icon

Prečo mám smolu vo vzťahoch?

25. sep 2025

Ahojte baby, som sklamana. Mam pocit ze co sa tyka vztahov mam sialenu smolu. Vždy keď si s niekým rozumiem a máme niečo spoločné a je mi s ním príjemne tak sa nieco pokazí alebo je tam niečo prečo nemôžeme byt spolu - velký vekový rozdiel, alebo je zadaný alebo niečo.. som už troška frustrovaná. Takto som na tom pomaly celý život. Skúšala som všeličo a teraz sa mi to stalo zas. Už som mala aj 3 ročnú pauzu od randenia, chodila som psychologičke aby som odstránila “nezdravé vzorce”. Nevyhladávam žiadnych bad boyov ani nič podobné, chcela by som normalneho šikovného muža, s ktorým si mám čo povedať. A áno mala som už niekoľko fáz - sústredenia sa na seba a pomohlo mi to ale už cítim, že by mi bolo dobre s niekým… mám 27 rokov..

anonym_43a3c9
25. sep 2025

@anonym_autor to je super, ze si sa o seba starala, o svoje psychicke zdravie. s tym isto neprestavaj. A randenie, ufff, veru nie si sama, pozname to... nie je to lahke, a podobne to aj chlapi veru zazivaju.........Skusas aj randit cez zoznamky ako badoo, partnernaurovni, atd?...Bola si nazivo na speed datingu?....Len take napady, ze kde stretnut novych: kurzy cudzich jazykov, kurz sebaobrany, zumby, kajakovania...

Vies, keby vsetky zeny v tvojom veku nemali taketo problemy, tak by nemal uspech napriklad taky serial ako Sex and the City, a jemu podobne... - presne tato tema, kazda epizoda je o snahe 4och samostatnych zamestnanych zien po 30ke najst si partnera, stale nove rande....drz sa, vsetky to pozname, nie si v tom sama!!!

ika02
25. sep 2025

Ahoj, držím prsty, ja som takého našla až tesne pred 50-tkou.

vilma7
26. sep 2025

Ty musíš byť veľmi zúfalá osoba, v 27 ozaj nemusíš fnukat, život máš pred sebou.

anonym_4654c3
26. sep 2025
@vilma7

Ty musíš byť veľmi zúfalá osoba, v 27 ozaj nemusíš fnukat, život máš pred sebou.

@vilma7 to som si hovorila aj ja a mam 44 a som stále sama 😂

jogy1984
26. sep 2025

@anonym_autor tak nie si v tom sama čo zazivaš ty zažívajú aj mnohy iný. Žiaľ mať partnera nie je vždy samozrejmosťou hlavne ak si máte rozumieť

sszuzu8
26. sep 2025
@vilma7

@vilma7 nemusí byť Zúfalá. Ja som to v 31 zavesila na klinec 🤷‍♀️ proste nemá zmysel očakávať vzťah. Či som robila dačo aktívne alebo čakala ze niečo príde vo výsledku to dopadlo rovnako. Som sama a neverím žeby sa to malo nejak zmeniť takže som sa s tým zmierila. Mladšia už nebudem ani krajšia takže tak 😃

anonym_015698
26. sep 2025

Nie si sama, zdaleka. Ja mam pocit, ze najst dobreho muza je ihla v kope sena. Mam 40 a zrejme to zavesim na kliniec. Kazdy ma v niecom oklamal, vacsinou som mala pech na emocionalne nezrelych. Randim s muzmi, ktori su max o par rokov starsi a ani to nepomohlo. Bohuzial, mame tu novu internetovu dobu a chlapi si povedia, na co by som na sebe pracoval a menil sa, za rohom caka 10 dalsich. Vitaj v realite.

rorino
26. sep 2025

@anonym_autor prepána,ja som čakala,že máš minimálne 57 rokov.Zena ,prestaň sa ľutovať,jednoducho ešte si nestratila na toho správneho aj keď sa ti tak javili.A tých pár rokov,ktoré randíš,nie je celý život.Hlavu hore,úsmev na tvár a ži😉

vilma7
26. sep 2025
@sszuzu8

@vilma7 nemusí byť Zúfalá. Ja som to v 31 zavesila na klinec 🤷‍♀️ proste nemá zmysel očakávať vzťah. Či som robila dačo aktívne alebo čakala ze niečo príde vo výsledku to dopadlo rovnako. Som sama a neverím žeby sa to malo nejak zmeniť takže som sa s tým zmierila. Mladšia už nebudem ani krajšia takže tak 😃

@sszuzu8 a koľko máš rokov?
Ja som bola aktívna keďže som chcela rodinu ale spamätala som sa tiez nejako až v neskoršej 36-37...v 38 sme sa spoznali, v 39 vzali a este mame aj 2 zdravé deti. Aktuálne majú 8.5 a 6 rokov.

vilma7
26. sep 2025
@anonym_4654c3

@vilma7 to som si hovorila aj ja a mam 44 a som stále sama 😂

@anonym_4654c3 tak zas treba niečo pre to aj urobiť ale určite nie uz v 27 vyplakavat na fóre.