Prečo priateľ prestal reagovať po zverejnení fotky?
Písala som si s kamarátom vsetko bolo v pohode a bola som vonku s iným chalanom, pridala som fotku na príbeh v jeho aute a odvtedy ako si to ten kamarát pozrel neodpísal vôbec. Predtým normálne odpisoval riešili sme jeho školu prácu atd. Čo si o tom myslite?
Ze kamarat chcel byt nieco viac ako kamarat?
Že ťa chcel alebo stále chce a nechápe prečo chodíš von s inými.
Práveže sme si dlhšie nepísali. A keď už si konečne píšeme tak si posledné správy odomna ani neotvoril
ze ma prave nieco ine na robote, nez citat spravy?
no a? nie kazdy visi na mobile
asi si kamoša sklamala - chcel niečo viac resp. si myslel že hrá u teba už druhé husle
Ak si atraktivna a zaujimava persona, nemas kamaratov. 🙂 tak jednoduche to je.
Ak si atraktivna a zaujimava persona, nemas kamaratov. 🙂 tak jednoduche to je.
@zelenina1 nechápem
Mat tvoje problemy. 😀😀🫣
Píšeš, že aj pred tým ste si dlhšie nepísali… takže možno proste nemá záujem byt s tebou dlhodobo v kontakte a bola to proste iba výmena pár sprav, tiež mám takých známych, že si len raz za čas napíšeme čo nové… alebo ako je spomenuté vyššie, ozval sa po čase lebo nemal do čoho pichnúť a z fotky s iným chlapom si domyslel, že tudy cesta nevede
Ahoj, zalezi od viacero veci, mozno je to tak ako napisali uz vyssie, ze sa mu pacis a neuniesol, ze si dala pribeh s inym...taktiez zalezi od toho, ze ked ste si pisali aka si k nemu bola-mozno si on z toho tvojho pisania robil nadeje,ze aj on tebe sa paci a zrazu videl pribeh s inym..alebo je aj taka moznost,ze skratka pochopil ze sa mu s tebou pisat nechce🤷♀️ napisala si dost malicko a podla toho ako si to napisala som pochopila,ze ste velmi mladí este a popravde vo vas sa clovek niekedy nevyzna🤷♀️pretoze kludne jeho mohli tvoje spravy namotavat, mozno si mu nepisala len take ako "vonku svieti slnko"...opytaj sa ho narovinu a budes mat odpoved skor, ako ju hladas tu na mk🙂
Nemas kamaratov, pretoze ta opacne pohlavie povazuje za atraktivnu a minimalne podvedome pripusta, ze by si s tebou vedeli predstavit nrjaku formu partnerskeho vztahu....
Myslis ze "kamos" by si s tebou aktivne pisal, keby ta nepovazoval za atraktivnu? Sak keby chcel kamosa, siel by za chalanmi. Tato zenska naivita je fascinujuca.
Myslite si ze su to "kamosi", spravate sa k nim takmer ako k frajerom (objiimanie, dvojzmysly, flirt) a potom ste prekvapene, ze ten chalan je v tom citovo namoceny az po usi.

Že ťa chcel on a urazil sa? Ktovie, opýtaj sa ho.