icon

Prečo sa mi sníva o bývalom partnerovi?

11. máj 2025

Sníva sa vám o ex aj keď je to už dlhá doba ako ste nie spolu ? Prečo to tak je ?

katkabg
11. máj 2025

Nieeeeee...boze chran 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

tairyx
11. máj 2025

Nie.. ak sa tebe sníva, pravdepodobne to nemáš v sebe dostatočne spracované

esther100
11. máj 2025

Mne áno.preco?neviem.uz mám novú rodinu a myslím,teda viem,že to mám v sebe dostatočne spracované

petamich
11. máj 2025

Mne nie 🙂

biba_18
11. máj 2025
@tairyx

Nie.. ak sa tebe sníva, pravdepodobne to nemáš v sebe dostatočne spracované

@tairyx môže to mať dávno spracované, iba sa jej jednoducho sníva s niekym koho pozná…

lindous
11. máj 2025

Nie nejak pravidelne, ale už sa mi to stalo 😅 nič mi za tým nenapadlo hľadať, ani som tomu nedávala žiadny význam, jednoducho je to človek, s ktorým som prežila nejakú časť života, mám s ním spomienky a z hlavy ho nikdy úplne nevymažem a tak sa ukázal aj v sne 🙂podobne ako napríklad spolužiaci zo ZŠ, ktorých som 13 rokov nevidela, nijak na nich nemyslela a minule sa mi s nimi tiež snívalo

yosi
11. máj 2025

Podľa mňa to nie je úplne nenormálne zase. Áno, aj ja to tak mám. Ale nie kvôli láske k dotyčnej. Proste to skončilo tak, ako som nechcel a dlho som mal kvôli tomu výčitky, že som urobil nejaké chyby v tom vzťahu. A už to ostalo kdesi hlboko v duši, čo nejde von. O nič však nejde. Určite by som ju nechcel ani keby mi zajtra volala (nehľadiac na to, že 11 rokov mám vlastnú rodinu a ona tiež)

jaskolka
11. máj 2025

Nič to neznamená,proste mozog tak spracováva rôzne denne podnety. Mne sa dnes snívalo,že som natáčala Na nože v nejakej reštaurácii Tri kaktusy 😃😃. Tú reláciu pritom vôbec nepozerám, poznám len z upútaviek v telke.

milka1988
20. máj 2025

Áno sníva sa mi, bola to moja prvá veľká láska, a aj keď sme sa rozišli v dobrom, a nie sme spolu 12 rokov stále sa mi o ňom sníva a netuším prečo :/