icon

Prečo sa kamarátky menia, keď si nájdu frajera?

11. máj 2025

Joj baby.. ja neviem či je toto normálne a máte to aj vy ale prečo každá kamarátka keď si nájde frajera alebo sa udobria tak už vám pomaly ani telefón nedvihne ale keď sa hocičo pokašle tak sa k vám dobre že nenasťahujú...

ivik4
11. máj 2025

Viem o takych ale ja a moje kamosky na seba nikdy nezanevrieme skrz chlapov. Nerozumieme tomu💁🏻‍♀️

danica2711
11. máj 2025

tak to máš potom divné "kamarátky"

jaskolka
11. máj 2025

Nie, nemám také skúsenosti

lucia13022023
11. máj 2025

Tak to nie sú kamarátky. Mam tri dobre kamarátky, ani jedna sme na seba "nezabudli" keď sme mali vzťah, dieťa atď..

svetlonos
11. máj 2025

Pretože to potom nie je kamarátka. Ja ich mam viac takých ozaj fajnych. Vidíme sa osobne uz veľmi malinko koli vzdialenosti ale sú stále úžasné. Voláme si a sme v kontakte kolko sa dá. S jednou napriklad len 2-3x do roka, ale vždy je to akoby sme sa videli len vcera 🙂 Som za ne veľmi rada. Vďaka Bohu nemám také skusenosti. No zrejme budeš ešte mladá, ale ani vtedy sa mi zo neostávalo.

autor
11. máj 2025

áno som mladá mám 23 ale aj tak ma to mrzí.. sme boli dohodnuté že sa dnes uvidíme a zrazu že k nej ide frajer a nebude stíhať a neviem čo..

autor
11. máj 2025

niekedy rozmýšlam či niesú manipulované z ich strany - zo strany ich partnerov neviem fakt

hellionka
11. máj 2025

a Ty máš frajera? … ono na jednej strane je to prirodzená súčasť života, že keď Ti príde do života partner, dieťa atď tak tá pozornosť sa sústreďuje tam … nemôžeš čakať, že Ti kamarátka bude venovať rovnaký čas, keď ho chce rozdeliť aj medzi novú známosť .. na druhu stranu ak ste sa dohodli, nieje fér to rušiť. Hlavne ak sa to opakuje častejšie.

viestta
11. máj 2025

A ty ked mas frajera uprednostnujes travit cas s nim alebo s kamoskami? Ty vtedy neodriekas stretavky s kamoskami, lebo mas iny program?

autor
11. máj 2025
@viestta

A ty ked mas frajera uprednostnujes travit cas s nim alebo s kamoskami? Ty vtedy neodriekas stretavky s kamoskami, lebo mas iny program?

@viestta ja neodriekam to čo dohodnem ja poviem ze som dohodnuta. Pretoze my sa stretavame raz do tyzdna nie kazdy den to je to…

autor
11. máj 2025

A oni su spolu skoro kazdy den

viestta
11. máj 2025

Tak ony sa chcu stretavat kazdy den. Ich rozhodntie

nelka93
12. máj 2025

Nie, takéto kamarátky nemám. Respektíve keby sa prestala ozývať, a ozvala sa len keď je zle, tak by som ju za kamarátku nepovazovala

nat_alia
12. máj 2025

Pretoze vsetku svoju energiu a cas chcu venovat novej laske. Tak aj venuju.

livih
12. máj 2025

Tento problem poznam bohuzial.. mala som jednu “kamosku” ktora so mnou bola najkamka kym si nenasla frajera.. potom som prestala uplne existovat… spomenula si na mna len ked sa rozisla..boli sme v kontakte vtedy zas, prisahala mi ze sa to uz nestane a ako nahle si nasla dalsieho - stalo sa to znova.