icon

Prečo nám chýbajú toxické vzťahy?

7. mar 2025

A zlý človek? Nemyslím tým priamo fyzické ublíženie.. Ale tak že taký partner ktorý nebol moc pozorný , dobrý.. iným ženám dával viac pozornosti a asi aj iných vecí🙂.
Áno nájdi si kamošky, hobby, blabla. Mám. Všetkého veľa, predsa je tam miesto na chýbanie tejto osoby. Viete mi to niekto zdôvodniť? Lebo ja nerozumiem.
Lebo viem že to pravá láska nebola, a viem že takto dobrý vzťah nevyzerá, mala by som byť rada že to skončilo, ale predsa mi to chýba. :(
Mám 27…

denisa_deniska
7. mar 2025

Volá sa to spomienkový optimizmus 🙂 a je to len ďalšia porozchodová fáza

anonymnyuzivatel
7. mar 2025

Zamyslel sa niekto prečo je tu veľa rozvodov a zlých vzťahov?Mali by všetci prejsť na vegetariánsku stravu.Menej zlej karmy.A samozrejme správne myslenie.Pretože čo ješ a ako myslíš, tým si.

koniarova
7. mar 2025

Lebo máš nízke sebavedomie a nevieš existovať sama .

enmery
7. mar 2025

Je to psychická závislosť. Ako keď bola uveznena napr Nataša Kapusch. Človek sa stane závislým na malých prejavoch lásky, ktoré výženú hormóny šťastia do obludnych výšok, aj keď len na chvíľu. Je to ako dat si dávku. Ďalšia vec je hodnota samého seba, ak sa to opakuje, od chýbajúcej lásky v detstve, az po to, že ak sa tento kvôli mne zmení, znamená to, že som hodnotná. Si narkomanka?Asi nie, ale co si myslíš o takých ľuďoch?Ono im to chyba dlho aj keď sa s tým rozhodnú seknúť. Pretože je to forma závislosti. Pouč sa, čo si budeš všímať a už nikdy nebudeš tolerovať a čakať, že sa zmení. Daj svojmu telo čas, aby sa vylízalo zo závislosti na dopamíne, ktorý sa Ti podvedome spája s ním. Ideálne by bolo môcť sa s niekym stretnúť, keď je ťažko, vyrozprávať sa. Čas lieči. Ja viem, že to znie ako klišé, ktoré ide na nervy, ale je to pravda.

autor
7. mar 2025

@anonymnyuzivatel Som na veg. strave od 15 rokov. Papam aj zelene potraviny, riadim sa pravidlom 80-20. Sportujem, mam ukazkove vysledky, dokonca obmedzujem mliecne vyrobky na minimum. Este nieco?

autor
7. mar 2025

@enmery To je pekny komentar. Dakujem

rozculena
7. mar 2025

určite mi nechýba môj ex.Nie som zúfalec

minilla
7. mar 2025

Aky bol tvoj vztah s rodicmi v detstve?

anonymnyuzivatel
8. mar 2025

Prečo obmedzuješ mliečne výrobky?Dojením sa krave nič nestane.To je tvoja podmienenosť.
Aj kresťania majú podmienenosť a to,že zvieratá sú tu nato ,aby sa jedli.