Prečo neustále kontaktuje aj po rozchode?
Ahojte. Poznam sa s jednym muzom cez pol roka. Teda poznam ako poznam, boli sme parkrat vonku, asi som mu nezapasovala vyzorovo do jeho idealnej predstavy zenskej. Okrem toho vyzoru sme si rozumeli, mali sme si co povedat. Skoncila som kontakt po tom, ako ma zacal ignorovat. Kazdy mesiac sa ozyva, pyta sa jak zijem, a znova zablokuje dovtedy dokym som ho neposlala dokelu, preco to cele robi a ze on ma zaujem. Neviem o co ked toto robi, ale nechapem ho, preco teda ked nechce kontakt ma aj tak vyhladava. Skonvila som to, ale aj tak.
Podla mna riesil a riesi aj niekoho ineho a tebe sa ozve len ked nema aktualne nic dalsie poznam taketo typy zabudni na neho rychlo lebo ta to znici
Akože ja pochopím blokovať psychopatov, ale čo je to za novú módu s niekym sa párkrát stretnúť, potom bloknúť, odblokovať a pýtať sa ako sa má a znova bloknúť. Veď to je chorá doba!
Zablokuj ho na trvalo a máš pokoj. Taký chlap nie je pre teba. 😃
Sedi doma, zrovna sa nudi, uz precital vsetko na nete. Cislo jedna az desat nemaju zrovna nanho cas, ci neodpisuju, tak si spomenul, ze ma este teba v zalohe.
Ale vlastne sa mu nechce s tebou hovorit. Len nechce mat pocit, ze je akysi sam.
Nevenuj jeho analyze ziadnu dalsiu myslienku. Povedz si, ze je weirdo a strata vzacneho casu a pust ho z hlavy.
skončila si to,tak nechápem,načo to riešiš.
Napíše ti, keď práve nemá do čoho pichnúť (obrazne, alebo aj doslova 😁). Dobre si urobila, že si ho poslala do kelu.
Nudi sa. Co na tom chces chapat? Zablokuj ho a mas pokoj. Takyto nestoji za jednu tvoju myslienky. Nechce ta Lebo sa mu fyzicky nepacis no dobre sa vam kecalo tak ti obcas napise ked ma uhorkovu sezonu.
Moja mila, ty si iba plan B. A vôbec, co nad tym vôbec rozmýšľas? S takymto prístupom by bol u mna zablokovany uz velice davno.
Má ťa ako "zálohu".

Kde ta zablokuje? Na čísle ?