icon

Prečo sa neozval po prvom rande?

Včera o 14:14

ahojte, vcera som mala prve rande s chlapom, vsetko prebehlo pekne, porozpravali sme sa, zasmiali sme sa, mne sa velmi pacil. no dnes sa neozval, znamena to ze som ho nezaujala ? ja to beriem, len som mala pocit ze aj jemu je fakt, napisal by asi na dalsi den keby sa mu tiez pacim co ?

Strana
z2
autor
Včera o 14:15

*ze aj jemu je fajn

anonym_ce5cd0
Včera o 14:17

Podla mna by sa ozval ak by mal uprimny zaujem. Mozno ma tento tyzden prve kolo pohovorov a ozve sa v pondelok. Ak si postupila

zobaka
Včera o 14:17

pockaj do vecera, aj sa neozve tak nema zaujem

anonym_9a4211
Včera o 14:21

Ak sa od stretnutia vobec neozval, tak velmi nerataj s pokracovanim.

wilkova
Včera o 14:29

Zabudni na neho. Muž, ktorý má skutočný záujem, aj horu prenesie. A nie to ešte, že by ani 1 smsku od včera neposlal...

krasneleto
Včera o 14:30

@anonym_autor ak sa neozval, mozno ho niekto zaujal viac ako ty... neber to ako tragediu

misanthropicdann
Včera o 14:33

@anonym_autor možno sa on pýta kamarátov prečo si sa ty neozvala

anonym_204f4d
Včera o 14:34

A ty si sa mu ozvala?

chestnut
Včera o 14:40

Myslim, ze chlap co ma zaujem posle spravu este skor nez otvoris doma dvere…netrap sa tym, pride iny

really8

@anonym_autor ak by ta chcel ozve sa este v ten vecer

zuzubb007

Napísal by ešte včera večer, kašli na neho, príde časom niekto normálny ♥️

wilkova
Včera o 14:42
@misanthropicdann

@anonym_autor možno sa on pýta kamarátov prečo si sa ty neozvala

@misanthropicdann Ťažko. Muž, ktorému na rande príde v jeho očiach príťažlivá žena, s ktorou mal super rande a aj sa zasmiali, sa určite nebude pýtať kamošov, či jej má ešte napísať 🙂

anonym_204f4d
Včera o 14:46

Nerozumiem prečo všetky reagujete štýlom, že nemá záujem. Môj manžel sa mi tiež neozval prvý. Cítil sa byť neistý a nechcel byť vlezný, čakal na môj krok. Áno, aj ja som čakala, že sa ozve prvý, ale keďže som sa s ním chcela stretnúť zas, tak som mu napísala takú neutrálnu správu, na ktorú zareagoval hneď. Odvtedy prešlo už 13 rokov. Naozaj záleží na tom, kto sa ozve prvý? možno čaká rovnako ako ty. Prinajhoršom ti neodpíše a budeš vedieť naisto, že z toho nič nebude.

cimage
Včera o 14:50

Pockala by som 2-3dni a napisala nevlezlu spravu. Uvidis ci sa ozve, ked nie, tak kaslat na neho.

nikuskaa92
Včera o 14:56

Myslim si ze ak by si sa mu pacila pisal by ti nieco hned ako vstupis do bytu po rande 😁

ria_sprout
Včera o 14:57

Ja by som to brala tak, že som ho nezaujala a vypustila by som ho z hlavy. Podľa mňa aspoň na začiatku by sa mal snažiť hlavne chlap dať najavo sympatie a az neskôr obaja. Ak tak neurobí, tak by som kašľala na neho.

bystrozraky
Včera o 15:25

@anonym_autor Vsak nepreslo este ani 24 hodin 🙂 Hod sa do kludu, pockaj a ak nic - tak sa tak o dva dni mozes ozvat aj ty. Hlavne si uvedom, ze nie kazde prve rande musi vyustit vo vztah a to je normalne 🙂 Zatial si vyocuj ludi co boli na prvom rande a potom sa im ten druhy neozval a radio zistuje od toho druheho preco sa to stalo - to ta zamestna a zabavi:

https://www.youtube.com/watch?v=hzP84p3tAyI
sevrin
Včera o 15:31

Ja som kedysi mal viac krát rande. Vždy bolo super. Keď som sa ozval, tak zakaždým som počúval všelijaké blbosti typu "si super, ale nie si môj typ", "ja vlastne nič nehľadám", "chcem dať inému šancu" a pod. Po čase som sa prestal ozývať, lebo mi to bolo buď už jedno alebo som nechcel počúvať blbosti.
Možno aj jemu je to jedno alebo nechce počúvať blbosti.

autor
Včera o 15:32

neviem baby, mam 26 rokov, a vacsinou sa mi chlapi po rande hned ozvali, este v ten vecer … ak nie, tak vacsinou z toho nic nebolo ale to som vedela uz na tom rande … lenze s tymto mi to trosku vŕta hlavou lebo som tam citila iskru z oboch stran, ale mozno som si len nahovarala 😀 jasne ze zivot nekončí, ale tak vnímam to tak ze po rande by sa mal ozvat prvy chlap …

anonym_c88bc2
Včera o 15:33

Mne sa raz muž tiež neozval prvý, tak som mu ja napísala na druhý deň vecer. Na túto správu už reagoval hneď. Ale..... po čase som sa dozvedela, že on v tom čase ešte veľmi myslel na svoju bývalú známosť, síce kratku, ale z jeho strany velmi intenzívnu. So mnou mu bolo možno dobre, ale zdaleka Som nebola v jeho hlave. Čiže si myslím, že keby ta mal v hlave, tak napíše najneskôr na druhý deň ráno. Muž by musel mať obe ruky polámané, aby nemohol napísať žene, ktorá ho zaujala.

autor
Včera o 15:35
@anonym_c88bc2

Mne sa raz muž tiež neozval prvý, tak som mu ja napísala na druhý deň vecer. Na túto správu už reagoval hneď. Ale..... po čase som sa dozvedela, že on v tom čase ešte veľmi myslel na svoju bývalú známosť, síce kratku, ale z jeho strany velmi intenzívnu. So mnou mu bolo možno dobre, ale zdaleka Som nebola v jeho hlave. Čiže si myslím, že keby ta mal v hlave, tak napíše najneskôr na druhý deň ráno. Muž by musel mať obe ruky polámané, aby nemohol napísať žene, ktorá ho zaujala.

@anonym_c88bc2 ano, vnímam to asi rovnako 🙂

marcusaurelius
Včera o 15:46

tak ja dam pohlad z muzskej strany. mozno naozaj nema zaujem, ale bol by som opatrny s hodnotenim, ze by sa ozval bleskovo po rande, ak by mal zaujem.

muzi predsa tiez vyhodnocuju ako bude ich spravanie posobit, normalny chlap nechce posobit dotieravo, ani zufalo, ze uz sa cely trasie, len aby dal najavo ako velmi chce.

no a potom - vsak ma aj vlastny zivot, svoje starosti, zaluby, atd. a tak to ma byt predsa, kazdy ma mat vo vztahu priestor pre seba a ak to tak nie je od zaciatku, ako to teda bude potom?

ja by som sa ozval v pohode aj o dva-tri dni. nech sa dojmy usadia, niet sa kam nahlit, ak su sympatie.

lienka.7
Včera o 15:47

@anonym_autor lebo nemá záujem, resp.este ma ďalšie stretka

anonym_697302
Včera o 16:02

Aspon si sa najedla zadarmo😂ber tak

anonym_f64a3f
Včera o 16:17

@anonym_autor možno ešte premýšľa, možno nemá čas, možno sa rozhoduje medzi viacerými kandidatkami. Nečakaj nič aby si nebola sklamaná. Sustred sa na seba, ns svoje koníčky, čo má prísť, to pride.

anonym_ce5cd0
Včera o 17:43
@cimage

Pockala by som 2-3dni a napisala nevlezlu spravu. Uvidis ci sa ozve, ked nie, tak kaslat na neho.

@cimage cokolvek co napise bude vlezle. Ak sa este 2 - 3 neozve, definitivne nema zaujem

anonym_0dbf34
Včera o 17:46

mne sa moj tiez neozval, ja som sa tiez neozvala.. lebo som cakala, ze sa ozve.. tak som to potom uzavrela… po case ehm 4 rokoch od toho rande sme sa nahodne stretli v obchode, stali zoci voci.. bolo by divne neprihovorit sa.. odvtedy sme spolu… ked sme sa po case o tom rozpravali.. vraj bol predvedceny, ze na mna nema.. ze nemam zaujem.. mozno keby som sa vtedy bola ozvala ja.. boli by sme spolu uz o 4 roky viac.. alebo uz aj rozideni 😂.. kto vie

koniarova
Včera o 17:59

Zrejme robí ešte dnes výberové konanie s ozve sa zajtra, keď bude mať výherkyňu.

anonym_5f8d32
Včera o 18:24

Kde chodite na to ze sa ma ozvat hned?? Ani mne sa moj manzel neozval hned preco sa musi kazdy ozyvat hned?? Chlapom inak bezi cas.

muchotrafka298
Včera o 18:28

Dnes je ina doba a je uplne bezne, ze chlap ide na rande s viacerymi. A ozve sa ked chce s ktorym chce. Zeny si myslia, ze ti chlapi su hanblivi, tak sa neozyvaju. Hlupost, maju inu favoritku. Moj kolega ma bezne 2-3 rande denne cez vikend. A kazdy tyzden. A ozve sa maloktorej.

Strana
z2