Prečo muži nemôžu vyjadriť city bez straty úcty?
Zeny si prestanu vazit chlapa, co vyjadri pocity, hoci niektore vycitaju chlapovi ak je bezcitny (to len ked zrovna nevedia, co by mohli vycitat), v momente, ked to urobi, strati zena zaujem a bude si hladat poriadnejsieho chlapa. Je to tak. 🫡
Ja s tym absolutne nesúhlasím. Pre mna je praveze sila to, ak ten muz vie vykadrovat emocie, nehra trapne hry. Tieto hry hraju len traumatizovani ludia, sociopati, narcisti a pod narušené osoby. Ja ked citam tieto sprostosti, ze ked muz ukaze city, tak zeny sa na neho vyseru, tak mi je zle. Ze len zli chlapci su in :D mozno tak pre zamindrakovane zeny tiez s roznymi traumami. Mna teda vzdy priťahovali dobri muzi, ktori sa ku mne spravali s uctou a nie hajzlici.
A kto je autorom tejto myšlienky?
Ja napriklad nemám rada akekolvek radikálne názory. A volím zlatu strednu cestu. Samozrejme, že je v poriadku, aby muž vyjadril svoje pocity ( mimochodom aj agresivita je vyjadrenim pocitov), ale tiez mi imponuju viac rozhodni pevni muži, ktorí su oporou a neriesia stále pěn dojmy a pocity.
tak zalezi na tom, akym sposobom vyjadri pocity (a ake pocity, lebo, ako je aj vyssie pisane, aj taka nasranost je pocit 😀).. ked je to 'typicky' chlap, vychovany stylom, ze 'chlapi neplacu' a pocity nevyjadruje a potom zrazu si to dovoli, takze sa to z neho vyvali ako taka roky potlacena, trochu zasmradnuta lavina, tak sa nedivim, ze zena strati zaujem 😀 .. na adekvatne vyjadrenie pocitov musi byt clovek aj trochu zrely a vediet s tymi svojimi pocitmi pracovat a primerane ich aj 'servirovat' .. potom nema zenu co odradit..
alebo tiez zalezi, ake pocity a aka je to zena.. to, ze vyjadrim svoje pocity, neznamena, ze ma musi s nimi druha strata automatickt prijat.. ak su to pocity, co s nou nesuzneju, tak zas je len pochopitelne, ze ich bezhranicne prijimat nebude.. a zase zrely muz to ustoji a neskonci to vetou "ani tak ani tak nie si spokojna, tak sa teda rozhodni, co vlastne chces" 🙂
Aky je ten vyrok?
Ten prvý odsek je výrok?
Ak áno nesúhlasím. Chlap nemá byť bezcitny ani prehnane emotívny, normálne vyjadrenie citov je práveže nutné.
Súhlasím s tebou, že netreba sa hanbiť prejaviť city. Chlapi sa to ale radšej snažia potlačiť. Tak je to v spoločnosti zaužívané.
Je to úplne jednoduché a k tomuto platí: vrana k vrane sadá. Takže, nechápem načo toto rozoberať?
Toto moze povedat len slaboch a emocne nevyzrety jedinec. Este tipujem, ze tvrdi, ze chlapi neplacu.
Akože muž, čo nevyjadri pocity je slabý chlap, či jak? :D
@mimi3008 Akurat presne to ma napadlo.... bude to nejaký pošuk. "Majster svetla"
to hovorí o sebe
no mas rozumny pohlad na veci, kiezby takychto zien bolo viacej...

cize uz som mala davno hladat dalej 🙂 asi tolko k tomu