Prečo ma trápia jeho nové vzťahy?
Ahojte. Stala sa mi taká zvláštna vec. Mala som jednu známosť, len sme si písali, volali, no vedela som že on cíti niečo viac a aj ja som cítila niečo viac, len nám v tom bránila diaľka. Ja som stále študovala na vš a on pracoval v nórsku. Neveim ani ako sa to vôbec stalo no ja som si našla priateľa na sk, lebo som nejak už prestavala cítiť záujem od toho chlapa. On mi postom napísal, že ho to ranilo a také veci. Teraz som videla že po 2 rokoch si našiel priateľku, čo je čistá kópia mňa. Neveim, mám z toho taký divný pocit v bruchu, ako keby ma to nejako ranilo. Samozrejme mu prajem len to najlepšie. Neveim asi som divná
Ste si len pisali a volali, tak ako vidis ake frajerky ma po dvoch rokoch? Asi socialne siete ze. Naco? Vymaz zabudni nevsimaj si neries. Ty mas svoj zivot, on svoj 🙃
Keby to bola veľká láska, všetko urobíte preto, aby ste boli spolu. Asi to tak nebolo, a možno ani teraz nie si šťastná, a to ti hĺba v srdiečku, že prečo vlastne nie ste spolu.
Keby to bola veľká láska, všetko urobíte preto, aby ste boli spolu. Asi to tak nebolo, a možno ani teraz nie si šťastná, a to ti hĺba v srdiečku, že prečo vlastne nie ste spolu.
@gribka1 ja som po čase zistila že on hľadal nové bývame kde by som za nim mohla chodiť. No všetko záväzne som zistila až vo vzťahu.
Ako sorry, ale najlepsie urobit hrubu ciaru a nesledovat na socialnych sietach, nic nevediet - naco? Aby si potom nad tym premyslala, trapila sa, analyzovala minulost, ktora uz je nenavratne prec a ty ju nezmenis?! Ja toto nepochopim… nechaj to uz tak, neboli ste si sudeni.
Lebo sa citis teraz pre zmenu ty nahradena. Preto ta to zasiahlo.
Vedela si, ze ta chce. Ze ho tvoj novy vztah ranil. Ze planoval urobit veci tak, aby si mohla za nim chodit. Myslel to teda s tebou vcelku vazne.
V tomto bode si ostala pocitovo zaseknuta. Ze pre niekoho si dolezita, i ked ty davas prednost inemu. Take emocinolne pozadie, co ti podvedome dodavalo cast sebahodnoty.
Navyse to tak ostalo dlhsiu dobu. Takze aj ked ste nejak v kontakte asi neboli, ten pocit, ze si pre neho dolezita, mohol pretrvavat, nemalo ho co narusit.
Bolo to take to, ze on ti stale akoby patri.
A to teraz skoncilo. Takze mas pocit, akoby ti nieco dolezite vzali. A trochu na to ziarlis, ze uz sa posunul, uz sa ti to nevrati.
Zazivas taky druhy koniec vasho vztahu.
@anonym_autor netráp sa a nenazývaj samu seba zlými slovami. je normálne cítiť niečo, čo nás prekvapí. každý má právo cítiť, čo cíti. aj ked je to možno pre iných divné.
Niekto ťa presviedčal, že má o teba záujem, a ty si o neho vtedy tiež mala záujem, tak tvoj mozog tú informáciu prijal.
Zrazu ho vidíš s inou - mozog môže byť prekvapený, može ťa to zasiahnut kvoli
nejakemu prastarému odmietnutiu , ktoré sa ti stalo už dávno, atď. Aj ked si rozhodla, že je koniec, môže to stále proste tvoje telo zaregistrovať ako niečo nespracované.
Navyše sa ti zdá, že tá nová osoba je tvoja kópia,
to vždy pôsobí podozrivo, celkom normálne mať z toho divný pocit. Ale z lásky k sebe
je asi lepšie nekomplikovať to,
a viac sa sústrediť na seba a na terajšieho partnera.
Lebo sa citis teraz pre zmenu ty nahradena. Preto ta to zasiahlo.
Vedela si, ze ta chce. Ze ho tvoj novy vztah ranil. Ze planoval urobit veci tak, aby si mohla za nim chodit. Myslel to teda s tebou vcelku vazne.
V tomto bode si ostala pocitovo zaseknuta. Ze pre niekoho si dolezita, i ked ty davas prednost inemu. Take emocinolne pozadie, co ti podvedome dodavalo cast sebahodnoty.
Navyse to tak ostalo dlhsiu dobu. Takze aj ked ste nejak v kontakte asi neboli, ten pocit, ze si pre neho dolezita, mohol pretrvavat, nemalo ho co narusit.
Bolo to take to, ze on ti stale akoby patri.
A to teraz skoncilo. Takze mas pocit, akoby ti nieco dolezite vzali. A trochu na to ziarlis, ze uz sa posunul, uz sa ti to nevrati.
Zazivas taky druhy koniec vasho vztahu.
@moonlight1210 ďakujem za super vysvetlenie, to by aj cele vlastne dávalo zmysel. Ono to bolo včera len tla chvíľkové. Dnes mi to je už asi aj jedno
@moonlight1210 ďakujem za super vysvetlenie, to by aj cele vlastne dávalo zmysel. Ono to bolo včera len tla chvíľkové. Dnes mi to je už asi aj jedno
@anonym_autor Lebo si ako dieta. Prestala si sa hrat s hrackou, zdvihlo ju zo zeme ine dieta a zrazu ti ta hracka pride ovela zaujimavejsia a chces ju spat. Toto dieta je v kazdom z nas 🙂
@anonym_autor Lebo si ako dieta. Prestala si sa hrat s hrackou, zdvihlo ju zo zeme ine dieta a zrazu ti ta hracka pride ovela zaujimavejsia a chces ju spat. Toto dieta je v kazdom z nas 🙂
@zelenina1 praveze necítim nejakú potrebu že by som ho chcela alebo čo. Ja som úprimne šťastná za to je on šťastný. Len mi prišla ta podoba divná
@anonym_autor Prepáč, ale podľa zadania tvojej témy si skutočne divné. Je to veľká labilita sa takto na niekoho namotať. Skús vyhľadať psychológa a do podrobna prebrať tieto tvoje stavy. Máš nízke sebavedomie.

@anonym_autor vďaka adminom za totálne iný názov témy. Netrápia ma jeho nové vztajy