Prečo priateľ nosí mobil všade so sebou?
ahojte, chcem len vediet vas nazor. s priatelom som pol roka, a mam pocit ze sa boji nechat pri mne mobil. raz, cca pred mesiacom som nahodou nasla spravu kde pisal jednej zene, vraj nejaka kamoska, ja som samozrejme neverila, ale nebolo tam nic hrozne. ale zacala som mat pochybnosti tak som sa chcela rozist. prestala som mu verit. on sa vsak strasne o mna snazil, velmi mi daval najavo lasku, aj doteraz dava, daval teda od zaciatku vztahu, ale vtedy bol strasne smutny z toho ze sa chcem rozist, robil vsetko preto aby sa tak nestalo. tak sme spolu ostali, lubim ho, pokračujeme a uz to nevytahujem, ale mam pocit ze si vsade so sebou ten mobil berie. neviem ci som len paranoidna. od vtedy som mu do mobilu nepozrela, nechcem ho kontrolovať, on mi vtedy slubil ze uz nebude pisat sni žiadnym kamoskam, ze nevedel ze ma to tak urazí. tak som uverila, lebo ved keby somnou nechcel byt tak sa somnou snad jednoducho rozide, ale on somnou byt chce. mobil ale nosi so sebou vsade, ked ide do sprchy, na wc, do kuchyne, vsade. este spolu nebývame takze nemam tolko moznosti mu do neho pozriet. myslite, ze nieco skrýva ked ho takto vsade so sebou nosi, alebo je to proste len zvyk ? mam mat pochybnosti alebo proste kaslat nato, ved pravda aj tak asi vzdy nejak vyjde najavo. vdaka
Myslim si, ze vo vasom cerstvom vztahu chyba dovera.
Este si myslim, ze je chore, ze uz riesis ze "nemas tolko moznosti mu pozriet do mobilu".
A tiez si myslim, ze je smiesne ako slubuje, ze nebude pisat ziadnym kamoskam. Akoze aj ja mam aj 'len kamosov' - preco by som s nimi nemohla byt v kontakte, ak nas vztah nepresahuje nijake hranice? Nikdy to odo mna muz neziadal.
Čím skôr sa ťa ten muž zbaví, tým lepšie...
Ma.. A skryva nieco.... Ak si berie telefon vsade..... Na 110 percent.. Zazila som a nemylila som sa
Toto riešiť po pokroku, tak to budem radšej hermafrodit. Čo vy asi budete riešiť o 10 rokov? Toto je strašné.
Zažila som, má tajnosti. A u mňa to neskončilo dobre..
Čiže keby spolu bývate tak mu nonstop kontrolujes telefón? Resp "náhodne" pozeráš? Po polroku riešiť takéto veci je začiatok konca
“ od vtedy som mu do mobilu nepozrela, nechcem ho kontrolovať, ”
“mobil ale nosi so sebou vsade, ked ide do sprchy, na wc, do kuchyne, vsade. este spolu nebývame takze nemam tolko moznosti mu do neho pozriet.”
Tak chces kontrolovat, ci nie?
1. Aj ja nosím mobil všade. Fakt ze všade, dokonca som to minule mužovi vravela, že som asi chorá, nonstop keď niekam idem tak si ho beriem, aj keď len pre niečo do kuchyne a hneď späť za ním. Ze keby je nejaký žiarlivý idiot, tak si určite mysli, že ho podvádzam. Ale on ma moje hesla a prístup (taktiež ako aj ja) od všetkého a nemám najmenší problém dať mu hocikedy mobil, aj keď to nevyžaduje. A čuduj sa svetu nepodvadzam ho, skôr som závislak a keď som bez mobilu mam pocit, akoby mi chýbala ruka.
2. Zakazovať kamarátky? Písať si s nimi? Akože ja nevravím, že každá baba s ktorou si píše musí byť jeho najlepšia kamarátka, ale skôr mi to prídes ako taka stíhačka. Véd aj ja aj muž mame kamarátov/kamarátky a neprestali sme si volať/písať/stykat sa len kvôli tomu, že máme vzťah.
3. Chcieť kontrolovať mobil pri každej príležitosti alebo byť v tom, čo ak si s niekym píše - načo je takýto vzťah?
4. Obmedzovat sa kvôli niekomu, doprosovat ho, len kvôli tomu ze píšem kamoške - načo je takýto vzťah?
Vieš prečo nosí telefón so sebou? Aby si sa nehrabala v tom čo nemáš, či dávaš mu Ty svoj telefón aby skontroloval správy, pozrel historiu, pre istotu fotky prezrel...
prečo si nemôže písať s kamoškou?
lebo ma tajnosti ale zároveň chce byt s tebou, dokým dotycna, ktorej vypisuje, nebude s nim chcieť byt. Kym ju dobyva, bude s tebou, potom ta zacne podvádzať a robit ti zle a dusno, aby si to zistila a a sama mu dala kopačky. Uvidíš, ze sa toto splní do bodky...
Po mojej skúsenosti ..... Nie si paranoidna a keby si niekedy mala príležitosť, kuk do mobilu. Buď vsimavá,väčšinou dávajú mobil na stôl obrazovkou dole. A ešte jedna rada ... Ľúb veľmi ale nie viac ako partner. Lebo to potom veľmi bolí 😊🥰
Nie je moc dobrým znamením, že ste spolu polroka a už sa mu hrabes v telefóne a si nervózna, keď sa hrabať nemôžeš. Za mňa není v poriadku ani toto tvoje správanie. Ak v tých správach nebolo nič presahujúce hranice, tak nemáš snáď dôvod toto robiť či?🤔
no asi preto, že vie, že by si mu doň určite vliezla. Tiež by som si chránila svoje súkromie...
Pokiaľ má pred tebou tajnosti, kamošku tají, nepredstavil ti ju, nenavrhol stretnutie všetkých troch,nedá ti prečítať čo si spolu píšu a ty nie si stíhačka a žiarlivka to kamoška nieje ale niečo viac, minimálne je už citovo angažovaný, sedi na dvoch stoličkách a chcel by aj viac keby ona chcela.Kamošku môže mať ale keď ju tají je to veľmi zlé znamenie.Už na začiatku vzťahu mu neveríš, kontroluješ mobil čo nieje normálne lebo zrejme cítiš, že toto LEN kamoška nebude.
Tiez tomu nechapem, ze preco si nemoze pisat s kamoskou??? 🤔
Aj ja chodím skoro všade s telefónom ale moja polovička od neho vír heslo rovnako ako ja od jeho. To snáď od začiatku vzťahu. Neleziem mu doňho, ani on mne ale keď niečo potrebujem alebo on a nemáme svoj pri sebe použijeme druhý. Môj otec tak zrazu začal všade nosiť telefón. Teraz žije s frajerkou. Aj heslo si zmenil, vedeli sme ho všetci doma a zrazu mal iné. Ro nebude nič dobre
No podvádza ťa..chlap si berie všade mobil jasný znak že podvádza a vypisuje Kur..m..a.lks

Priateľ máš tajnosti?