icon

Prečo sa rozhodnúť pre druhé manželstvo?

8. nov 2024

Dobrý deň prajem. Otazka smeruje hlavne pre tých, ktori sa druhý krát vydali/ženili.. aký ste mali na to dôvod?
Bolo z dôvodu finančného, alebo to malo pre vás hlbší význam ?
Ďakujem

minenkak
8. nov 2024

V prvom rade, ak sa niečo stane, máme prístup k tomu druhému a môžme rozhodovať a ľúbime sa

zuzanka.zuzu
8. nov 2024

jediný dôvod prečo by som sa druhý krát vydala by bolo spoločné dieťa

belllinka
8. nov 2024

to čo je za otázku, tak buď máš tú potrebu alebo nemáš. A je jedno, či to je prvý alebo drukýkrát. Tak môžno ešte na staré kolená kvoli vdovskému.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
tiezjedna
8. nov 2024

Teraz si to vôbec neviem predstaviť, povedať "áno" dvakrát, pre mňa by to stratilo tú skutočnú váhu. Ale tak to vidím teraz, žijúc v úžasnom manželstve s úžasným chlapom. Už 20 rokov.

@kittykat22 ...napriek tomu je to nepochybne veľmi častý dôvod na svadbu.

vevebono
8. nov 2024

Lebo ho milujem.
Lebo čokoľvek sa stane, som tu pre neho, a hlavne vždy budú kontaktovať mňa.

sense
8. nov 2024

Na Slovensku by to bol dôvod finančný a právny. V CH kde žijem by to bolo jediné z dôvodu žeby bol partner pre mňa ozaj dokonalý z každej strany s neskutočne by som ho lubila

tetapetra
8. nov 2024

Opýtam sa manžela 🤷🏻‍♀️

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
tiezjedna
8. nov 2024

@kittykat22 niektoré ženy si berú mužov kvôli peniazom. A niektorí muži vyslovene vyhľadávajú ženy, ktorým nechcú ponúknuť nič viac ako peniaze. Potrebujú ich kvôli spoločenskému a biznis statusu.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
elaela23
8. nov 2024

Nebolo akoze, ak by sa nieco stalo, tak ma nárok na vdovsky? Ja som to tak pochopila. Aj mne tak vedia povedat aby sme sa zobrali... No ja som dajako ešte nedozrela na manželstvo.

lucia11kob
8. nov 2024

Druhý krát som sa vydávala z lásky 🥰🥰🥰

nops
8. nov 2024

Druhý krát z lásky a stále to stojí za to a viem na 200%,že som urobila dobre

adonish
9. nov 2024

Lebo ho milujem, mame spolu deti, dom. Keby sa čokoľvek stalo, dostanem sa k informáciám.