Prečo priťahujem partnerov, pre ktorých nie som dosť?
Zle si to napisala. Vyberam si partnerov, ktori si ma nevazia. Zmen nastavenie v hlave. Mas svoju cenu a nie si taka zufala aby si bola na takych odkazana.
@viestta ako zmením nastavenie v hlave?
Nepriťahuješ ale akceptuješ. Mala by si si nastaviť presné hranice, čo budeš akceptovať a čo nie. A neprekročiť ich. Ak sa niekto bude správať k Tebe zle, hneď odísť po prvom náznaku. A neostávať tam, kde si Ťa nevážia
Ze sa nebudes zahadzovat s kazdym, kto o teba prejavi zaujem a pritom vies, ze nie je ten pravy. Lepsie byt sama ako s blbcom
Vazis si sama seba? Si sama pre seba dost dobra? Odpovedz si. Sebalaska je dolezita. Ked budes vediet svoju cenu, nebudes marnit cas s niekym takym, komu musis svoju cenu dokazovat. Je to o praci na sebe. Nie je to lahke, ale chod do toho! Zasluzis si to 🙂
@pitr5 ako na sebe pracovať? Na svojom sebavedomí? Myslela som si že už mám vytýčené hranice ale očividne stále nie.
Ono sa radi lahko. Je to kazdeho samostatny boj/cesta. Co nemenis, si dobrovolne volis. Skus knihy o sebarozvoji alebo aj na youtube su rozne prednasky zdarma o tom, ako sa v tejto oblasti pohnut. Je to beh na dlhe trate. Necakaj zazraky zo dna na den. Ale zaroven bud k sebe trpezliva, laska a zhovievava! Nema vyznam sa obvinovat. Vraj az ked pochopime zivotnu lekciu, pohneme sa dalej. Pokial nepochopime, situacia sa nam bude opakovat. Musis si najst svoju cestu aj v tomto smere! Lebo kazdy sme iny 🙂
Niekedy to je preto, že sa nedokážeme vzájomne rešpektovať a potom sa snažíme si niečo dokazovať na tom druhom, až kým vzájomné podkopávanie sebavedomia toho druhého nevyústi v rozchod. Takže by som povedal, že sa môže jednať obojstranný fuck up. A realita je taká, že máš byť dosť iba pre seba a nereagovať na podrívanie, lebo odozva vyvoláva ďalšiu reakciu. Potom to aj tej druhej strane môže byť ľúto.
Nebude ti tam sarapatit tvoja vychova? Bolo to "niesom dost" tvoja najsilnejsia emocia ktoru si dostavala od rodicov?
A vies preco ? Lebo si nevážiš samu seba .. k čomu je dobre byť v partnerskom vztahu s niekym, pri kom sa citim menejcenna ? Skus si nastaviť inak myslenie, buď taka aka si, nedávaj zo seba všetko .. ved nikto nie je dokonalý a chlap si na ro rad zvykne
Pokial nebudes sama pre seba dost,nebudes sa vnimat ako dost dobru,stale ti budu chodit do cesty partneri,ktori ti to budu zrkadlit..
Na to su velmi dobri terapeuti,ale aj rozne online kurzy,webinare,knizky..Ako tu aj vyssie bolo spominane,zmenu netreba cakat hned,bude to dlhodoba praca na sebe,ale bude stat za to.

Mala som už 2 vzťahy, v ktorých som musela vždy dokazovať partnerovi ze som dosť. Prečo ma pritahuju resp. ja pritahujem také typy mužov?
Vkuse sa musím snažiť snažiť dokázať ze som dosť, vždy dostávam najavo ze nie som dosť... preco? Prečo chcem práve taký typ mužov...