icon

Prečo ma trápi názor môjho bývalého partnera?

6. apr 2024

Dnes som práve uvažovala prečo ma stále trápi co si mysli o mne môj ex. Ze som bezcitna sebec ze mam IQ 40 ze som v živote nič nedokázala. Mysli kariéru lebo mam prácu v kancli len za minimálnu mzdu. Ze nemám vlastný byt a auto. Bola som dvojkarka na strednej no maturita samé jednotky. Mame prvaka a nie je jednotkar. A tak ex mi vyčíta ze je to moja blbá výchova ze mu to v škole nejde atď. Zabezpečujem synovi veci ako viem. Ma z bazosa bicykel.nema nový napr. Ex mi vyčíta ako sa obliekam ako chudera ze do cinaka chodím. Ze som hlúpa a take mam aj kamarátky. Ze ma karma dobehne zato ze som ho opustila. Ze sa budem v pekle smazit atď.preco ma to trápi ešte?

barka1
7. apr 2024

Kolko preslo od rozchodu? Máš v živote muža alebo niekoho, kto by ti pomohol vrátit /vybudovat sebavedomie?
Trápi ťa to, pretoze si sama neveris. Nemáš sa rada a máš nízké sebavedomie. Preto ta bolia reči od chudáka. Bola som na tom podobne. Pomohlo čas, nový partner, to že som schudla, začala soferovat, v práci sa mi darilo.
Este sa občas stane, že ex niečo povie alebo naznačí, často keď má publikum (naposledy svoju mamu a novu priatelku), ale už si to tak neberiem.
Su to skratka chudáci, ktorí si radi kopnu do ženy. Inak by sami do sebou nevydržali.

jana_eyre_2
7. apr 2024

Trápi ta to, pretože tí zmrazil sebavedomie na bod mrazu... Presne o to mu ide tým ako ta uráža, nech sa ty cítiš čo najviac na hovno..

Namiesto toho, že si budeš v hlave stále premielat to čo to ex rozpráva myslí na to, v čom všetkom si dobrá a čo si dosiahla.. začala by som tam, že si silná žena ak si dokázala odísť od takého debila čo si neváži matku svojho dieťaťa..

moonlight1210
7. apr 2024

“Ze ma karma dobehne zato ze som ho opustila.”

Jeho stve, ze si ho opustila. On to nevie prehltnut. Kazdy jeden den, ktory zvladas bez neho a nevracias sa prosiac a placuc po kolenach, je pre neho den, ktory ho sere.

Preto ti to vyhadzuje na oci. Preto sa posmieva a ryje. Hlada cokolvek, chyta sa slamiek.
Keby sa ti darilo, skvely prijem, kupis si, co chces, aj synovi, najde ine veci.
Lebo jeho stve, ze to davas i bez neho. Taka drzost.

“Zabezpečujem synovi veci ako viem. Ma z bazosa bicykel.nema nový.”
On synovi nan neprispel, aby mal novy? Preco?

komplikovana
7. apr 2024

preco mu veris kazde slovo co povie? Vies dobre, ze su to kraviny, len aby sa nastval, ponizil, pozdvihol svoje ubohe ego. Snaz sa jeho reci nepocuvat a nebrat vazne. Zapracuj na vlastnom zebavedomi. Uz len to, ze to zvladas sama so synom je uspech. Si skvela.

candii
7. apr 2024

Veď ale to nič nevypovedá o tebe ale o ňom predsa. On sa cíti inteligentnejší ? A uráža ženu s ktorou má dieťa a ktorú kedysi miloval a ešte aj svoje dieťa? Veď je to úbohé. Nepočúvaj ho vôbec. Máš robotu, si zodpovedná matka, nie si finančne negramotna. Samozrejme že za nebudeš obliekať značkovo a potom do konca mesiaca krkat. Je to úbožiak. Posledné výkriky jeho urazeneho egá .. trapko

alickapusinka
7. apr 2024

Juj moja jedným uchom dnu druhým von. To sme asi viaceré chudery čo chodíme nakupovať do činskych obchodov. Jeho IQ nie je ani 40. Smažiť sa budeš v pekle karma ťa dobehne len aby nedobehla jeho chudáka obyčajného. ON je psychický v poriadku lebo mi príde že trošku ma to v hlave pomiešane. A čo že tvoj syn nemá nový bicykel má bicykel to je základ načo nový zbytočne míňať peniaze ak za chvíľu z neho vyrastie. Ja sa Ti čudujem že ho vôbec počúvaš načo to je dobre. Len aby karma si nenašla jeho. To čo je za otca opusti svojho zdravého syna. Urobiť je jednoduché postarať ťažké. Nereaguj na neho že karma ťa dobehne lebo si sa s ním rozišla jej čo je sám na svete. Na Slovensku behá veľa takých debilov ako je tento. Plno chlapov je a nie také hlúpe tupelo. Však ON je na smiech. Hlupáka si nevšímaj. Povedz hej dobre no ak TI bude niečo hovoriť. Prečo si to necháš nech si myslí čo chce. TY nežiješ s neho tento tupý debil ťa nechcel zo synom cenu roka by mal dostať za svoj debilizmus.

mamina7070
7. apr 2024

prosim ta ved to otoc na neho napis mu ak chces aby mal novy bike tak mu ho kup alebo prispievaj viac a bude mat aj znackove to je tvoja chyba malo zarobis neni to len deti robit ale sa aj postarat
takehoto chudaka ako je ex treba zrusit na dve doby

eeffka
7. apr 2024

Vies co... az taka chudera nebudes ked si od neho dokazala odist a zit sebestacne. Musi ho to srat neskutocne 🤣

natiblaskova
7. apr 2024

Tak čo sa týka prvaka tak áno, treba sa mu venovať asi viac....mám syna nks a má poruchu pozornosti a v pohode zvládame. Číta nádherné aj pekne píše a prečo? Lebo s nim cvičím kým mu to nejde. A neviem máme vyšší príjem s partnerom a tiež kupujeme z bazosa veci... A tiež pôjdeme do činana to si myslím, že je v poriadku aj najbohatší ľudia sveta sú skromní preto sú najbohatší 🤔

macekovam
7. apr 2024

A ty sa chceš naozaj trápiť takým chudákov? Máš za sebou 1 veľké víťazstvo.. Je tvoj ex... Kašli naňho... Ži svoj život tak aby si bola šťastná.. Hlavu hore.. Pred ním len vysmiata a silná.. A nikdy nie krok späť...

sinusoida
7. apr 2024

Osočuje ťa, lebo mu vadí, že si ho opustila...ale toto vypovedá ojeho úrovni, je to...TO😀. Čiže ži svoj život a najmä kašli naňho.

domkakvet
7. apr 2024

Nech kupi, je to aj jehp dieta, tak mu moze bicykel kludne kupit.

cacianka
7. apr 2024

Aký bol dôvod, že si ho opustila ?
Asi dosť silný, keď si to urobila, zvládla si odchod, aj postaviť sa na svoje nohy. To ho žere, zhodila si jeho ego, lebo si myslel že on je ten top, pravý a najlepší, a odrazu nejaká žena si dovolila pohanit jeho mužnosť odchodom. Tak sa ocapuje na teba, hubu si otvára a chce ponížiť teba, aby povýšil seba. Je to trapko, zakomplexovaný chudák a ty sa ešte trápiš. Kašli na neho a nauč sa ignorovať ho, alebo mu odvrknut.
Ja mám chudobné šaty ale ty rozum...