Prečo sa muži prestanú snažiť vo vzťahu?
Zaujímalo by ma, že prečo sa chlapi snažia len zo začiatku? Zo začiatku sú chrumkaví zniesli by Vám modré z neba cítite sa ako kráľovná, no keď si ich pustite bližšie a chcete to oplatiť zaujímate sa tak sa zrazu prestanú snažiť ? Zrazu ma všetko väčšiu hodnotu ako vy. Nehovorím, že je to stále ale ja mám takéto skúsenosti aj skúsenosti z okolia. Že ako náhle sa žena začne snažiť chlap ju berie ako samozrejmosť, nedáva jej už toľko lasky. Prečo je to tak? Potom mi to čele príde ako taká jedna veľká hra, že kto z koho…
Máš asi zle priority
Lebo maju pocit, ze su loveni. Chlapi chcu zeny lovit, take co sa podklada (a nemyslim tym, ze sa podklada v posteli) a privelmi snazi moze vyvolavat dojem, ze ich uhana. Nechaj sa dobijat, nechaj sa obletovat, bud "nadostupna", neskac okolo neho ako starostliva kvocka, neprisposobuj sa mu vo vsetkom, sprav sa vzacnou, daj mu pocit, ze nie si na neho privelmi priputana, odkazana, ze si dokazes poradit aj bez neho a bude sa snazit.
Je to tak, je to hra. Cest vynimkam ale chlapi su lovci od prirody. Niekedy sa o zenu snazia len do momentu, kym ju nemaju istu. A niektori maju v sebe ten pud rozmnozovania velmi silny. Nieco ako isty neslavne znamy pan Boris K. Ale u toho je to uz skor diagnoza 😵💫😃
Alebo si este nestretla toho spravneho 😉
Pretože zo strany muža nevznikla láska. Proste tu ženu neľúbi a nestojí mu za to.
Tiež veľa žien je rýchlo dostupných, cez zenskosti
Tak sa nesnaž alebo sa začni stretávať s inými chlapmi.Ja osobne musím byt pre chlapa slnko okolo ktorého sa všetko točí ,inak ma nezaujíma a jedine o čo sa snažím je,aby mne bolo dobre
@minenkaa ja mám pocit, že som pre každého slnko len zo začiatku, keď si je už mnou istý už nie som prioritou, iba na takýchto mám šťastie, neviem kde sa potom tí “iní” vyskytujú
Raz mi jedna pani suseda (80+r) povedala mieru vetu: nikdy nedovoľ, aby si bol muž tebou istý. Mala pravdu. 9rokov s mojim mužom a stále ho nechávam za mnou šalieť ako na začiatku vzťahu 😊
Raz mi jedna pani suseda (80+r) povedala mieru vetu: nikdy nedovoľ, aby si bol muž tebou istý. Mala pravdu. 9rokov s mojim mužom a stále ho nechávam za mnou šalieť ako na začiatku vzťahu 😊
@denkabemommy ako?
Ja si myslim, ze kto ozaj citi lasku k zene, tak ju dava aj predtym, aj potom. U mojho muza je to dokonca skor naopak, cim sme sa navzajom pustili blizsie, tym viac mi daval, lebo realne jeho city ku mne boli hlbsie. Ale tak to je on. Su aj chlapi, ktori potrebuju lovit a to, co davaju, tak ani nie je laska, ale je to v ramci loveckej strategie. U nas iskry lietaju skor z toho, ze je nam jasne, ze sa nam toho druheho nikdy nepodari skrotit 🙂 Mame sa sice na 99.9% istych, lovit sa nemusime, ale nuda u nas nie je, plamen hori 🙂
Nk ved sa pytaj na to tych konkretnych chlapov. My im do hlavy nevidime, ani nemame vestecku gulu.
@denkabemommy ako?
@milka1988 treba držať stále vo vzťahu vášeň a túžbu. To ako presne na to, vieš len ty a tvoj muž, spomeň si na začiatok vzťahu, po čom bol vo vytržení pri tebe a sprav to aj teraz. 🙂
Možno to bude tým, že to u nich neprerastie do lásky ako takej, počiatočný ošiaľ, niečo nové, to tajomstvo, nedostupnosť. Taky povrchný záujem, ako keby všetko čo chceli a chceli vedieť, im už stačilo, skúsil, zistil a čau.
Ak sa muž naozaj zamiluje, drži sa ženy ako kliešť....
Ako bolo poradene, muži saleju zo žien, ktoré nemajú na 100% isté. Treba si nechať priestor aj pre seba, svoj svet a tam ho nepustit. Mať svoje tajomstvo 😉
Ja som s polovičkou 5 rokov, mame syna a stale mam pocit ze som rovnako milovaná ako na začiatku. Dostanem kvety, pozve ma na obed, večeru, ideme na predstavenie, rozprávame sa a venuje sa aj synovi, pomôže doma. Nikto nie je dokonalý ale správame sa k sebe ako na začiatku vzťahu, neberieme ho ako samozrejmosť, pracujeme na ňom. Od začiatku sme šli do vzťahu s otvorenými očami a na nič sme sa nehrali. Aj teraz mi otvorí dvere na aute keď ideme sami a keď si otvorím sama spýta sa ma ci neviem počkať. Pomôže mi do bundy z bundy a podobne maličkosti. Mam svoje volne dni, kedy nie som doma a jr s malým on, aj on má také dni, snažíme sa pravidelne a rovnako aby to bolo, aby si človek oddýchol od toho celého.

Tak sa nesnaž alebo sa začni stretávať s inými chlapmi.Ja osobne musím byt pre chlapa slnko okolo ktorého sa všetko točí ,inak ma nezaujíma a jedine o čo sa snažím je,aby mne bolo dobre