Prečo sa človek správa ako zamilovaný, ale nie je?
Prečo sa človek dokáže mesiace - roky správať akoby vás ľúbil, keď v zavere tvrdí, že vás ľúbiť nedokázal
A povedal ti to ten človek? To je dosť podstatné... 😂 Protože neveřte všemu co jse řekne
@astronaut321 povedal obe, prv vyznal, potom vzal spat 🙂
Tak potom odpoveď znie, lebo mu chýbalo niečo, čo si mu dávala a našiel niekoho kto mu dáva viac, alebo inak. A možnosť 2. je, že zistil, že to už nepotrebuje. Ja som si odžil taký typ človeka... záleží koľko máš rokov a aké to bolo vážne.
Pretoze možno je zufaly a veri, že to bude stačit.
Mala som to podobne - už 23 a žiadny vztah, ani pubertálne drzanie sa za ruky, fakt nic. Začal sa okolo mna točit sused. Samozrejme, že som bola šťastná ako blcha, konecne! Od zaciatku som ale cítila že to "nie je ono". Ale bola som milá, láskava, starostlivá...navonok spokojna. Po 2 rokoch som mu povedala, ze ho mam rada, ale nikdy som necitila to, co by som mala. On bol v šoku. Vobec to na mne nepoznal. Po dalších 2 rokoch sme sa rozisli. Viac - menej po vzajomnej dohode.
Zamilovanosť a láska su dve rozne veci. Zaľúbenosť su hormony a poblaznenie a láska je presvedčenie a rozhodnutie.

poblaznenost , radost z niecoho noveho , moznost spoznavat a citit nove veci- to nemusi byt hned zamilovanost .. clovek si myli pojmy a dojmy ...