Prečo mi priateľ nehovorí, čo robí?
caute vsetci, absolutne nechcem aby tato téma vyznela tak ze som nejaka stíhačka 😆😆 vobec niesom, len chcem vediet ako to mate vy vo vztahu alebo aky mate nato nazor, s priatelom sme spolu ani nie pol roka, obaja mame 25+, ale nebývame spolu, bývame od seba par hodin takze sme spolu par krat do tyzdna alebo ako sa da podla prace … pracu mam flexibilnú takze niekedy som pri nom len raz do tyzdna niekedy aj tri dni .. no ale ide o to, ze vobec ho nekontrolujem, ani ho nespovedám, ale on mi nikdy sam od seba nepovie co robi, kam ide, kde bol, nic .. ja mu hovorim toho dost vela, alebo teda aspon ked idem vecer s kamoskami posediet dam mu o tom vediet… ale celkovo mi pride normalne dat mu počas dna vediet kde sa motam … on nie, proste mi nenapise len tak ze idem vecer s kamosmi na pivo, alebo bol som tam a tam … nepotrebujem vediet kazdy detail samozrejme, snad chápete ako to myslim, ze nikdy neviem kde je .. ked ide niekam vecer, tak to zistim len podla toho ze mi zacne velmi malo odpisovat, raz za par hodin, a viem ze asi nieje doma … ked sa ho rano opýtam, tak ano, povie mi ze bol, ale len v style “ ale heeej bol som sadnut “ .. a nikdy nic viac, ani do kedy, ani kde ( nemyslim presne miesto, skor ze nenapise bol som napr u Fera, alebo boli sme na diskoteke a pod) … iba tak okrajovo … myslite ze mu len pride zbytocne mi vsetko oznamovať alebo mi nechce hovorit kde chodi zámerne ? niesom ziadna stíhačka nehnevam sa na neho ked niekam ide, len sa nad tym zamýšľam preco nema potrebu mi nikdy povedat kde sa nachádza …len podotknem ze ked sme spolu venuje sa mi, a je ku mne dobry .. vdaka
No, pri vztahu ktory trva par mesiacov - ani nie pol roka, a vidite sa raz za cas, lebo byvate x hodin od seba... Mi pride uplne normalne, ze je to cele "light". A ze chlap, navyse taky, co nie je nonstop na mobile a nema v oblube nekonecne vypisovanie (ano, taki bezne existuju), nepoklada za potrebne svojej kratkej a zatial nie az tak intenzivnej znamosti oznamovat vsetko a stale, co a kedy ide robit... A nebodaj dokedy 😄 zvolni tempo zena. Alebo naopak, ked pridate (na normalnom spolocnom zivote), tak az potom sa zamyslaj, ak sa nebude dostatocne zdielat. A toto nemyslim v zlom.
Teraz vážne, ty mu hovoríš čo robíš a kam ideš, Tebe to chýba. Normálne pri stretnutí mu to povedz, ako si to napísala sem. Možno to robí naschvál,možno je taká povaha, možno mu to nedopína. Odpoveď sa dozvieš len po rozhovore. Už nie ste pubertálne deti.
nemá tú potrebu.
@colsami ale on je na mobile celkom casto, nieje ten typ cloveka ze mobil ledva chyti do ruky … a ano, pol rok je mozno krátka doba, ale myslim ze aj napriek tej vzdialenosti mame uz celkom blízky vztah, co sa týka toho ze pozname svoje rodiny, uz mi aj povedal ze by chcel aby som bola jeho zena atd, lasku mi celkom vyznáva a sprava sa ku mne pekne … len mi nejak nema zaujem hovorit co robi ked niesme spolu no 😀😀
Podla mna nie je na take zdielanie zvyknuty. Mozno to doma nevidel. Tiez som mala takeho priatela. Dokonca ho otravovalo, ked som sa ho pytala… nakoniec z neho vypadlo, ze on nie je zvyknuty vsetko niekomu vykladat. Ale casom si zvykol…
Celkovo nebude typ na zdieľanie všetkého možného len si si to ešte nevšimla alebo len nie je zvyknutý.
Ako mne by to tiež vadilo 😀 podľa mňa je to normálna komunikácia povedať si kde som bola, s kým, ako bolo. A zvlášť v 6mesacnom vzťahu. Inak sa máte o čom baviť stále?
... A si si istá, že máte vzťah? Vie o tom vzťahu aj on?
akože mňa by šľahlo,keby som mala chlapovi vyprávať,kde s kým ako prečo som bola a rovnako by mi liezlo na nervy,keby mám počúvať také litánie od neho🙄......ak sme spolu pol roka a ešte na diaľku
Mozno na to jednoducho nie je zvyknuty z domu/ nema potrebu... Alebo nieco zamerne zamlca... Mozete sa pobavit napr o vzajomnom zdielani polohy a uvidis reakciu. Za mna je to najma vec bezpecnosti - aby aspon niekto vedel, kde som, mam to nastavene s manzelom i surodencami.
Ja som sa nikdy nestarala do toho co môj priateľ robi prvych 5 rokov - sme z jedneho mesta nezili sme spolu a zacali sme spolu na VS. Keď sme začali spolu žiť a šla som si sadnúť s jeho kamošmi alebo keď aj teraz po niekoľkých rokoch spomínajú co robili keď sme boli mladí sa nestačím diviť. Som rada ze som to nevedela lebo len vtedy by som bola ja ta stíhačka 🤦♀️ čiže za mňa radsej ani nevedieť...
Inak takto na diaľku to chceš ťahať dokedy, zvlášť keď máte obaja vek 25+? Mate dáke plány do budúcna spoločne? My sme sa tiež s manželom spoznali cez internet, delilo nás 200km a po mesiaci ako sme sa dali oficiálne dokopy sme aj už spolu bývali, keďže by som sama nájom neutiahla, prišlo nam prirodzene ísť bývať spolu. chlapa podľa mňa nebude baviť dlho takýto vzťah na diaľku.. Alebo mu to mozno práve vyhovuje, ale neviem ci je to dobre znamenie, keď ma pred 30tkou
Nemá potrebu alebo nie je ten typ....ja môjmu tiež nepoviem kým sa neopytas, on mi je schopný ale povedať celý harmonogram aj na týždeň dopredu
@lb1984 tak neviem, co myslis pod tymi príhodami, co robil na zaciatku vztahu, ale mne by teda vadili taketo informacie aj spatne a myslim, ze mnohym zenam. Dovera a ucta ma byt vo vztahu od zaciatku. A nie, nie je lepsie nevediet a klamat si. Lepsie je vediet vsetko a byt s tym v pohode. Mne by zatlkacky a klamstva znicili vztah.
@lindusss2016 neide o zatlkacky a klamstva. Myslím ze keď je muž hajzel skôr či neskôr to vyjde najavo. Myslím tým to ze napr. robil v bare došla za ním bývalá, s kamarátmi kým ja som sedela v robote v lete chodil hrat volejbal s babenami na kupalisko .... co by som s tými info v case robila? No minimálne ak by som o tom vedela v danom momente by sa vo mne žiarlivosť nezaprela a výsledok? S ex ma nepodviedol, ako babeny prišli tak aj odišli ani tam ma nepodviedol. Ak by som o tom vedela pravdeposobne by sme sa na tom dost chytili. Tak sme spolu 19 rokov a fungujeme ....
😉 Mužský a ženský svet.
Máš muža ktorý nepotrebuje zdieľať, rozoberať, pravdepodobne je aj introvert..? Ty si typická zástupkyňa nášho ženského pohlavia - ukecaná, zvedavá, rozoberajúca. Muži sú už takí, ich videnie sveta je iné ako naše. Ja by som mu nechala ten jeho svet, ak nechce, nechaj tak, hmm... je tak dôležité aby mi hlásil polohu? Ak by ma niečo zaujímalo, spýtala by som sa, asi by som ho hneď neupodozrievala... Podstatné je ako pekne píšeš - "keď sme spolu venuje sa mi, a je ku mne dobry .. ". To je to, na čom záleží...
🍒 na 🎂
To,že ty mu oznamujem všetko je tvoje rozhodnutie,že on nie,je jeho rozhodnutie.Ako ti to on vysvetlil?
Ženy myslia zložito, muži jednoducho. Nič viac, nič menej. Strata času sa s tým zaoberať.
tak asi nie je zvedavý na to, kde sa ty motáš počas dňa (a každý deň) a nemá potrebu zdieľať všetko zo svojho dňa s tebou. Načo aj? O takom že súkromie si už počula?
taký je aj môj muž, ale aj svokra. Oni si nikdy nič neoznamovali. Doteraz so svokrou komunikujem viac ako môj muž. U nás doma bola zasa zaužívané dať o sebe vedieť.
@lb1984 a preco by ste sa mali pochytit za to, ze za nim prisla ex? Bola to snad jeho vina? Mohol to ovplyvnit? Ak nie a naopak jej vysvetlil, ako sa veci maju, tak potom nemal dovod ti nic tajit. A ze chodil hrat volejbal s "babenami", tiez nevidim dovod ti o tom nehovorit. Ak mal ciste umysly a ty si mu verila, nech hra volejbal s kymkolvek. Ale ak umysly ciste nrboli a s babenami nic nebolo, lebo sa nechytili, tak je to pruser.
Ja mám po 40 tke, som žena, 20 rokov s mužom. A ten vie, že kým mu sama nechcem niečo povedať, nepýta sa😀Akože keby sa stalo naozaj niečo mimoriadne, výnimočné, tak jasné, že zdieľam. Ale každú kávu s kamoškou, cvičenie, prd v robote sa mi vážne nechce opisovať. Zas on je iná povaha, rád rozpráva (mohol by aj menej😀). Ale vie, že nepotrebujem vedieť o každom jeho kroku počas dňa. Takže ty musíš vedieť aký je, či je to povahou. A či to dokážeš akceptovať.
@anna_anicka83 tiež mam po 40 😊 presne ako píšeš. Len vieš každá žena má v sebe a aj o sebe malú pochybnosť. Niekedy zbytočne informácie narobia zbytočný bordel. Presne tak ako snahy sa dostať do mobilu ci mailu. Načo? Ani to nechcem vedieť. Tak zatiaľ za tie roky .... ale ktohovie co bude o rok, dva .....
Za mna je to zvlastne.
Mozno ze je batman, len sa ti to boji povedat
Ja som vo vzťahu 4 roky a tiež tomu môjmu nehovorím kde počas dňa som a čo robím. Ja osobne v tom nevidím problém 🤷♀️ ale možno som divná ja.

Tak mu nehovor ani Ty.😀