icon

Prečo ma ženy stále prehliadajú?

unbeholfen
19. okt 2025

Spravíme trošká taký prieskum, podebatujeme, a skúsíme pozisťovať prečo to tak je. Mám nejaké teórie aj nejaký feedback od ženy. To si povieme neskôr.

Opíšem reálne situácie ako sa diali. Aj dnes som došiel z tanečnej zábavy, a zase to isté čo aj pred tým. Ženy ma stále berú ako také pozadie, a vždy sa im páčia moji kamaráti, nie ja. Napríklad dnes sme boli na zábave s dvomi kamošmi. Boli tam dve baby ktoré spoznali na minulej zábave kde som ja nebol. Ale ja som nevedel že sa poznajú. Kamoš ma poslal za nimi nech sa im prihovorím. Ja som sa im prihovoril, potom sa kamoš pridal a už sme boli partia, kecali sme, tancovali, a vždy keď ideme zo zábavy tak v aute preberáme čo sa udialo. Vraj jedna z tých žien (práve tá čo sa mi páčila) vraj kamošovi povedala že prečo poslal mňa, že ona čakala že ich osloví on. A potom aj ďalej klasický scenár že kamošovi v pohode dala rovno číslo, mne nechcela dať ani len kontakt na messenger. Nejako to zahovorila. Potom keď sme pili víno, tak vraj balila kamoša ale on ju nechcel. Ten druhý kamoš medzi tým bol s ďalšou ženou z inej partie ktorú som ja chcel ešte na dávnejšej zábave, a odmietla ma, somnou nechcela nič, ale druhý kamoš mi hovoril že s ňou tancoval slaďák a že ju držal za zadok a ona nebola proti, a ževraj mu ona posúvala ruku bližššie k prsiam. A vraj na ešte dávnejšej zábave vtedy som ja nebol, vraj tá baba ktorá balila prvého kamoša tam mala nejakú kamošku ktorá balila oboch kamošov a že tiež mu dávala ruku na prsia. Keď som im v aute hovoril že o nich sa ženy zaaujímajú a o mňa nie, tak ten kamoš č.2 dodal že jeho ženy po zoznámení volajú na kávu, ďalšia ho volala na wellnes, ďalšia na výlet... Somnou si len zatancujú, pokecajú, ale ďalej nič neriešia. Ešte dávnejšie s iným kamošom sme boli na diskotéke tak že sme šli on, ja a jeho frajerka, s tým že tam bude jeho kamoška. Ja som sa zase tešil že budeme taká 4ka že 2 ženy 2 muži, on s frajerkou a ja zbalím tú jeho kamošku. Ale tá kamoška aj napriek tomu že kamoš tam bol s frajerkou ho volala na byt, a ja som pre ňu bol len taký niekto kto prišiel s jej kamošom, že proste nijako špeci sa o mňa nezaujímala. Pritom kamoš ju odmietol že je zadaný. Ten istý kamoš mi ešte dávnejšie prebral babu tak, že ja som ju riešil, ona mala priatela ale nežili dobre, uvažovala o rozchode. Ja som s ňou mesiac behal, spoznával sa, ona tak stále váhala že možno sa s ním rozíde ale ešte nevie... Išli sme spolu von ja, ona, ten kamoš. Oni sa videli prvýkrát v ten deň, a už večer na diskotéke, aj v aute domov už hrkútali, ešte v tú noc sa aj vyspala s ním, ráno mu už vypisovala že ho chce vidieť, či by nezašli na kávu a tak. Keď kamoš jej pripomenul že nech si najprv porieši toho priatela, tak v jeho prípade sa s ním okamžite rozišla. Ďalší kamoš ešte pred tým dávnejšie mi rovno 2x prebral babu. Obe prípady kopírovali ten predošlý že ja som sa zoznámil, ja som mesiac-dva dvoril, a keď baba spoznala kamoša tak sa do neho hneď zalúbila a bolo. Chápete že iní muži OK idú po nich ženy, lahko ich získajú, alebo ich aj odmietnu, a ja čo by som chcel, snažím sa, a ajtak ich nezaujímam. Akože pokecajú, zabavia sa, ale niesom pre ne ten, s kým sa chcú vidieť aj nabudúce, niesom ten s kým radi vymenia kontakt, s kým by zašli na kávu. Akože keď som tam OK pokecajú, posrandujú, ale inák som im lahostajný, že proste furt ich zaujímajú moji kamaráti.

Strana
unbeholfen
autor
19. okt 2025

No a spomínal som aj feedback od jednej ženy ale to je len úvaha a názor jednej zo zoznamky ktorá ma naživo nevidela, ale dobre sme si rozumeli a písali si aj o takých veciach že ako sme na tom so vzťahmi. Ja som jej povedal že mne ženy stále hovoria že som len kamarát. Tak preto som nemal vzťah aj napriek tomu že od 15 dvorím ako každý iný, len do mňa sa nevedia ženy zalúbiť... Ona na to odpovedala že prečo sa to nikdy nepreklopí do vzťahu... asi vo mne bude chyba. Ale aká? To mi nikdy žiadna nepovedala. Lebo po rande ma buď ghostnú, alebo povedia že nepreskočila iskra, iba kamaráti, alebo že raz určite stretneš tú pravú... Ona povedala že si mám dať pozor na váhu. Ajtak to nesedí lebo aj tlstí ludia majú vzťahy, a od 15r do nejakých 30r som bol štíhly takže cca 15r som dvoril ženám ako štíhly muž. Výsledok to isté furt.

huxy
19. okt 2025

Asi ti úplne neporadím. Čo mi ale bije do očí, sú ženy, o ktoré máš záujem. Taká, čo sa hneď vyspí s tvojim kamošom, a pritom bola vo vzťahu. Ženy, čo pri prvom stretnutí dávajú chlapovi ruku na svoje prsia. Sorry, ale keby to bolo z opačnej strany, takého by som ani nechcela. Viem, že pointou diskusie je niečo iné, ale možno hľadáš na na nesprávnych miestach a nesprávne typy žien. Ďalšia vec, že ti kamoš "prebral" babu. Podľa mňa si to kamoši nerobia. Mám pocit, že celkovo si vyberáš do života nesprávnych ľudí s nie úplne morálnymi hodnotami.

jaskolka
19. okt 2025
@unbeholfen

No a spomínal som aj feedback od jednej ženy ale to je len úvaha a názor jednej zo zoznamky ktorá ma naživo nevidela, ale dobre sme si rozumeli a písali si aj o takých veciach že ako sme na tom so vzťahmi. Ja som jej povedal že mne ženy stále hovoria že som len kamarát. Tak preto som nemal vzťah aj napriek tomu že od 15 dvorím ako každý iný, len do mňa sa nevedia ženy zalúbiť... Ona na to odpovedala že prečo sa to nikdy nepreklopí do vzťahu... asi vo mne bude chyba. Ale aká? To mi nikdy žiadna nepovedala. Lebo po rande ma buď ghostnú, alebo povedia že nepreskočila iskra, iba kamaráti, alebo že raz určite stretneš tú pravú... Ona povedala že si mám dať pozor na váhu. Ajtak to nesedí lebo aj tlstí ludia majú vzťahy, a od 15r do nejakých 30r som bol štíhly takže cca 15r som dvoril ženám ako štíhly muž. Výsledok to isté furt.

@unbeholfen to je niekedy jednoducho tak,proste sú ľudia, ktorí nemajú určite vyžarovanie,alebo ako to nazvať. Nemusí to byť ani vo výzore,ani v správaní, poznám muža, je to vzdialeny bratranec,ktorý bol v pohode,aj milý,aj celkom sympaticky,ale tiež dlho nemal vážnu známosť. Až pred pár rokmi sa oženil so slobodnou mamičkou, majú už aj svoje spoločné dieťa,momentálne čakajú ďalšie . A to už má skoro 50, čiže fakt to nie je "mladý zajac".
Neprišli sme na to, prečo to nefungovalo skôr,zrejme nemal výraznú charizmu,alebo čo.

anonym_e97653
19. okt 2025

Mám kamaráta, aj o mňa mal záujem, ale jasne som ho presunula do friendzone. To sú jednoduché také typy mužov, čo ťa nepriťahujú fyzicky, ale rozumieš si s nimi ako s kamarátmi. Áno, ten kamarát má nadváhu, okrem iného nie je to úplne Brad Pitt. A áno. preto asi nemá úspech u väčšiny žien. Ale ako kamoš je skvelý a ja si ho nesmierne vážim. Ale mám otázku, kde to chodíte na zábavy? Tanečné? Koľko máš rokov? A mal si vôbec nejaký vzťah? Taký reálny? Hľadaj ženu inde - v útulku pre psíkov, v prírode, v MHD, v kníhkupectve, oslov ju a netlač na ňu. Či prvý krok si schopný urobiť iba pripitý a iba s kamarátmi za chrbtom? A poznámka, mužom chýba sebareflexia. Sami nemajú veľa čo ponúknuť, ale mieria na najkrajšie a hot baby. Tie si môžu naozaj vyberať. Ale je kopec iných žien, ktoré by mohli byť pre teba zaujímavé a pre ktoré by si bol ty top. Len si ich nevšimneš...

dadis
19. okt 2025
@unbeholfen

@unbeholfen Zacni chodit do fitka, behat a obzersj sa po babach tam. Oslov ich triezvy. Nebud vlezly. A ja poznam zo 100 mojich kamosiek a znamych len jednu, co takto okato zvadzala muzov - ze pozyvala na kavu, na wellness🤦‍♀️( to sa mi ani nechce verit), takto okato vzdy balila muzov a muzi z nej mali strach 😅🤣.. hladaj si prosim ta normalne zeny a schudni, mas len 30

cutespider
19. okt 2025

Podľa mňa by si mal zapracovať na tom, aby si bol viac chlapom. Keď som čítal Tvoj text, myslel som si, že to píše nejaký pubertiak, nie 30+ chlap. Ak o teba nemá žena záujem, rešpektuj to a ďalej ju už nerieš. Zapracuj aj na výzore. Chlap by mal byť svalnatý, nie chudý, nie pri tele. Samozrejme, každému sa páči niečo iné, ale so svalnatou postavou môžeš cieliť na väčšiu skupinu žien. Súhlasím s dadis, začni cvičiť. Svaly Ti zlepšia výzor, držanie tela, získaš sebavedomie a budeš celkovo na ľudí pôsobiť pozitívnejšie.

anonym_d62346
19. okt 2025

@unbeholfen problém je, že veľmi chceš. Si z toho frustrovaný a presne to na tie ženy vyžaruješ. To žiadna žena doma nechce mať a odrádza ich to - to je tá tvoja chyba. A ak ti to žiadna nepovedala úprimne na rovinu, tak si vyberáš dosť nevyzreté dievčatá a z popisu aj lacné dievčatá. Choď hľadať inde, nie na párty 🙈. Rovnako čo sa týka výzoru ja som všetkých tučných/chudých chalanov brala ako kamarátov. Necítila som z nich tú mužnosť - ochranárskosť ale ja som viac menej feminny typ ženy, takže som to tam vždy potrebovala vidieť a cítiť. A to vôbec nemusí byť chlap napichaný steroidmi, proste úplne natural fit, zaoblené ramená, silné nohy.

Mimo to, jedna dobrá rada - oslov babu prehoď pár slov a odíď - ona príde sama. Toto používal na ženy môj muž. Až pri jednej mu to nevyšlo a musel prísť znovu on, tak si ju zobral za ženu (mňa) 😅.

0silvia0
19. okt 2025

@unbeholfen asi si nudny a nezaujimavy, sudim podla textu, kde dokolecka pises to iste. Mozno ti chyba charizma. Mam kolegu 40+, a ma to iste. Sympaticky, mily, dobry, vzdelany. Kamosiek plno a furt ho ziadna nechce. Je taky motko bez charizmy.

marianarem
19. okt 2025

@unbeholfen Spytaj sa nejakej baby nazivo, potrebujes feedback od niekoho, kto vie realne posudit, ako na zeny posobis. Ja poznam takych chalanov, co su ozaj ze aj velmi priatelski a sympaticki a tiez si nikoho nenasli. Jeden ma taky napada, ten je aj velmi komunikativny, vzdy pozitivne naladeny, da sa s nim kecat o vselicom, ale posobi tak akosi menej muzne. A uz som sa viackrat snazila prist na to v com presne, ale neviem to uplne presne pomenovat. Je to taky typ chaotickeho snilka, ale aj taki sa zenia. No tento vzdy skonci vo friend zone.

anonym_470789
19. okt 2025

Asi si škaredý.

jablko13
19. okt 2025

Nejde ani tak o tie svaly ako o vyžarovane. Nemusí mať za mňa svaly, len pôsobiť mužne. A to by mohol aj chudý alebo pri sebe... len nie je sebavedomý podľa mňa. A ten text je taký dlhý... dočítala som ho, ale muži, ktorých ja poznám, toľkoto nepíšu, ani tak omáčkovsky... proste sú priami, struční... Skôr ženy toľko kecajú. Možno aj ten spôsob komunikácie. Že ťa potom berú ako kamošku. Ale aj tá zrelosť mi tam chýba. - Ale to teraz neber, že ťa urážam, snažím sa len poradiť, v čom možno treba zapracovať. A určite si treba vyberať iné ženy.

anonym_e97653
19. okt 2025

Máš 44 rokov a na mňa pôsobíš písomným prejavom ako prerastené dieťa. Schudnúť ti možno netreba, iba spevniť určite. Daj si spraviť zuby, nejaký mostík vzadu. A začni chodiť bez kamarátov a podľa možnosti nezoznamuj ženy s kamarátmi, prvé mesiace.

prasiatko30
19. okt 2025

Ty mas 30+???? Ked som zacala citat ten nevydareny roman, ktory som nedokazala dokoncit, tak som ti tipovala do 20-22r. Nevyzrety peter pan. Dospej, prestan chodit na dedinske zabavy a balit malolete pipky a mozno najdes aj partnerku

mimikarol
19. okt 2025

To fakt máš 44 rokov???? Pôsobíš ako zúfalí stredoškolák ktorý si chce zúfalo zapichať a je úplne jedno s kým, hlavne nech to je žena.
Začni sa zoznamovať na normálnych dospeláckych miestach a a nie na "zábavách". Aj keď priznávam, že neviem čo si mám pod tým predstaviť.

billy_jean
19. okt 2025
@mimikarol

To fakt máš 44 rokov???? Pôsobíš ako zúfalí stredoškolák ktorý si chce zúfalo zapichať a je úplne jedno s kým, hlavne nech to je žena.
Začni sa zoznamovať na normálnych dospeláckych miestach a a nie na "zábavách". Aj keď priznávam, že neviem čo si mám pod tým predstaviť.

Ten nick si si vybral ty? Lebo nešikovný, nemotorný a neohrabaný by veľa vysvetľovalo...

mandzula
19. okt 2025

Som sa prave vratila na strednu skolu - "zabava', chytanie "baby" za zadok, prsia. Tam bude pes zakopany, zijes v dobe davno minulej. Zijes sam ci u rodicov?

sweet20
19. okt 2025

Z kade mate , ze ma 44?

anonym_e97653
19. okt 2025
@sweet20

Z kade mate , ze ma 44?

@sweet20 no veď to nie je raketová veda zistiť, keď sa pozrieš na jeho profil, má tam nick na pokec.

anonym_d50a66
19. okt 2025

Ak je pravda co tu baby pisu, tak pre mna by toto vsetko bol obrovsky red flag ako pre zenu.. ved by mi to pripominalo nejakeho pedofila na tej zabave plus to prihovaranie a pod.

sweet20
19. okt 2025
@anonym_e97653

@sweet20 no veď to nie je raketová veda zistiť, keď sa pozrieš na jeho profil, má tam nick na pokec.

@anonym_e97653 fuhaa

januska12323
19. okt 2025

Neviem ako vyzeráš ale správanie máš stále na 15 rokov. Slušná žena by si určite nič nezačala s chlapom, ktorý chodí po zábavách (diskotékach?) a má potrebu dvoriť zadanej žene. K tomu koho označuješ za kamošov sa ani vyjadrovať nejdem.

januska12323
19. okt 2025

44 😳😳

zuzubb007
19. okt 2025

Tiež si myslím podľa opisu, že bude chyba v tebe, proste toto také vtieranie, idem sa silou mocou prihovoriť, proste mne je to už len z opisu protivne, takže taký chlap, že eeee, možno sa nepáčis ženám vyzorovo, správaním atď.pises, že máš kila navyše, tak začni makať, vždy si žena vyberie radšej vymakaneho, alebo si hľadaj seberovnu pribratu ženu, aj tak so myslím, že proste je to v tej komunikacii, a správaním po diskotékach chodiť čo máš 16 rokov? Žena chce vyspelého muza

zuzanita1609
19. okt 2025

Keď som prečítala,myslela som si,že to píše ozaj puberťák 🤭. A mám pocit,že si sa "zabudnú" niekde v tomto veku. Keby nespomenuli žienky,že máš kolo 40, normálne som si myslela,že máš 16-17 rokov. Zmeň lokality na zoznamovanie a aj prístup. Ale dík,vrátilo ma to do mojich pubertálnych čias 😁.

bielasovicka
19. okt 2025

Na akej zábave? To ešte existuje?

anonym_cd5558
19. okt 2025

Toto je starý známy thunderdome. Kuknite si jeho staré témy.

anonym_e97653
19. okt 2025
@anonym_cd5558

@anonym_cd5558 hej, je to on. Celý život single, nevie si nájsť prácu, všade vydrží dva týždne, nediagnostikovaný autizmus a chodí na zábavy. To by veľa vysvetľovalo. Len nerozumiem, tých jeho kamošov, že ho používajú na rozjazd. Pošlú jeho a po ňom už žena chmatne aj kamoša radšej. Buď to nie sú kamoši, alebo sú ta tom rovnako ako on, len vyzerajú lepšie.

fadama
19. okt 2025

Dnešní muži potrebujú hlavne veľa peňazí a potom môžeš byť aj tučný, budú ťa volať macko 😂😂😂

anonym_59ca52
19. okt 2025
@anonym_cd5558

@anonym_cd5558 ako sa dajú pozrieť staré témy?

anonym_5d70a2
19. okt 2025

@unbeholfen 1. Hľadať ženu na diskotéke, si si istý?
2. Si si istý, že máš okolo seba pravých kamarátov?

Poviem ti môj pohľad: ja osobne nie som pekná žena, a preto keby chcem niekoho hľadať, nešla by som s kamarátkami, lebo by som sa medzi nimi vždy stratila. Mňa si v živote nikto nikdy nevšimol, keď som bola v "dave".

Strana