icon

Prečo muži podvádzajú svoje partnerky?

1. jan 2025

Prečo chlap podvedie svoju dlhoročnú priateľku?

vanilkovazmrzka
1. jan 2025

Pre to iste ako zena

ukgirls
1. jan 2025

preco zena podvedie svojho priatela/manzela? lebo nieco vo vztahu chyba..lebo sa nudi,lebo chce vzrusenie,lebo je poblazneny lebo ma prilezitost ... lebo lebo lebo

yelena159
1. jan 2025

Z toho istého dôvodu, ako ženy.

autor
1. jan 2025
vanilkovazmrzka
1. jan 2025

Ze mu vo vztahu nieco chyba a hlada to inde. Nic viac nic menej. Bolo to uz povedane tisic krat.

petamich
1. jan 2025

Nefunkcny vztah, chyba mu nieco vo vztahu, zly/chybajuci sex, nuda, ego, chybajuci pocit pozornosti, stereotyp ...alebo skratka lebo je chuj, tych dovodov moze byt x

kavasmliekom
1. jan 2025

Tak asi tam niečo nie je v poriadku.

yelena159
1. jan 2025

Očividne vo vzťahu niečo chýba. Hľadajú to u druhých ľudí. Jednoduché.

katica06
1. jan 2025

Prečo chlap nevzal svoju dlhoročnú priateľku?

yelena159
1. jan 2025

Ja by som svojho partnera nikdy nepodviedla. Ale musím uznať, že keby som stretla ženu ktorá je na mojej profilovej fotke, len veľmi ťažko by sa mi odolávalo.

jakoma
1. jan 2025

Nemusi mu nic chybat, moze byt vztah uplne v poriadku a stastny a aj tak podvedie, v tom pripade sa to skratka neda vysvetlit.

viestta
1. jan 2025

Lebo chce, nic ine za tym nie je, len to, ze chce

guiseppinka
1. jan 2025

Je niekolko typov nevery. Minule som o tom citala clanok, ale bol v nemcine. Na otazku preco tu uz padli odpovede - tak ako aj chlap, aj zena podvedie... preco? Z rovnakych dovodov... skor je lepsia otazka - je to jednorazovo alebo to bude pokracovat/pokracovalo?

hellwant
2. jan 2025

@viestta Presne su takí ludia, co to chcu aj ked je manzelstvo ok. Chlap sukničkar a zena... zeby nohavičiarka? 🤔🙂

nynia
2. jan 2025

Lebo nie je spokojný vo vzťahu a zbabelý ho ukončiť.

adka176
2. jan 2025

Nemusí byť absolútne žiadny dôvod, proste sa cíti v tom momente milovaný niekým iným, je to túžba byť milovaný, pochopený, potrebný, byť dôležitý, byťna prvom mieste.....každý človek po tom túži a ak práve nie sú naplnené jeho potreby, tak v danom momente zlyhá respektíve ide za tým naplnením a to nemusi byť naplnenie v sexuálnej oblasti, ale možno sa cíti nedocenený, možno chýba len neha, porozumenie, uznanie, možno len krátky záujem a práve v danom momente s niekým iným to nachádza a naplní sa jeho prázdnota....

sonula
3. jan 2025

Nuž, Človek nie je striktne monogamná ani promiskuitná bytosť. Hormóny, nuda, nizke sebavedomie, pocit zanedbania, sexualne neuspokojenie, su rozne priciny.

ada558
4. jan 2025

Lebo je taký typ, že má potrebu to robiť.....