Prečo sa bývalý priateľ stále o mňa zaujíma?
Ahojte 🙂
S priateľom sme chodili 2,5 roka. Rozišli sme sa pre viaceré dôvody, ale hlavné bola žiarlivosť.
Pravidelne ma kontaktoval, ako sa mám čo mam nové, či mám priateľa.
On sa po roku vzťahu nasnúbil.
Začiatkom roka sa ženil, aj potom čo sa oženil mi písal .. z odstupom skoro každý mesiac
Už sme keď ske sa rozchádzali, tak som mu povedala, že sa chcem rozísť v dobrom a že ho určite nebudem obchádzať že ho nepoznám keď ho stretnem alebo ak sa bude chcieť niekedy porozprávať nemám problém.
Potom asi 4 mesiace po svadbe zistil že som si niekoho našla, tak ma odstránil z priateľov a nepísal. Brala som to teda , že teda už bude klud.
No ale predvčerom vecer mi zavolal, spytal sa ma, že prečo som ho vymazala a zablokovala.. čo som nespravila , ani nezablokovala. A začal sa pýtať ako sa mam a na aktuálneho partnera. Koľko má rokov, odkiaľ je, ako dlho sme spolu …
Jeho žena čaká za pár mesiacov dieťa.
Ja sa len snažím pochopiť, prečo toto celé robí …
@anonym_autor nezmieril sa s tým, že si si dovolila sa s ním rozísť a nezmieri sa s tým nikdy, s takýmto človekom pomôže jedine prerušiť akýkoľvek kontakt. Ja sa ti čudujem, on ťa kontroluje, či máš priateľa a ty mu odpisuješ? To ako na čo?
@anonym_autor No môže byť, že ťa zablokovala jeho manželka, keď sa mu dostala do mobilu. 🙂 Podľa mňa je on psycho a odporúčam ti mať s ním čo najmenej interakcií, ale určite proti nemu nič nepodnikať. Táto jeho žiarlivosť pravdepodobne pramení z jeho nízkeho sebavedomia a strachu, ktorý v sebe nosí, a teraz môže byť živená tým, že chce vedieť, či je tvoj nový partner lepší ako on (z jeho pohľadu). No akokoľvek, komunikoval by som s ním tak, aby ho to nebavilo. Good luck 🙂
@anonym_autor vieš, nie vždy je dobré udržovať po rozchode "dobré vzťahy". Nemali ste spolu dieťa, ani nič iné vás nespája, nie je dôvod to nasilu udržovať a zvlášť nie ak je žiarlivý magor. Ja so svojím ex dobre vychádzam, ale nie tak, aby nám to narušovalo nové vzťahy, to sa proste nepatrí. A ani jeho tehotnej manželke by sa nepáčilo, keby vedela, že ťa každý mesiac kontaktuje. Urob službu všetkým, ale najmä sama sebe, a preruš s ním kontakt, navždy. Nepotrebuješ ho vo svojom živote.
A prečo to robí? Aby ťa naďalej kontroloval a ovládal.
@anonym_autor nezmieril sa s tým, že si si dovolila sa s ním rozísť a nezmieri sa s tým nikdy, s takýmto človekom pomôže jedine prerušiť akýkoľvek kontakt. Ja sa ti čudujem, on ťa kontroluje, či máš priateľa a ty mu odpisuješ? To ako na čo?
@anonym_b84743 od kedy mám priateľa, tak si nepíšeme. Pravdepodobne si ma vymazal z priateľov aj keď to popiera. Lebo nevidím iné vysvetlenie, samé by sa to nevymazalo. Len mi pred včerom zavolal a ja už nemám jeho číslo tak som nevedela že volá on.
Kazdy psychopat sa prejavuje inak..bud rada,ze ti nerobi zo zivota peklo
aby mal o tebe prehľad.
ja by som mu ani neodpovedala na jeho správy. nech si trhne - pako.
@anonym_autor chudák jeho žena debila si nasla
@anonym_autor ale tebe to moze byt sumafuk, preco ta kontaktuje. Do tvojho zivota uz nepatri. Cudujem sa, ze mu odpovedas.
Narcista môže byt.
@anonym_autor dalsi narcis 🙄 rad recykluje stare vztahy nie ze by ta chcel ale chce mat nad tebou kontrolu a dozor...nedvihaj neodpisuj...

Rozišli ste sa pre jeho žiarlivosť, však? Nezamieňaj si to s láskou, je to pokazený kus a Tebe sa čudujem, že sa nim zaoberáš, odpisuješ mu a voláš s ním. Ty buď raradaže nie si jeho žena inak by toto robil Tebe.