pochody cudzieho človeka. Vypiť s niekým kávu 4 krát a potom premýšľať nad tým čo vypustil z tej svojej hlavy je strata času, energie a vôbec to nemá zmysel. Vôbec nevieš, kto v skutočnosti pred tebou sedel. To je také nevyžiadané hodnotenie cudzieho človeka bez významu, bez poznania. Skrátka vypustil z papule. Konec. Veď, keď ťa to nejako ranilo, tak si mu mala povedať, že aj ty si mne pripadal napríklad marnotratny, neuctivy, povrchný.... Však hocičo si mu mala šplechnúťdo ksichtu, tak ako on tebe. Pi 4 stretkach.🤣🤣
To su take tie kecy ako odovodnenie, preco nepokracovat v stretavani. Neries a hod za hlavu.
No nedala si mu hned. On chcel hned. Isiel hladat ochotnejsiu = uprimnejsiu
@viestta ale ved ona nie je stetka aby sa vyspala s cudzim clovekom s ktorym nema este nic vybudovane... Nech si hlada on inde, dnes je vela zien, co sa ponukaju
autorka,
Co on ocakava ako uprimnost? Lebo je prirodzene, ze si este drzis urcity odstup. Ja by som ho partnerom ani nenazvala.
@viestta ale ved ona nie je stetka aby sa vyspala s cudzim clovekom s ktorym nema este nic vybudovane... Nech si hlada on inde, dnes je vela zien, co sa ponukaju
@zmrzlinka2021 ale vsak ja viem...
Čo ja viem , veď podľa mňa super , nemárni tvojim časom . A keď to tak naozaj necíti , tak podľa mňa sa zachoval správne . Možno to tam proste nie je , tak ti ten čas naozaj ušetril a môžeš ho venovať iným ľudom 🙂
Nevyhovovalo mu to, chcel to ukoncit, nasiel si vyhovorku, lebo to nechcel povedat tak na rovinu (trebars, ze fakt cakal, ze uz pojdete konecne na vec a ty sa dalej tvaris, akoby ta mal dobyvat este aspon pol roka a to ho nebavi, lebo zase taky hotovy z teba nie je, aby sa mu chcelo snazit.).
Tak to zabalil do staniolu.
On si blahopraje, ze to dal ako pan a ty sa zbytocne nad nim zamyslas.
A mozno si sa nevedomky zbavila muza, co ma svoje skryte problemy a stale sa riesi.
Dobre sa stalo, co stalo. Nestracate vzajomne cas.
Vôbec sa nad tým ani len trochu netráp. Vyselektoval sa sám a urobil ti len láskavosť. To,že ti nepovedal pravdivý dôvod je vlastne pre teba celkom fajn. Asi by ti bolo horšie,keby ti povie,že potreboval len rýchly "pich" a už tie 4 rande boli nad limit,alebo že sa mu nepáčiš. Jooj,keby si niekedy počula dôvody na rozchody,by si sa iba zasmiala a v duchu si povedala,že si "len neúprimná" 😏. Ideš ďalej, príde lepší-úprimnejší 😉.
Vyhovorka
Vyhovorka, hlavne je to manipulator, že
To hodi na teba.
Nemyslel to s tebou vazne a toto si nasiel ako vyhovorku aby to ukoncil a pravdepodobne mu islo ibs o sex.
najprv neúprimná, potom nedostupná... veď ten sa nevie ani adekvátne vyjadriť, aj keď viac naznačil tou nedostupnosťou
Nebol to partner, ani frajer. Len kratka znamost. A po tom, co ti povedal, aj dobre, ze si sa ho zbavila, resp.,ze on zisiel z kratsej cesty.
@stvura píše o 4 stretnutiach nie o 4 rokoch
To sú také kecy vôbec sa nad tým nezamýšľaj

tak inac do hája Ťa mohol poslat inac