Prečo muži zostávajú s neprajnými ženami?
Samozrejme, že mnohé ženy sú k cudzím ľudom zlé, ale doma sa k svojmu mužovi správajú milujúco. No čo tie, ktoré sú harpye ku každému v okolí,v práci, aj k mužovi(najmä v rámci rodiny a kamarátov vidino, že je potvora, ale často sú k nemu nepríjemne aj na verejnosti). Niektoré sú krásne ženy, niektoré úplne fuchtle. Čo vedie sympatického, často ozaj fešáka s dobrým srdcom, inteligentného, zabezpečeného k tomu, že sa s ňou da dokopy, zoberie si ju a napriek problémom s ňou žije. Veď by mohol mať hocijakú inú. Má nejaké vzorce z detstva, je zbabelý odísť a radšej trpi( podobne ako týrané ženy)? Zostava kvôli dobrému sexu? Alebo sa boji, že ho oberie o deti a majetok?
Presne pre to iste, preco mnohe zeny ziju s uplnymi zmrdmi. A tych tiez nie je malo.
Úplne to isté čo niektoré ženy vedie k životu s idiotom.
@colsami mnohé neodídu z finančných dôvodov( čo je podľa mňa problém, ale nie neriešiteľný)….no muži väčšinou zarábajú oveľa lepšie a nebývajú im prisúdené deti
Tak isto ako žena, k svetu, a žije s tyranom, ktorý sa na nej odbavuje. Je to úplne ten istý vzorec. Len netuším, prečo u žien to nikoho netrápi a u chlapov áno.
Určite sú prípady, kde je to naozaj tak ako opisuješ a naozaj je to podobné s tým, ako keď žena trpí vo vzťahu a buď si to nechcú/nevedia priznať alebo aj hej, ale nechcú prísť o deti, keďže ako sama píšeš, pri súde o starostlivosť ťahajú za kratší koniec… a určite v tom môžu hrať rolu aj vzory z rodiny…potom sú muži, ktorým to môže úprimne vyhovovať, už som sa stretla s tým, že muži napríklad na vysokých riadiacich pozíciách sú doma v súkromnom živote submisívni a potrebujú pri sebe poriadnu sekeru… a potom sú tu prípady kde nemusí byt všetko ako sa zdá a ten pohodový sympatický chlapík a je doma za zatvorenými dverami horší ako tá žena…
Napr. preto, lebo sa mu fyzicky paci, pripadne preto, ze k muzovi sa sprava lepsie ako k inym ludom (aspon niekedy) a muz ju potom vnima podla toho, ako sa sprava k nemu/podla tych svetlejsich "chvilok". 🙃
A ty odkiaľ vieš, ako sa správa žena doma za zavretými dverami, ktorá je na vonok harpia?? Možno je k mužovi doma dobrá, starostlivá a výborná milenka. Tu zas niekto rozoberá niečo o čom nemá ani páru. Pretože ako si kto doma žije, nevie nikto. A práveže to väčšinou býva tak, že tie ktoré to hrajú na svoje okolie na dokonalé manželky, v domácnosti a ako manželky stoja za 💩
Vyhovuje mu to 🤷♀️ to je ako ked sa opytas precu zeny s takymi *** a este s nimi aj opakovane maju deti.
Lebo su zvyknutí od svojivh mamiciek- tak to beru ako normalne.🤣🤣🤣
Veľa mužov si hľadá partnerky podľa vzoru svojej dominantnej matky, niektorí sa ani po svadbe nedokážu od matky odpútať a poslúchajú ju na slovo, bolo tu viac takých tém.
Podobne u žien, keď vyrastali v prostredí, kde otec ponižoval matku, tak si s veľkou pravdepodobnosťou nájdu rovnakého partnera.
@autorka väčšinou majú to čo u teba nenašli. Ja mám zabezpečeného muža fešáka po ktorom mi idú jeho kolegyne a ja som ťa zla hnusná mrcha ktorá im ho ukradla 😂 lenže to všetko čo má je naše takže....a druhá vec on si váži čo má doma. Ja sa snažím aby sa rád a s láskou ku mne vracal a on si to uvedomuje. Lebo ty mu to teplo domova nedáš.
@sisska96 Mýliš sa. Veľmi veľa sú napr úspešne podnikateľky, viem aj o policajtke s vlastným domom, kde sa tyran prisťahoval a bil ju ako psa. Ale chápem na čo narážaš, je XY tém, kde žena nemá kam s deckom odísť pri problémoch. Ibaže ta žena pravdepodobne tiež vyrastala v takom prostredí. To sú tie generačné traumy, z ktorých sa tu mnohé smejú, že neexistujú
nechceš sa radšej zaoberať užitočnejšou a prínosnejšou témou? To je problém tých ľudí, prečo spolu žijú, nie tvoj, aj tak to nevyriešiš
Nezáviď 😃 tebe možno prídu ako harpye, ale čo ty môžeš vedieť aké sú v súkromí a v čom mužom vyhovujú?
Mne naopak ty prídeš ako zlá a zatrpknutá a odsudzujúca, a to je pre mužov oveľa horšie
@danica2711 moja matka žije s tyranom dodnes a mňa aj súrodencov to veľmi poznačilo….nemala podporu od matky, ale po rokoch mi došlo, že v skutočnosti ani nechcela odísť…preto ma zaujíma, ako to to je u mužov
Admin prepísal harpie na neprajné ženy? 😂
Tiez si niekedy kladiem tuto otazku. Myslim, ze je to syndrom varenej žaby. Ta zena istotne nebola taka od zaciatku, ale postupne zistila, akeho ma dobraka a zacala to zneuzivat. Ved aj tu je niekedy taky prispevok od podobnych dobrakov, nestastnikov. Clovek si velakrat zvykne na to dobre a prestane si vazit.
Mohol mat taku mamu a mohol ostat proste uplne pasivny. A potrebuje zenu ako mama, inac si ani zuby sam neumyje (obrazne).
Druha moznost je, ze harpya navonok moze byt v sukromi dvojice uplne ina a hra taku nejaku rolu. Moj otec napriklad viackrat tvrdil, ze ked su sami dvaja, tak je vsetko ok. Ale ked som pri nich ja, tak sa mama zmeni. On si myslel, ze ma chce tak naucit, ze sa nemam ako zena podriadovat chlapovi. Ci je to pravda, netusim. Ale verim, ze su vztahy, kde to takto je - navonok horsie ako v sukromi.

Neviem. Asi to iste, co nuti pekne vyzerajuce sympaticke schopne zeny mat doma aj alkoholikov, agresorov a chorobnych ziarlivcov. Tiez si mohli vybrat ineho, a radsej ostavaju s takymto, deti robia a tvaria sa ze nic sa nedeje v ich vztahu a vsetko ok.