Prečo niektorí muži často striedajú partnerky?
Ahojte aký máte názor na chlapov ktorí striedajú ženy ako ponožky? Resp také 3 týždne sa s jednou stretávajú, píšu si, potom ich tá žena omrzí, idú za ďalšou a takto je to stále dokola..doteraz som nepochopila načo to robia keď si s nejakou rozumejú aj tak to je stále dokola takto..
Tak ako sú promiskuitne ženy, tak sú aj promiskuitni muži
Je mi to uplne jedno, nech si kazdy zije tak ako chce. Ked chce mat kazdy tyzden inu buchtu a zbierku pohlavnych chorob, je to jeho volba. Kazdy ma nejake hobby
Obavam sa, ze taky chlap si s kazdou "rozumie" kym ju nedostane do postele. Potom hlada dalsiu, s ktoru si "porozumie".
Obavam sa, ze taky chlap si s kazdou "rozumie" kym ju nedostane do postele. Potom hlada dalsiu, s ktoru si "porozumie".
@viestta tiež si myslím toto iste len som chcela nejaké ďalšie názory
este su nevyzreti, alebo nevybujaceni. Ale na druhej strane, nie len ja, poznam proste normalnych. Takze mozno lovis v zlych vodach.
Mam takeho znameho. Taha mu na 50tku a cely zivot nahana zeny. Precestuje pol slovenska kvoli par rande,vyspi sa s nou a koniec. Nechapem ako ho to moze bavit. Ale aspon nikoho neklame. Nechce stalu priatelku,deti. On chce takto zit a inak nevie zit. Raz som sa s nim o tom bavila a vravel,ze on nedokaze byt s jednou dlhsie. Ze proste potrebuje stale niekoho dobijat.
Môže sa podľa vás takýto chlap zmeniť keď naozaj nájde nejakú do ktorej sa zaľúbi? Či aj taká ho časom omrzí a nebude verný?
lebo im to dovolia.. keby sa nenechali oblbnut, namotat tak by nestriedali.. simple
Moze mat stalu partnerku a bude jej zo zivota robit peklo, lebo bude predpokladat, ze aj ona je ako on. A casom sa aj on vrati k "zabehnutemu a vyskusanemu"
Nehrozí žiadna zmena. Jedine čo hrozí, je ak sa do takého zamilujete, tak to čo z vás zostane po jeho odchode sa bude volať len “troska”. Ak si vážite samých seba, utekajte od takých ľudí.

No tak evidentne si nerozumejú a nehľadajú to isté