Prečo sa kolega odmlčal po návrhu stretnutia?
Ahojte, komunikovala som s kolegom. Vyzeral charizmatický rozvážny, pohodový chlap, prešlo todo online priestoru. o Proste niekedy to snim bolo super ale stále sa odtahoval. ničomu reálnemu nedoslo. Max tak chémia v práci čo neslo za hranice. Ale kolegyne mi hovorili, že on už mal nejaký románik v práci za sebou. Znovu sme písali, ozýval sa sám od seba, povedal že na mňa myslí a že by chcel ísť so mnou von. Predtym sa zdráhal, lebo sa bál že sa bude o nás niečo hovoriť. No ako dal návrh tak ďalší deň už nereagoval. Už s nim nešlo pohnúť ani vysvetlenie som nedostala. Naozaj som mala pocit že si po toxickom vzťahu začínam rozumieť aj s inými chlapmi ale ja neviem, čo sa vôbec stalo. Odmlčal sa no v práci bol skoro všade kde som bola ja. Písala som mu no on už nepísal ako kedysi. Neberte ma za naivku, ja som nikomu nechcela skočiť len som chcela normálne spoznať niekoho Co si mám o tom celom myslieť?
že sa nemáš podlizovať žiadnemu mužovi, maj sebaúctu
@anonym_autor neser tam kde jes. Asi tolko k vztahom na pracovisku.
Ahoj, ten kolega nema priatelku v sukromi? Alebo mozno ma mimo prace nieco, co sa mu rozbieha a tak cuvol. Pracujete tak,ze casto prichadzate do kontaktu? Lebo ked ano, neviem, aj keby vam to vyslo, tak by ste dostali ponorku sa vidat v praci aj v sukromi. Poznam sice dva pary, ktorym takyto vztah vysiel, ale kazdy z nich na inom oddeleni a v inej casti budovy a nemali pracu tak prepojenu,aby na seba narazali ako ty nanho.Zarad spiatocku a kasli na neho, keby mal aj taky zaujem, tak ho klebety neodradia a nestiahol by sa zo stretka mimo prace. Ked ho v praci aj stretnes, tak ho max zo slusnosti pozdrav, daj mu najavo,ze si nad vecou a nevypisuj mu a nedozaduj sa vysvetlenia. Vysvetlenie mas v tom ako sa zachoval.
po toxickom vztahu potrebujes normalny.. to urcite nebude s clovekom, s kym si este ani necala a uz nieco riesis..
Ahoj, ten kolega nema priatelku v sukromi? Alebo mozno ma mimo prace nieco, co sa mu rozbieha a tak cuvol. Pracujete tak,ze casto prichadzate do kontaktu? Lebo ked ano, neviem, aj keby vam to vyslo, tak by ste dostali ponorku sa vidat v praci aj v sukromi. Poznam sice dva pary, ktorym takyto vztah vysiel, ale kazdy z nich na inom oddeleni a v inej casti budovy a nemali pracu tak prepojenu,aby na seba narazali ako ty nanho.Zarad spiatocku a kasli na neho, keby mal aj taky zaujem, tak ho klebety neodradia a nestiahol by sa zo stretka mimo prace. Ked ho v praci aj stretnes, tak ho max zo slusnosti pozdrav, daj mu najavo,ze si nad vecou a nevypisuj mu a nedozaduj sa vysvetlenia. Vysvetlenie mas v tom ako sa zachoval.
@motylik2559 hovoril že nemá...no už som ho aj zmazala len ma to trápilo zbytočne
Ved mysli si, co chces. Ak chces vediet pravdu, opytaj sa jeho. Nase odpovede su len domnienky
mozno mu nasla manzelka spravy od teba
Ved mysli si, co chces. Ak chces vediet pravdu, opytaj sa jeho. Nase odpovede su len domnienky
@oli18 on mi jasné neodpovedal
@motylik2559 hovoril že nemá...no už som ho aj zmazala len ma to trápilo zbytočne
@anonym_autor Dobre si spravila a dalsi krok, max pozdrav v praci a bud nad vecou. Vies, on mohol povedat,ze nema, ale moze aj nemusi to tak byt. Radsej casom spoznaj nejakeho mimo prace a kolegov ber len ako kolegov🍀
@anonym_autor neser tam kde jes. Asi tolko k vztahom na pracovisku.
@anonym_6feac5
@anonym_32481c ja som tiež svojho manžela spoznala v spoločnej práci, na tom absolútne nič nie je.. 🙄
@motylik2559 Toto som si vzdy myslela aj ja, ale mam nakoniec manzela z jednej budovy, z jedneho oddelenia. Rano sa rozlucime a pride ma casto uz doobeda pozriet, potom ideme spolu aj na obed, mame aj spolocne projekty a vobec si nelezieme na nervy ani po 11 rokoch, co spolu byvame.
mozno to skusal na viac stran, no a lepsia berie....
@anonym_autor
Čo si myslieť? 🤔
... že je to detská hra a škoda zabitého času, ktorý "niekomu" venuješ...
Prečo? Keď muž alebo žena chce, tak nebude vypisovať do "aleluje", ale normálne navrhne stretko, pozvanie na kávu... Chat vždy smeruje k základnému bodu "osobnému stretnutie", získaniu čísla...
Ak niekomu vyhovuje xy mesiacov chatovať a po stretnutí zistí, že ten človek "nesedí"... tak takýmto spôsobom "roky plynú a plynú, a svet sa točí... " 🙄🤦
Uplne jednoduchá otázka bez nátlaku a bez stresu z niečoho... medzi rečou... "Poďme pozajtra na kávu po práci..." 🙄😉
Odpovie nie ...? OK, pohoda, svet sa nezrútil... 😉 Ak záujem má, sám/sama navrhne iný termín... 😉
(keď sa navrhne "rande", už je tak očakávanie, stres a stojí to za riť 😉)
A z toho jedného stretnutia pri káve, čaji može byť, ďaľšie, ...ďaľšie, ...ďaľšie až si ani jeden neuvedomuje a sú vo vzťahu... 🤷😉
Takže z uvedenej témy kolega/chlap nevie čo chce a muž, ktorý nevie čo chce je... 🙄🤔, dieťa, nestabilný atóm v krištalickej mriežke feritu a mať za partnera, ktorý nemá v "hlave upratané", čo v živote chce nie je moc veľká výhra 😉
Chaozz - Vodopády 😉
@motylik2559 Toto som si vzdy myslela aj ja, ale mam nakoniec manzela z jednej budovy, z jedneho oddelenia. Rano sa rozlucime a pride ma casto uz doobeda pozriet, potom ideme spolu aj na obed, mame aj spolocne projekty a vobec si nelezieme na nervy ani po 11 rokoch, co spolu byvame.
@marianarem Tak to potom blahozelam👏🙂 Ste jeden par z mala, co to ustoja. Ano ako som pisala, poznam 2 pary co su kolegovia, len teda nemusia spolupracovat na nicom a su v inej casti budovy. Viem,ze oni by to napriklad neustali, vraveli o ponorke atd...kebyze je to tak,ze sa maju na ociach este aj v praci aj doma🤷♀️ Ale tak skvele, ze to mate takto a drzim palce, nech si takto rozumiete aj nadalej🍀

v práci vzťah určite nie.