icon

Prečo nás zaujíma, čo sa o nás v práci hovorí?

euka210
21. nov 2024

Zeny, preco chce niekto vediet, co sa o nom hovori v praci, ked tam nie je? Mne je take myslenie a spravanie cudzie a nechapem dovody. Mozno tomu niekto rozumiete a vysvetlite...

rorino
Autor odpoveď zmazal
lindous
21. nov 2024

Asi strach, že ho/ju ohovárajú?? Možno negatívna skúsenosť, možno nejaké podozrenie, možno proste zvedavosť človeka, ktorý si veľmi zakladá na tom čo si o ňom druhí myslia... a keď tak nad tým rozmýšľam, aj mňa by to zaujímalo, nikdy som sa na to nepýtala a ani to nemám v pláne, ale možno by som chcela vedieť či sa o mne rozpráva poza môj chrbát niečo, či je to v dobrom alebo zlom...

rozculena
21. nov 2024

no keby som sa ešte aj týmto mala zaoberať....absolútne ma to nezaujíma.Ak povedia pravdu,tak sa nič nedeje,ak klamú,tak to nijako nevyriešim....ak ma ohovárajú,tak s tým neurobím nič

euka210
autor
21. nov 2024

@rozculena no ved to, ze ja tiez take veci neriesim a nikdy by mi ani nenapadlo a ani som sa s tym doteraz nestretla a uz ma aj otravuje otazka kolegyne ked nie je v praci, tak vecer stale "Hovorili nieco o mne?"

rozculena
21. nov 2024

@euka210 povedz že nie.Lebo keď povieš hocičo,tak sa to obráti proti tebe,tomu ver a ty budeš tá najhoršia

lindous
21. nov 2024

@euka210 Tak takéto otravovanie po večeroch, to musí byť extra nízke sebavedomie a neistota alebo neviem... ja by som to asi začala ignorovať, ak nerozumie a pravidelne sa to opakuje

sofia1979
22. nov 2024

@euka210 to si ešte nebola u nás, som dá sa povedať v umeleckej branži a tam by každý každého potopil v lyžičke vody. Najhoršie, že sam šéf ti nepraje v jeho práci aby si rástol a dáva ti to najavo v každej príležitosti. Celé zle v tom svete sa živí hlavne neucta závisť žiadna pokora a už vôbec taká úplne obyčajná dobrota súdržnosť

prasiatko30
22. nov 2024

@euka210 a musis odpovedat?

euka210
autor
22. nov 2024

@sofia1979 och, hrozne veru...

euka210
autor
22. nov 2024

@rozculena ano, myslim, ze toto bude najlepsie.