Prečo muž reaguje prehnane na dieťa?
Noj muž reaguje na naše dieťa dost prerhnane niekedy ma dcéra svoje stavy a auxsituaucie kedy ho to vytoci a nadá jej škaredo az mi je to ľúto extrémne naposledy jej vykrical ze ju nenávidí kopla ho tuším do oka to jej jedno prislo m ito velmi ľúto. Muž je dobrý v zmysle zd sa vie o nu aj postarát aj pomôže v domácnosti aj k nej vstane kedysi potrebujem. Pospať ranao alel tieto výbuchy ja ťažšie prežívam keďže sosm mala matku ktorá nevedela co robi a hovorí kolko krat
@tatiana234 nadava jej a hovori jej ze ju nenavidi?? To nie je otec ale debil. A nehovor ze je inak dobry prosim ta. Kolko ma dcerka rokov?
Raz by muž môjmu dieťaťu toto povedal a skončil by. Ja žasnem, koľko žien nechráni svoje deti, len aby mohli žiť s chumajmi. Na druhej strane - kopla ho do oka a ty povieš, že to je jedno?
Raz by muž môjmu dieťaťu toto povedal a skončil by. Ja žasnem, koľko žien nechráni svoje deti, len aby mohli žiť s chumajmi. Na druhej strane - kopla ho do oka a ty povieš, že to je jedno?
@melanta myslela som ze je jedno aka to je situácia. To ze ho koplal do oka neni v poriadku samozrejme muž ma s očami iproblemy ma 14 dioptrie ale tskekto reakcie niesu v poriadku za mna
@tatiana234 nadava jej a hovori jej ze ju nenavidi?? To nie je otec ale debil. A nehovor ze je inak dobry prosim ta. Kolko ma dcerka rokov?
@michaelam2 necelé 2
@michaelam2 necelé 2
@tatiana234 chudatko, strasne mi je luto deti co toto musia zazivat. Rob s tym nieco lebo ver tomu ze to dieta si to bude pamatat a raz sa aj teba spyta co si s tym robila
@melanta myslela som ze je jedno aka to je situácia. To ze ho koplal do oka neni v poriadku samozrejme muž ma s očami iproblemy ma 14 dioptrie ale tskekto reakcie niesu v poriadku za mna
@tatiana234 akoze asi vam to tam vobec nefunguje v rodine. Decko kopne do oka (????!!) otca, bohvie ake stare, este k tomu chlapa co ma s ocami znacne problemy, a to Ti je jedno. Otec ten zas reaguje takymito neprimeranymi recami.
Tu nejde len o to koncovku, ale ako sa toto cele vobec deje a co pokladas za podstatne a co nie.
@tatiana234 akoze asi vam to tam vobec nefunguje v rodine. Decko kopne do oka (????!!) otca, bohvie ake stare, este k tomu chlapa co ma s ocami znacne problemy, a to Ti je jedno. Otec ten zas reaguje takymito neprimeranymi recami.
Tu nejde len o to koncovku, ale ako sa toto cele vobec deje a co pokladas za podstatne a co nie.
@colsami ta mala nema ani dva roky, pochybujem ze to spravila naschval…
@tatiana234 autorka, veď ja som napísala, že u mňa by taký muž skončil, keby to urobil raz. Ty to toleruješ. Nechrániš svoje dieťa. To je hnusné od teba ako od matky.
Na druhej strane ale ani ty nemáš správne nastavenie, ak neriešiš aj to, že dieťa niekoho kope do oka, čiže so hlavy. Neriešiš ochranu dieťaťa a evidentne ani výchovu. Zlá matka za mňa.
@michaelam2 ale matke to byt jedno nemusi, ci? Ci to bolo naschval ci nie, mne by to nebolo jedno ze decko kopne do choreho oka mojho manzela a dost by ma to mrzelo, takze skor nez by som zacala vychadzat na chlapa, preco zjape po decku (asi vy vyhrotenej situacii) by som riesila ci je ok. Tym chlapa neospravedlnujem. Len hovorim, ze divny pristup autorky. Nehovoriac o tom ze ci to bolo naschval je otazne, ja Ti neviem, u nas 2rocni nikdy do tvare nekopali 🤦
Tvoj muž je jedine tak dobrý debil. Dievčaťu zničí psychiku na celý život. Len nech takto pokračuje. A to chúďatko malé neurobilo ani náročky. Mal si dávať pozor
@michaelam2 fakt? 2 ročné dieťa ak má normálnu matku, vie, že sa hlavy sa nekope. Matku ale normálnu evidentne nemá. Normálna matka by nedovolila aby dieťa žilo s niekým, kto dieťaťu nadáva.
@colsami dcéra ma 20 mesiacov asi nevie este ze otac nosí šošovky takéto silné a ani co to znamená. To po druhe isto nam tu nefunguje nieco ale dovoliť si niekomu povedat koho ani nepoznám ze mu to vôbec v rodine nefunguje neviem chápem co mi chcete povefst a s niecim aj súhlasím
@michaelam2 fakt? 2 ročné dieťa ak má normálnu matku, vie, že sa hlavy sa nekope. Matku ale normálnu evidentne nemá. Normálna matka by nedovolila aby dieťa žilo s niekým, kto dieťaťu nadáva.
@melanta ty si dobre mimo
@michaelam2 ale matke to byt jedno nemusi, ci? Ci to bolo naschval ci nie, mne by to nebolo jedno ze decko kopne do choreho oka mojho manzela a dost by ma to mrzelo, takze skor nez by som zacala vychadzat na chlapa, preco zjape po decku (asi vy vyhrotenej situacii) by som riesila ci je ok. Tym chlapa neospravedlnujem. Len hovorim, ze divny pristup autorky. Nehovoriac o tom ze ci to bolo naschval je otazne, ja Ti neviem, u nas 2rocni nikdy do tvare nekopali 🤦
@colsami celú situáciu sa mi rozpisovať nechcelo potrebovala som niečo nan 3 minúty spraviť muž zobral malu nan ruky a ako sa tal vzpieraní ho kopla nie naschvál to ci isom normálna alebo nie neviem posúdiť mozno a nie ale toto naschvál mala neurobila okrem toho uz po nej raz takto zvukov okrem iného.
@tatiana234 autorka, veď ja som napísala, že u mňa by taký muž skončil, keby to urobil raz. Ty to toleruješ. Nechrániš svoje dieťa. To je hnusné od teba ako od matky.
Na druhej strane ale ani ty nemáš správne nastavenie, ak neriešiš aj to, že dieťa niekoho kope do oka, čiže so hlavy. Neriešiš ochranu dieťaťa a evidentne ani výchovu. Zlá matka za mňa.
@melanta kopla ho lebo sa vzpierala. Nekúpila ho naschvál
@melanta kopla ho lebo sa vzpierala. Nekúpila ho naschvál
@tatiana234
a nepomohlo by vám sadnúť si v jlude ked mala spu a porozprávať sa?
Tu za tým bude omnoho viac, tak sa mi vidi. Mozno treba ruesit uplne ine problémy a toto je len špička ľadovca.
Odporúčam to s mužom riešiť čím skôr. Takáto reakcia je prehnaná a slova ako nenávisť sú príliš silne. Teraz tomu dcéra nerozumie, ale príde doba kedy tomu rozumieť začne a ver tomu že ten pocit nenávisti bude cítiť dcéra voči otcovi. Mať doma despotického otca nie je sranda
malá je riadny beťárik.
mužovi tečú nervy, nech naráta do 10 kým niečo povie
Dieťa treba vychovať a mužovi dohovoriť. Našťastie je dcéra ešte malá a nebude si to pamätať ak prestane.
Že jej dal jesť a postrážil ju ked oddychujes si dcéra v dospelosti pamätať nebude ale to čo jej vykrical si bude pametat ešte v 50 ke. To čo muž robí že k nej vstane postará sa postrazi je úplne minimum ktoré by mala byť úplná samozrejmosť ak je to jediné čo pre teba a dieta robí je to strašne málo. Kde je vzťah k vlastnému dieťaťu? Správa sa akoby mu prekážala
Nase deti sa kolkokrat vrhnu na otca tak, ze ho buchnu kde kade, do oka, no hlavy, do guli...aj nedavno, a samozrejme, toho starsieho uz vyvadi, ze takto to nema robit, ze to boli a tak, ale vynadat dietatu, ze ho za to nenavidi??? Fuuuha, chuda to dieta...😑

@tatiana234 za mňa to určite nie je v poriadku a mala by si si s mužom pohovoriť. A je dobrý lebo pomôže v domácnosti a vie sa o ňu postarať ? Veď to je jeho povinnosť..