icon

Prečo mi stále pozerá profil?

17. okt 2025

Čo myslíte čo znamena alebo čo by ste si pomysleli o tom, že chalan s ktorým som si kedysi písala a flirtovali sme, momentalne nie sme v kontakte ani ma nesleduje ALE pozerá mi každý jeden pribeh ktorý pridám. Obcas dá aj like.

zmrzlinka2021
17. okt 2025

@anonym_autor

Nič.

Pozeram si x takychto pribehov a nič to neznamena. Nehladaj za tym nič.

autor
17. okt 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

Nič.

Pozeram si x takychto pribehov a nič to neznamena. Nehladaj za tym nič.

@zmrzlinka2021 Ano ale každý jeden? A to ich nepridavam pravidelne ale tak raz,2x do mesiaca. A stale ich vidí. Podľa mna nie náhodne

zmrzlinka2021
17. okt 2025
@anonym_autor

@zmrzlinka2021 Ano ale každý jeden? A to ich nepridavam pravidelne ale tak raz,2x do mesiaca. A stale ich vidí. Podľa mna nie náhodne

@anonym_autor Denne pozrie x pribehov a proste mu tam skočí tvoj, pozrie, lajkne.

hsara99
17. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jasne že náhodne 😀 veď aj FB aj Instagram ti hore vyhodí všetky príbehy a proste sa preklikávaš a tak isto on narazí na tvoje príbehy. Never tomu že cielene ta vyhľadáva, skôr mi to príde že ty by si chcela aby to tak bolo

danica2711
17. okt 2025

@anonym_autor vidíš, čo chceš vidieť. Proste si pozrie tvoje príbehy tak ako iné - prečo za každou jednoduchou vecou hľadať nejaký skrytý význam? Keby ťa chcel kontaktovať, tak to urobí. Neurobil, tak si nenamýšľaj

anonym_a3211f
17. okt 2025

Baby ale ona píše že ju nesleduje, takže mu jej príbehy neukazuje ako ľudí čo sleduje. 😄 Čiže sa nimi nemá ako preklikávať a náhodne vo svojom feede na ňu naraziť

sandrahi
17. okt 2025

nic by to pre mna neznamenalo. vsak aj ja si pozeram pribehy vsetkych moznych ludi a nic tym nemyslim, len som zvedava. a co by to malo znamet podla teba? ze ta chce naspat?

zmrzlinka2021
17. okt 2025
@anonym_a3211f

Baby ale ona píše že ju nesleduje, takže mu jej príbehy neukazuje ako ľudí čo sleduje. 😄 Čiže sa nimi nemá ako preklikávať a náhodne vo svojom feede na ňu naraziť

@anonym_a3211f pribehy na FB ti ukazuje len tych, ktorych sledujes

anonym_b4a574
17. okt 2025

@anonym_autor ak ta nesleduje, tak ta ma asi vo vyhľadávaní a vidí ked mas príbeh, no tak zo zvedavosti si ho pozrie. Ci je za tým niečo viac, to vie len on. Môže byť iba zvedavý. Mozno na teba mysli a zaujimas ho. Odpoveď vie iba ona.

anonym_a3211f
17. okt 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_a3211f pribehy na FB ti ukazuje len tych, ktorych sledujes

@zmrzlinka2021 ja viem, veď o tom píšem. On ju nesleduje. Tak isto aj na instagrame, ukazujú ti príbehy len ľudí ktorých sleduješ

anonym_a3211f
17. okt 2025

@anonym_autor keď to je na ig skús si dať súkromný profil a uvidíš či sa bude chcieť sledovať alebo nie

sisska96
17. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prečo? , mne idú príbehy do radu keď si otvorím jeden a ktoré ma nezaujímajú rýchlo preklikám

anonym_a3211f
17. okt 2025
@sisska96

@anonym_autor prečo? , mne idú príbehy do radu keď si otvorím jeden a ktoré ma nezaujímajú rýchlo preklikám

@sisska96 ale neukazujú ti príbehy ľudí čo nesleduješ

anonym_0f20b9
17. okt 2025

@anonym_autor joj, nebuď naivná. Nic to neznamená, len si to pozrie a sem tam dá like. Keby Ťa chcel, tak to už vieš. Jedine, ze máš 14 a fakt si v tomto neskúsená.

anonym_f53bfb
17. okt 2025

To je také pubertiacke namýšlanie si, koľko máte rokov 14?

motylik2559
17. okt 2025

@anonym_autor Ahoj, myslim si,ze za tym nic nehladaj. Kedze pises,ze das pribeh 1-2x do mesiaca, tiez si to vsimas uz asi viac mesiacov, kedze pises o kazdom jednom, ktory on pozera. Ten chlap keby mal zaujem, za taky cas by sa ti urcite pripomenul nie iba lajkovanim pribehov, ale by ti napr. normalne napisal spravu. Takze to kludne hod za hlavu.

anonym_59ac6f
17. okt 2025

@anonym_autor ved ked rollujes pribehy tak ti naskocia ludia rad za radom. 😀ani nevyberas, koho chces vidiet. 😀😀😀nebud trapna.

grof_monte_christo
17. okt 2025

Absolútne ale absolútne nič to neznamená. Takto lajkuje iks príbehov denne.

autor
17. okt 2025
@anonym_59ac6f

@anonym_autor ved ked rollujes pribehy tak ti naskocia ludia rad za radom. 😀ani nevyberas, koho chces vidiet. 😀😀😀nebud trapna.

@anonym_59ac6f Ano, v prípade že daného cloveka sleduješ. Lenze on mi follow nedal čiže v jeho feede sa mu neukazujem.

anonym_59ac6f
17. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_59ac6f Ano, v prípade že daného cloveka sleduješ. Lenze on mi follow nedal čiže v jeho feede sa mu neukazujem.

@anonym_autor aha, tak vesome ta hlada. Blokni si ho a mas pokoj. Mozno je to nejaky uchyl.

domkakvet
17. okt 2025

@anonym_autor to su take namotavacky, caka ze sa toho chytis, ale nic viac to neznamena.

vilma7
17. okt 2025

Nič, jedine to že musí mať veľmi nudný život ked sleduje cudzie príbehy.
Keby chce, tak ťa osloví.

bluka2
17. okt 2025

Myslím si, že to preháňa s časom v online priestore. Niektorí ľudia tým strávia aj 8h denne a vidia "všetko"

greywolf
18. okt 2025

@anonym_autor absolutne nic