icon

Prečo priateľ nemôže zavolať cez Messenger?

katika521
27. júl 2025

Ahojte. Potrebujem pomoc lebo už som bezbranná ide mi messenger vie mi každý volať ale z niakého dôvodu mi iba priateľ nevie zavolať a vôbec som ho neblokovala ani nevypla upozornenia nič, keď mi zavolá ukazuje mu hovor neprijatý ale ja mu zavolať viem len on mne nie a už som pozerala aj môj profil v jeho telefóne a aj tam je všetko zapnuté jednoducho nechápem. Ďakujem

markusrasford
27. júl 2025

@katika521 odinstalujte messenger, restartujte telefón a znova stiahnuť messenger. Inému vie zavolať?

katika521
autor
27. júl 2025
@markusrasford

@katika521 odinstalujte messenger, restartujte telefón a znova stiahnuť messenger. Inému vie zavolať?

@markusrasford áno vie len mne nevie zavolať už som skúšala aj odinštalovať aj sebe aj jemu aj jeho messenger aktualizovať a stále to nejde

domkakvet
27. júl 2025
@katika521

@markusrasford áno vie len mne nevie zavolať už som skúšala aj odinštalovať aj sebe aj jemu aj jeho messenger aktualizovať a stále to nejde

@katika521 bola si prihlasena, ked volal?

markusrasford
27. júl 2025

@katika521 potom len do mobil shopu a nech to pozrie odbornik

lubossi
27. júl 2025

Keď mu napíšeš príde mu to?
Skúšas to z počítača či mobilu? (android ci iphone)

katika521
autor
28. júl 2025
@lubossi

Keď mu napíšeš príde mu to?
Skúšas to z počítača či mobilu? (android ci iphone)

@lubossi áno príde mu to a z telefónu z androidu

katika521
autor
28. júl 2025
@domkakvet

@katika521 bola si prihlasena, ked volal?

@domkakvet áno bola

markusrasford
28. júl 2025
@katika521

@domkakvet áno bola

@katika521 prezraď mi prečo nie si schopná zájsť k opravarovi?

lubossi
28. júl 2025

Keď klikneš na chat s človekom. Vpravo hore klikni na i a vpravo bude "odstaviť". Pozri ci tam nemáš zakliknute niečo.

anonym_87c5a7
29. júl 2025

@katika521 Volať Ti môže, ale kašle na to.

katika521
autor
4. aug 2025
@lubossi

Keď klikneš na chat s človekom. Vpravo hore klikni na i a vpravo bude "odstaviť". Pozri ci tam nemáš zakliknute niečo.

@lubossi skúsim ďakujem