Prečo muži menia plány počas pozvania von?
Ahojte, volal mi dnes kamarát, či nwjdeme do sauny. Ja vravim, že dobre a on, že príde pre mňa o dve hodiny. O hodinu mi napísal, že nech tam prídem sama a že feda keď prídem tak pozýva. Samozrwjme som povedala, že nejdem. A on to ešte zaklincoval, že no vidíš, ja som ťa chcel vidieť a ty si nechcela.
Pritpm sa mi chválil koľko zarába a kde všade bol na dovolenke. Prečo toto muži robia? Má 31.
@anonym_autor muzi nie je slovo hodne vsetkych. Su tam deti v tele muza ale rozum ako zelene jablko. Skutocneho muza si zjavne nespoznala. Twn si za slovom stoji. Ak by sa nieco vynimocne stalo aj to normalne vysvetli, ospravedlni sa a navrhne nahradne riesenie. Na muza si musis pockat
no, hrozne, ze si mala ist SAMA do sauny, v zivote sa mi nieco tak priserne nestalo, zobud sa
Jeden muž a iba kamarát, neviem aký mal dôvod, pre teba neprísť, či nestíhal alebo podobne, ale keby som ho chcela vidieť, nemám problém prísť aj sama, nepotrebujem gentlemanské gestá od kamošov, už to že sa ponúkol, že pozýva je viac než dosť... toto je za mňa také, že nemám problém, vyrobím si...
1 preco ti ma KAMARAT rozvazat prdel?
2. Preco ma za teba cokolvek platit, nech uz zaraba akokolvek?
3. Preco ides s KAMARATOM do sauny (ano takato som ja pruderna, ziaden kamarat ma nahu neuvidi)
4. Preco nie si dnes niekde s kamoskami/rodinou ale cakas na nejakeho KAMARATA ci sa mu uraci?
A čo má zrušenie sauny spoločné s tým, že dobre zarába? veď ťa chcel vidieť a ty sa hráš na dôležitú 🤷♀️ či si tam bola ochotná ísť len s tým, že platí on? nejak nerozumiem súvislostiam, ktoré si uviedla.....
A bol problém tam ísť sama a stretnúť sa tam? Je to niekde na nedostupnom mieste a ty bývaš strašne ďaleko?
Neviem, prečo to robia, robia to aj ženy, takže sme si kvit.
@anonym_autor neviem, prečo to robí tvoj, môj to nerobí, obráť sa na toho svojho
@anonym_autor chcel ta vidiet v saune a ty si sama nepricupkala? Zlaty... 😃
Ved sa ho opytaj preco zmenil plan?
@anonym_autor A kde je vlastne problem? V tom,ze ti napisal, aby si tam dosla sama? To ta ako odradilo? Keby si ho tak velmi chcela vidiet, tak by si zdvihla zadok a isla aj MHDckou...A keby tam aj potom on nahodou nedosiel, tak a? Az vtedy by som si pomyslela svoje, ale uz keby som tam, tak idem do sauny aj sama a spravim si relax. Si nesamostatna?ku vsetkemu potrebujes niekoho? Na rozvazanie zadku, ked niekam ides, ci? Mne sa toto uz stalo, nie s kamosom, ale s kamoskou...mala pre mna prist autom, lenze potrebovala ist nieco hodit mame este, co ona sama necakala, tak ze sa stretneme priamo na mieste. Dosla som tam, ona tiez a stretko plne smiechu a dobrej nalady dopadlo super🙂 Nuz potom sa nestazuj, ak vlastnou vinou kvoli vlastnemu pohodliu a lenivosti stratis kamosa(sov)...🤷♀️ Lebo takto sa im len potvrdi aka si...bez urazky.
@tykat No nejde o to, že by som su to nezaplatila ale tak on auto má, ja nie. A vie o tom. A proste keď to bol jeho nápad, tak som myslela, že príde pre mňa. Nemala som sa tam ako inak dostať a on o tom vie.
@tykat No nejde o to, že by som su to nezaplatila ale tak on auto má, ja nie. A vie o tom. A proste keď to bol jeho nápad, tak som myslela, že príde pre mňa. Nemala som sa tam ako inak dostať a on o tom vie.
@anonym_autor bolt, taxi, mhd, take u vas nemate? Och tie dnesne nesamostatne zeny, ze? Nevie to samo do sauny docupitkat😂😂
@anonym_autor A kde je vlastne problem? V tom,ze ti napisal, aby si tam dosla sama? To ta ako odradilo? Keby si ho tak velmi chcela vidiet, tak by si zdvihla zadok a isla aj MHDckou...A keby tam aj potom on nahodou nedosiel, tak a? Az vtedy by som si pomyslela svoje, ale uz keby som tam, tak idem do sauny aj sama a spravim si relax. Si nesamostatna?ku vsetkemu potrebujes niekoho? Na rozvazanie zadku, ked niekam ides, ci? Mne sa toto uz stalo, nie s kamosom, ale s kamoskou...mala pre mna prist autom, lenze potrebovala ist nieco hodit mame este, co ona sama necakala, tak ze sa stretneme priamo na mieste. Dosla som tam, ona tiez a stretko plne smiechu a dobrej nalady dopadlo super🙂 Nuz potom sa nestazuj, ak vlastnou vinou kvoli vlastnemu pohodliu a lenivosti stratis kamosa(sov)...🤷♀️ Lebo takto sa im len potvrdi aka si...bez urazky.
@motylik2559 Tam sa nedalo dostať MHD, je to skoro 40 km, on má auto ja nie. Nemala som sa tam ako inak dostať. Okrem toho mám zdracotné poblémy takže áno som z časti nesamostatná. Kamaráti o tom vedia aj tento. Ale tak keď kamaráti chcú tak nemajú problém ma zobrať. Prečo ma hneď odsudzujete a používate takéto tvrdé slová?
@anonym_autor neviem, prečo to robí tvoj, môj to nerobí, obráť sa na toho svojho
@anonym_34d8bc myslím, že na tvojho som sa nepýtala. To si sa chcela pochváliť?
Neviem, prečo to robia, robia to aj ženy, takže sme si kvit.
@sevrin A ako to súvisí s mojou otázkou?
@anonym_autor bolt, taxi, mhd, take u vas nemate? Och tie dnesne nesamostatne zeny, ze? Nevie to samo do sauny docupitkat😂😂
@0silvia0 nie bolt tu nejazdí. A taxi 40 km? To mi príde dosť.
@tykat asi tak nejako
A čo má zrušenie sauny spoločné s tým, že dobre zarába? veď ťa chcel vidieť a ty sa hráš na dôležitú 🤷♀️ či si tam bola ochotná ísť len s tým, že platí on? nejak nerozumiem súvislostiam, ktoré si uviedla.....
@anonym_8a12c4 no ja to beriem automaticky tak, že ak niekto vymyslí výlet tak pozýva. Vy to tak nemáte?
A bol problém tam ísť sama a stretnúť sa tam? Je to niekde na nedostupnom mieste a ty bývaš strašne ďaleko?
@janai1 Áno byvam 40km
1 preco ti ma KAMARAT rozvazat prdel?
2. Preco ma za teba cokolvek platit, nech uz zaraba akokolvek?
3. Preco ides s KAMARATOM do sauny (ano takato som ja pruderna, ziaden kamarat ma nahu neuvidi)
4. Preco nie si dnes niekde s kamoskami/rodinou ale cakas na nejakeho KAMARATA ci sa mu uraci?
@anonym_9dd0c0 A prečo by ma kamarát nemal odviesť keď ten výlet vymyslel?
@0silvia0 nie bolt tu nejazdí. A taxi 40 km? To mi príde dosť.
@anonym_autor no tak sa mu nechcelo trepat pre kamosku 40km a potom ta viezt naspat, alebo mu prisiel do cesty lepsi program. Nuz, zvykaj si alebo si urob vodicak aby si nemusela stale niekomu visiet na krku a cakat kto ta kedy odvezie a dovezie.
@anonym_autor To urobil JEDEN MUŽ. Slovom Jeden!Už prestaňte kvôli jednému lolovi zhadzovať všetkych mužov!!!
My nie sme tiež všetky rovnaké!
@enmery Určire to neurobil len jeden muž na celom svete.
@anonym_autor Tak ked ste taki kamarati, tak ste si to mali vydiskutovat. Ked vie o tvojom zdravotnom probleme.
@anonym_autor Tak ked ste taki kamarati, tak ste si to mali vydiskutovat. Ked vie o tvojom zdravotnom probleme.
Neofukuj sa ked nevies napisat “dolezite body” a potom ich tu zrazu napises ze ake si ty chudatko bez auta a so zdravotnymi problemami.
no, hrozne, ze si mala ist SAMA do sauny, v zivote sa mi nieco tak priserne nestalo, zobud sa
@anonym_cc12e3 Ale veď toto nie je pointa príspevku.
@siska53 Ja sa pýtam na názor nie na riešenie.
Potom si kvoli takym ako ty muzi myslia ze “my zeny” sme ako sliepky co musia furt hladat nejaky problem a oduvat sa a rozpravat “ nic mi nie je”.
Neofukuj sa ked nevies napisat “dolezite body” a potom ich tu zrazu napises ze ake si ty chudatko bez auta a so zdravotnymi problemami.
@anonym_d4f3c5 a preco to pises mne??
Robíme to preto, lebo na to máme nejaký dôvod. Tu by som to tipoval na nepojazdné auto kvôli zime a slabej baterke. Ak chceš vedieť skutočný dôvod, opýtaj sa ho.

@anonym_autor To urobil JEDEN MUŽ. Slovom Jeden!Už prestaňte kvôli jednému lolovi zhadzovať všetkych mužov!!!
My nie sme tiež všetky rovnaké!