Prečo majú atraktívni muži nenápadné partnerky?
Vsimli ste si ze niektori velmi povabni muzi charizmaticki a pritazlivi ku ktorym by ste si predstavili krasku co sa o seba stara , vyfintena , upravena proste rovnake meritko ako muz kočka ako hrom tak vam predstavi pravy opak ? Poznam 2 takych fakt fesakov na pohlad uzas a manzelky ako cez kopirak… jednoducho neohrabane , absolutne ziadne kadernictvo , uprava nejaka , kozmetika, nechty atd proste starostlivost taka ta zenska navyse jedba zem neznama - satnik detto len teplaky a tricka a pritom by si mohli dovolit chodit fakt dychberuce… schvalne hladaju take typy takyto chlapi alebo ich pritahuju šede myšy ?
@anonym_autor Zeby tieto zeny boli mile, vtipne, milujuce, sikovne, inteligentne a ti chlapi si s nimi rozumeju?
Tak nie je všetko len o výzore..samozrejme aj ja vidím veľakrát nepomer, ale pokiaľ to dotyčnému mužovi nevadí, tak mňa do toho nič..
@anonym_autor OK, poviem ti, ako to funguje. Atraktívni muži sú zvyknutí, že za nimi ženy chodia samy. A hádaj, či atraktívne ženy chodia za nimi samy? Samozrejme, že nie, lebo ony sú tiež zvyknuté, že za nimi chodia muži sami, bez akéhokoľvek pričinenia. Takže funguje to obojsmerne. Uvidíš bezne atraktívnu ženu, čo má priemerného muža. Sú aj výnimky, ale tých je relatívne málo.
Na to som raz počula odpoveď muža, keď si z neho kamoši robili srandu ako ty kvôli "nefintenosti" jeho ženy, že "prial by som vám ju vidieť mojimi očami". Absolútne netuším, ako to je medzi všetkými pármi, ktoré ty stretávaš, to vedia len oni. Ale ty si hneď pekne zhodnotila kto sa ku komu hodí-len na základe vzhľadu/vzhľad už v dnešnej dobe zmeníš pomerne ľahko, povahu a charakter nie😉/. Mala som známeho, ktorému hovorili, že k nemu ide silikónová bloncka 180 cm plus štíhla a vieš čo?Jemu sa páčili baculky nízke a tmavé. A určite si nezavesil na krk prvú len podľa vzhľadu, ktorý sa jemu páči. Vidíš, koľko pohľadov to má?
Už som sa párkrát presvedčila, že ozaj netreba súdiť podľa zovňajšku. Stále existuje veľa mužov, ktorí majú iné priority ako vyčačkané ženy.. To, ze niekto nechodí v značkovom, nemá umelé nechty a tony make upu, neznamená, že sa o seba nestará.
Na to som raz počula odpoveď muža, keď si z neho kamoši robili srandu ako ty kvôli "nefintenosti" jeho ženy, že "prial by som vám ju vidieť mojimi očami". Absolútne netuším, ako to je medzi všetkými pármi, ktoré ty stretávaš, to vedia len oni. Ale ty si hneď pekne zhodnotila kto sa ku komu hodí-len na základe vzhľadu/vzhľad už v dnešnej dobe zmeníš pomerne ľahko, povahu a charakter nie😉/. Mala som známeho, ktorému hovorili, že k nemu ide silikónová bloncka 180 cm plus štíhla a vieš čo?Jemu sa páčili baculky nízke a tmavé. A určite si nezavesil na krk prvú len podľa vzhľadu, ktorý sa jemu páči. Vidíš, koľko pohľadov to má?
@enmery veľmi pekne povedané čo odpovedal ten muž. Ako z romantického filmu, až sa mi to nezdá. 😀
@enmery toto je najdolezitejsie 🙂
takuto temu som zalozila preto , lebo obaja tie zeny aj pekne podvadzaju… preto ma zaujima , preco si nenajdu presne ten opak ktory vyhladavaju spoza chrbaty.. to ze su tie baby ich manzelky dobre zeny a mile to o tom niet pochyb.
Mozno taky krason je narocny na udrzbu a tie zeny mu robia kucharku pracku upratovacku atd a potom uz nemaju energiu a cas na seba .Alebo len ma kazdy z nich ine preferencie v starostlivosti o seba a neriesia co si na seba da partnerka hlavne ze je happy Aj ked v teplakoch . Vraj protiklady sa pritahuju.
@anonym_autor riesis veci do ktorych ta nic nie je, ale odpoviem ti aj tak. Je to rozne niektore zeny zaujmu svojou inteligenciou, alebo niecim inym, potom su to take pary, ktore su spolu dlho a jednoducho niektorym vydrzi pekny vyzor dlhsie a inym nie, cize uz to potom neriesia, ked jeden sa prestane o seba starat, alebo ma take geny a podobne. Potom je specialna kategoria a to su mamickari, ktorym je jedno kto im vynosi dieta, hlavne aby sa nejaka chytila.
Mozno taky krason je narocny na udrzbu a tie zeny mu robia kucharku pracku upratovacku atd a potom uz nemaju energiu a cas na seba .Alebo len ma kazdy z nich ine preferencie v starostlivosti o seba a neriesia co si na seba da partnerka hlavne ze je happy Aj ked v teplakoch . Vraj protiklady sa pritahuju.
@miadi 🙏🏻 aj to
@enmery toto je najdolezitejsie 🙂
takuto temu som zalozila preto , lebo obaja tie zeny aj pekne podvadzaju… preto ma zaujima , preco si nenajdu presne ten opak ktory vyhladavaju spoza chrbaty.. to ze su tie baby ich manzelky dobre zeny a mile to o tom niet pochyb.
@anonym_autor Tak sa pýtaj rovno tých mužov, keďže o každom vieš podrobnosti a budeš mať odpovede z prvej ruky😉 Lebo ak podvedie jeden muž, posvádzajú všetci. Ak podvedie žena, podvadzajú všetky😃
možno sa sklamal... môj sused bol fešák. Oženil sa. Jeho manželka bola ozaj ako z katalógu - vysoká štíhla blondína, ozaj krásna kočka ... len chyba bola že mu za ňou chodilo pol mesta... rozviedli sa pomerne rýchlo.
po niekoľkých rokoch si našiel druhú manželku - nízku , rozkysnutú... už sú spolu roky.
možno sa sklamal... môj sused bol fešák. Oženil sa. Jeho manželka bola ozaj ako z katalógu - vysoká štíhla blondína, ozaj krásna kočka ... len chyba bola že mu za ňou chodilo pol mesta... rozviedli sa pomerne rýchlo.
po niekoľkých rokoch si našiel druhú manželku - nízku , rozkysnutú... už sú spolu roky.
@deti95060810 🙏🏻👏🏻
skor mozno boli k svetu a vo vztahu spustli, ci?
Zavidis im?
Tak mozno ta neupravena je rada, ze ma doma sexi samca a staci sa jej pozerat na neho a toleruje mu aj milenky. Kazdy vztah je iny predsa.
Ak sa muz dobre stara o svoju manzelku - je to vidiet - dopraje jej, aby mala cas sa o seba starat, moze si dovolit chodit do kadernictva, cvicit, mani/pedi, da jej cas a priestor si vydychnut si od povinnosti doma, vidiet, ze ju hycka. Take zeny v manzelstve kvitnu. Tie druhe robia mamicky aj tym muzom, chodia strhane, unavene, jedna sichta doma, druha v praci, ich vztah chradne a na tej zene je vidiet, ze si ju ten muz nehycka. Takto som si ro vsimla v mojom okoli ja. Moja znama takto dopadla, poziadala o rozvod, kupila druhy byt, asi pol roka byvala sama a deti si striedali a uz su opat spolu 🙂 Muz si ju zacal opat hyckat a ta zena vyzera teraz ako bohyna.
Lebo zdaleka nie vsetkych muzov pritahuje vyfintenost (az umelina), skor prirodzenost, autentickost, pravdivost, z ich pohladu normalnost. Ale, samozrejme, najma suladnost ich odobnosti, nazorov, zivotneho stylu a rytmu.
@miadi 🙏🏻 aj to
@anonym_autor Hm no ja neviem ale ja napriklad taketo pary ako popisujes nestretavam.. ano atraktivny muzi velakrat vyhladavaju jemne, tiche, nekonfliktne zeny, velakrat nie su ani tip top krasne ale neupravenu neohrabanu zenu ako ty popisujes som nikdy vedla ziadneho nestretla.. ano nechodia vyfintene ale rozhodne nechodia ani v teplakoch, to ze si nedaju nechty a kazdy den nemaju urobene vlasy ako z casaku tiez je normalne.. chlapi nemaju radi fifleny a ti co si mozu vyberat radsej uprednostnia normalnu zenu ktora je pre nich vhodna na zivot, ktora ma spravne nastavene hodnoty, ktora sa postara o ich deti a nie taku co riesi iba to ci ma pekne nechty a kedy pojde kadernicke.. taku co riesi iba vyzor a aby bola dokonala tak taku si niektori vyberu potom neskor za milenku 🤷♀️
Ak sa muz dobre stara o svoju manzelku - je to vidiet - dopraje jej, aby mala cas sa o seba starat, moze si dovolit chodit do kadernictva, cvicit, mani/pedi, da jej cas a priestor si vydychnut si od povinnosti doma, vidiet, ze ju hycka. Take zeny v manzelstve kvitnu. Tie druhe robia mamicky aj tym muzom, chodia strhane, unavene, jedna sichta doma, druha v praci, ich vztah chradne a na tej zene je vidiet, ze si ju ten muz nehycka. Takto som si ro vsimla v mojom okoli ja. Moja znama takto dopadla, poziadala o rozvod, kupila druhy byt, asi pol roka byvala sama a deti si striedali a uz su opat spolu 🙂 Muz si ju zacal opat hyckat a ta zena vyzera teraz ako bohyna.
@anonym_68168f 🙏🏻😌
Zavidis im?
@vanilkovazmrzka zavidim ? Ani z dalekeho daleka… skor mi to je luto
Ale tak každý vidí iného inými očami. Kto je pre mňa krásny, moze byt pre druhého nic moc. To ,ze taky muž podvádza takú ženu, neznamená, ze ju podvádza s nejakou samicou. Môj kamoš podvádzal ženu s takou ženou, co sa podobala na jeho ženu, len bola z nášho pohľadu o niečo menej krajšia ako jeho žena ale on ju tak nevidel, iba my. Môj manžel a nielen on mi často hovorí ,ze som krásna a sexi, a ja si to o sebe nemyslím, mam v sebe určite nejakú energiu ,ktorá iných priťahuje ,no z môjho pohľadu sa o kráse neda hovoriť, postavu mam jedine super. Neviem si urobiť ani mejkap, ale teda nechodím v teplákoch. Určitý štandard si udrziavam, zas neopelíchaná by som ani doma nebola, nie to ešte von. Móde sa nerozumiem, neskusam a nekombinujem nové štýly. Som v tomto veľmi jednoduchá. Napriek tomu nikdy som nemala núdzu o mužskú pozornosť, nechápem, ked sa pozriem do zrkadla stále si kladiem otázku, ze co na mne take vidia 🤷♀️ to je proste pohľad iných oči, každý každého vidi inak a to je na tom skvele, ze aj ked je pre nas napr veľmi škaredý, iny ho vidí krásneho . Takže vlastne platí, ze každý na svete je krásny 😇
Ale tak každý vidí iného inými očami. Kto je pre mňa krásny, moze byt pre druhého nic moc. To ,ze taky muž podvádza takú ženu, neznamená, ze ju podvádza s nejakou samicou. Môj kamoš podvádzal ženu s takou ženou, co sa podobala na jeho ženu, len bola z nášho pohľadu o niečo menej krajšia ako jeho žena ale on ju tak nevidel, iba my. Môj manžel a nielen on mi často hovorí ,ze som krásna a sexi, a ja si to o sebe nemyslím, mam v sebe určite nejakú energiu ,ktorá iných priťahuje ,no z môjho pohľadu sa o kráse neda hovoriť, postavu mam jedine super. Neviem si urobiť ani mejkap, ale teda nechodím v teplákoch. Určitý štandard si udrziavam, zas neopelíchaná by som ani doma nebola, nie to ešte von. Móde sa nerozumiem, neskusam a nekombinujem nové štýly. Som v tomto veľmi jednoduchá. Napriek tomu nikdy som nemala núdzu o mužskú pozornosť, nechápem, ked sa pozriem do zrkadla stále si kladiem otázku, ze co na mne take vidia 🤷♀️ to je proste pohľad iných oči, každý každého vidi inak a to je na tom skvele, ze aj ked je pre nas napr veľmi škaredý, iny ho vidí krásneho . Takže vlastne platí, ze každý na svete je krásny 😇
@20erika07 ❤️❤️❤️❤️
@anonym_autor ak tvrdíš ze ich tí chlapi podvádzajú, tak sú typy chlapov co hľadajú hlúpe ženy, ktoré im to budú tolerovať. Tie ženy sú spokojné, že majú chlapov a ešte k tomu aj fesakov a odpustia im všetko aj keby pred ich očami ich podvádzali.
tak to nie je o kráse....alebo len nie sú povrchní....krása je jedna vec, iná je príťažlivosť a chémia.....aj ženu môže priťahovať normálny chlap, nie len krásavec.....
vonkajšia krása nie je až tak dôležitá. časom sa mení starne človek. dožitejšia je vnútorná povaha sa človeka. tu ma človek celý život
Tiež poznam takýchto v okoli a oni sami svojim ženám hovoria, aby sa nemalovali, pritom keby sa upravili, boli by pekne. Čo som si ja všimla, aj vydedukovala z rozhovorov, že takýto krasoni sú zvyknutí na to, že po nich pekne ženy idu, a tak nechcu, aby ich ženy boli vyzývavé a isli po nich iní muži. Veľa z nich sú dokonca chladné, netykavky, ale im to vyhovuje, lebo cítia bezpečie, že taká žena ich nepodvedie. Aj mne manzel povedal na kolegu, že sa čuduje, že má taku asexualnu partnerku, ale keby sa namalovala, je pekna, postavu má dokonalú, ale ten kolega je stastim bez seba, že kvôli jeho žiarlivosti sa iný chlap na ňu nepozrie…
ak podvádzajú, podvádzali by každú

Urob zo seba sedu mys a mozno tiez takeho nabalis😉