Prečo moja kolegyňa klame o svojom manželovi?
Mam jednu kolegynu a poznam aj jej muza. Viem, aky maju vztah, nakoľko sme boli nejedenkrat spolu na roznych chatách. Minule som na nu natrafila na jednom fore, kde som ju zacala sledovat. Ja tam mam len nick, nemam tam ziadne foto, takze podla mna isto nevie, ze som to ja. A zacalo mi automaticky ukazovať všetko co komentovala. A teda to mi boli veci. Ona je proste ten typ zeny, co doma vsetko organizuje. Proste muz v sukni. Ale v tychto diskusiach ma neustale potrebu hovoriť, ako to maju doma oni vyrovnane a ze muz aj ona su dominantní. Pritom to tak nie je. Kazdy kto ich dobre pozna vie, ze jej manzel je proste ten typ, ktoremu treba vybrat kazdy vecer co si ma obliect rano do prace. Nechapem preco tvrdi nieco, co nie je. Ja by som sa jej to asi aj spýtala, ze preco to robi? Ci chce samu seba oklamat, ze jej muz je proste ten alfa jedinec?
Preco ludia sa staraju o zivoty druhych?
Tak aj ja som v spoločnosti utiahnuta, ale doma generál 😀 V práci si podľa mňa nikto nevie predstaviť ze ja viem aj kričať na celý panelák 😀
@sasa1310 asi s nou robim a viem, ako o nom hovori a veľakrát som pocula ako sa k nemu vyjadruje do telefonu. Citujem: ,,to uz aky si neschopný?" aby jeden dospely chlap nevedel napraviť retiazku svojmu synovi?"
@nynia aby ste sa tu nenudili ;)
Tak mozno aj preto niektori klamu aby nebola nuda predsa ani ty by si tuto diskusiu nezalozila, takze minimalne ty mas vdaka tomu, ze niekto klame nad cim spekulovat.
@personality obdobne ;D
Vsak ked mas gule, tak sa jej rovno spytaj. Alebo to radsej eee...
Jedna vec je, ako to vidíš Ty. Druhá vec, ako to vidia oni. Ja tiež manželovi radim, čo si má obliecť. A pritom sa dokáže obliecť sam. A aj on mi radí. Takže nesuď.
A ty si aká trápna ,rozsirovat klebety o svojej kolegyni
...začala si ju sledovať.....automaticky ti začalo ukazovať čo komentuje....riešiš čo tam píše....
Musíš mať nudný život asi
prečo to robí? lebo proste s mužom nie je spokojná…
Tolko dotknutych zien sa tu zas zgruplo :D ked niekto klame sam seba, aky ma super vztah, tak tu ako Levice drbete do zien, ze ako mozu tolerovat takeho chlapa a ze len si nahováraju to dobre s ja tu napisem prispevok, kde riesim človeka, co ocividne klame tiez, tak to uz nie :D to uz sa tu nenosi. Zvlastne, ze vzdy sa tu ozyvaju presne tie íste ucty, co očividne robia to iste, tak ich sa to velmi dotklo a uz sa nemame starat :D ale to, ze oni každého posielajú rozviest sa, rozist sa, tonuz staranie nie je :D
Ja mila autorka neklamem, neznášam klamstvo a ľudí, čo klamú. Ale tiež poznám jednu chuderu, milenku ex, ktorá ma špehovala a stalkovala tu na MK, potom všetko referovala ex...nechapem takých ľudí, čo toto potrebujú robiť. Musia mať buď nudný alebo smutný život 🤷🏼♀️
Ja napríklad neohovaram,ak niekoho nemám rada nebavíme sa s ním a neriesim ho a kolegov v práci absolútne nie
Autorka, nedostala si odpoveď, akú si čakala, tak už zosmiesnuješ ostatné ženy? ...
@jesenzima ale prosim ta, kto tu koho zosmiesnuje. Zas tu ideme robit z komara velblouda?:D a ja som neocakavala len jednu odpoved. Ale k veci a priamo k mojej otazke sa tu vyjadrili max dve zeny :D ostatne len komentare odveci, co sa starám a bla bls,bla ako pri každej teme, ktoru vzdy okomentuju prave tie, ktorych sa to nejakym sposobom dotyka. Inak by nemali potrebu sa k nej vyjadrovat ;)
Počuješ ako s ním volá, ale počuješ aj ako jej on odpovedá? Možno po sebe štekajú takto navzájom a možno im obom takáto komunikácia vyhovuje… tiež môže byť ona dominantná v živote a on v posteli… podľa mňa vôbec nemusí klamať, len to proste cele vníma inak ako ty
lebo môžu
Ona neklame, ona je presvedcena ze to tak je.
Btw dnes velmi bezny jav. Bezni ludia to len prebrali od politikov. Priekopnikom bol Matovic.
A aké je to fórum? Podľa mňa je jedno, čo tam píše, je to len internet a ten znesie. Na internete môžeš byť čímkoľvek chceš. Áno, ľudia sa tu tvária, že musíš vždy písať pravdu, ale v skutočnosti si tu každý svoju realitu prikrasluje. Nikto ti tu nebude tvrdiť, že sa doma hada s mužom, keď chce pred ostatnými vyzerať, že ma dokonale manželstvo.
Ten kto sa tvari, že na internet píše 100% pravdu, klame tiež.
Proste kašli na to, možno aspoň na internete ma na chvíľu pocit, že je jej muž taky akého ho ona chce. Možno aspoň vďaka tomu, co tu napíše ma na chvíľu pocit, že je spokojnejšia..
to ako ona a on vnimaju svoj vztah sa vobec nemusi zhodovat s tvojim vnimanim a vobec nemusi klamat v jej ociach je to tak. nuz este vies toho o ludoch velmi malo. na zaklade par riadkov posudzovat cloveka jeho zivot vztahy atd je dost trufale. a rovnako tak aj na zaklade par hodin v praci. aj teba ludia nejak vidia a vnimaju a moze to bt uplne ine ako sa vnimas ty sama.
@personality ja v robote vecne usmiata,vcera zistili moju velmi zlu stranku,nervaka.Az mi majster povedal,nejeduj sa,praskne ti cievka v hlave a kto sa ti bude o deti starat,spravis z nich siroty.Ja viem ake to je dnes a je to v pohode.No myslim,ze som ich vsetkych riadne prekvapila ale aj plakat sa mi uz chcelo.Som zvedava ako bude dnes na nocnej,no snad uz dobre.Sluchadka nabite,tak hlava bude pocuvat.
💐🌸🪷🏵🌹🥀🌺🌻🌼🌷🪻⚘️🌹🏵🪷🌸💐🌺🌻😁
Autorka, robi to presne pre ten isty dovod, preco tu velka vacsina zien tvrdi, ze maju skveleho muza, nadane deti, zarabaju 8k v cistom, pocas materskej robili od 2 mesiacov babatka 100% home office, popritom zarobili na dalsie, nepotrebovali ani babky na pomoc, kazdy rok idu minimalne 2x na dovolenku, vsetci byvaju v dome s bazenom a maju aj klimu (ti co vedia, vedia), a na Vianocd maju pod stromom 20 balikov s hodinkami, zlatymi retiazkami, znackovymi handrami, autami a dovolenkami v exotike. A realita je vzdy tak 40% z toho vsetkeho.
Internet toho znesie vela.
Ty máš strašne prázdny život ,keď potrebuješ toto riešiť,ešteže existujú anonymné soc siete😂🤦

a čo ty vieš ako to majú doma? Môže sa kľudne javiť ako ho ty opisuješ a doma môže byť taký ako ona píše. Okrem toho nechápem čo sa do toho staráš