Prečo niektorí muži často striedajú partnerky?
Ahojte aký máte názor na chlapov ktorí striedajú ženy ako ponožky? Resp také 3 týždne sa s jednou stretávajú, píšu si, potom ich tá žena omrzí, idú za ďalšou a takto je to stále dokola..doteraz som nepochopila načo to robia keď si s nejakou rozumejú aj tak to je stále dokola takto..
Je mi to uplne jedno, nech si kazdy zije tak ako chce. Ked chce mat kazdy tyzden inu buchtu a zbierku pohlavnych chorob, je to jeho volba. Kazdy ma nejake hobby
Obavam sa, ze taky chlap si s kazdou "rozumie" kym ju nedostane do postele. Potom hlada dalsiu, s ktoru si "porozumie".
Obavam sa, ze taky chlap si s kazdou "rozumie" kym ju nedostane do postele. Potom hlada dalsiu, s ktoru si "porozumie".
@viestta tiež si myslím toto iste len som chcela nejaké ďalšie názory
este su nevyzreti, alebo nevybujaceni. Ale na druhej strane, nie len ja, poznam proste normalnych. Takze mozno lovis v zlych vodach.
Mam takeho znameho. Taha mu na 50tku a cely zivot nahana zeny. Precestuje pol slovenska kvoli par rande,vyspi sa s nou a koniec. Nechapem ako ho to moze bavit. Ale aspon nikoho neklame. Nechce stalu priatelku,deti. On chce takto zit a inak nevie zit. Raz som sa s nim o tom bavila a vravel,ze on nedokaze byt s jednou dlhsie. Ze proste potrebuje stale niekoho dobijat.
Môže sa podľa vás takýto chlap zmeniť keď naozaj nájde nejakú do ktorej sa zaľúbi? Či aj taká ho časom omrzí a nebude verný?
lebo im to dovolia.. keby sa nenechali oblbnut, namotat tak by nestriedali.. simple
Moze mat stalu partnerku a bude jej zo zivota robit peklo, lebo bude predpokladat, ze aj ona je ako on. A casom sa aj on vrati k "zabehnutemu a vyskusanemu"
Nehrozí žiadna zmena. Jedine čo hrozí, je ak sa do takého zamilujete, tak to čo z vás zostane po jeho odchode sa bude volať len “troska”. Ak si vážite samých seba, utekajte od takých ľudí.