Prečo neustále myslím na svojich bývalých partnerov?
Mam 27rokov a 2 roky priatela mame ročne dieťa , otehotnela som na zaciatku vztahu ale to je v poriadku je nam dobre ALE ja som začala často myslieť na svojich ex ze ake by to bolo keby som s nejakym inym .. pred mojim terajsim chlapom som sa motala s jednym chlapom extremne sme si sedeli vo vsetkom nejak to potom stroskotalo na komunikacii prestala som sa mu ozyvat ani neviem preco ..a teraz som zacala nanho casto mysliet .. neviem prečo ma teraz prepadaju take myslienky ze mozno keby som sa v minulosti rozhodla pre niekoho ineho tak by som mozno mala este lepsi zivot… zamyslate sa aj vy niekedy ze ake by to bolo keby ste spravili ine rozhodnutie?
@anonym_autor nádherné vzťahy 🙂 hádam aj ten tvoj priateľ, mysli na svoju ex a ako by mal s nou lepsi život. ... vieš ono občas si spomenúť ako sa má, ale ty asi nkesi spokojná s terajším keď máš také myšlienky.
Nezamýšlam sa nad ex s mojim prvým to nebolo ono ale boli sme mladí, tak to neľutujem ale už takého muža by som nechcela. Nebol zlý len ma vzťah s ním nenaplňoval ale to by bolo na dlho. A druhý ma podvádzal, k tomu asi viac nič netreba dodať. S terajším som spokojná a ani mi nenapadne myslieť na iných, úplne sa mi tá predstava protivý.
@anonym_autor zamýšľam sa, čo by som robila, keby som bola sama bez detí a bez muža. Občas, čisto hypoteticky 😅
@anonym_autor Mozno na teba dolahol stereotyp na materskej a rozne kazdodenne problemy. Vtedy sa vztahy, ktore boli este take bezstarostnejsie, nezavaznejsie, mozu zdat lakavejsie. Tym, ze si hned otehotnela, tak si si toto so sucasnym partnerom uplne neuzila.
Je zbytočne rozmýšľať, čo by bolo keby nebolo, aj veľmi malá zmena v minulosti vie narobiť veľké zmeny v budúcnosti. Keby si zostala s ex, tak by si nemala 2 roky priateľa, s ktorým máš ročné dieťa, a ktovie ktorým smerom by sa posunul tvoj vzťah s ex. Možno by ste sa išli niekam prejsť, náhodou by ste zašli do Auparku, v Tipose si kúpili tickety, vyhrali milión eur a žili si jak prasce v žite. Je to však menšia pravdepodobnosť, ako keby sa malo niečo brutálne pokaziť a dnes by ste obaja chlastali čúčo v parku. Je zbytočné nad tým rozmýšľať, život je priniesť veľa nečakaných alternatív.
Keď je somárovi dobre, ide na ľad tancovať
@anonym_autor zamýšľam sa, čo by som robila, keby som bola sama bez detí a bez muža. Občas, čisto hypoteticky 😅
@anonym_991f6c tiez chodis v duchu na kávy, do fitka a na dovolenky?🤣🤣
@anonym_991f6c tiez chodis v duchu na kávy, do fitka a na dovolenky?🤣🤣
@kristinka92 🤣 už som precestovala pol sveta a urobila 3 vysoké školy. A potom sa zamýšľam, prečo mi bezdetní tvrdia, že nemajú na nič čas a myslím si, že sú neefektívny 😂🤦♀️.
Áno ale nie cielene. Napríklad keď sa mi s niekym sníva.

zamyslam, ale len z nudy a nikdy aktivne nerobim nic, aby som sa s tymi ludmi dostala do kontaktu (nikomu nepisem, nelajkujem fotky a pod.) je to len prchava myslienka, ktora pride a odide.