icon

Prečo sa správanie muža náhle zmenilo?

29. mar 2025

ahojte,

pisem si priblizne mesiac s jednym chlapom. On ma oslovil ako prvy. Volal ma aj vonku, avsak nemohla som kvoli chorobe. Mala som z neho pocit akokeby sa urazil. Skusila som ho spatne zavolat ja, no nejako to islo do stratena. Od tohto momentu, je komunikacia dost tazka. Uz menej odpisuje aj to mam pocit miestami akokeby sa premahal. Dalsia vec je ta, ze vsetko otaca na pracu a posiela mi z nej este aj fotky. Samozrejme chodim do prace aj ja, ale neni pre mna celym svetom , mam aj svoje konicky, ktorym sa venujem vo volnom case. On tvrdi, ze prenho je takyto oddych strata casu. Stalo sa vam niekedy nieco podobne ?

rozculena
29. mar 2025

nie

colsami
29. mar 2025

Naco si pises s niekym, co sa premaha aby ti odpisal? Ked nie je zaujem tak nie je

pribinak
29. mar 2025

Ukončí to. Nemá to zmysel

gribka1
29. mar 2025

O nič nešlo, zabudni, vyškrtni zo zoznamu a skús s iným.

maranco
29. mar 2025

už má rozpracovanú inú a na teba mu neostáva čas

ibaja29
30. mar 2025

Ano stalo sa mi. Aku pracu robi dotycny prosim ta?

sissy27
30. mar 2025

V preklade - chcel trtkat vtedy, nemohla si, uz nema zaujem.

autor
30. mar 2025

@ibaja29 je stavbyveduci , cez vikendy si berie fusky , a este k tomu robi aj papierovu robotu kamaratom

danica2711
30. mar 2025

prepáč, ale mne sú tieto problémy, ktoré tu mnohé máte s "citmi" chlapov, ktorých vôbec nepoznáte, fakt smiešne

bielasovicka
30. mar 2025

No z toho co si napísala usudzujem, že tento ta chcel len pretiahnuť, ty si nemohla vtedy ísť, tak sa nato vykašľal. Je to magor, blokni ho a už mu nepíš. Ide mu len o sex.

anketkarka
30. mar 2025

Keď sa urazil pre chorobu, tak to určite bude "dobrá partia". Vykašli sa na neho. Nie je jediný na svete. Nestojí ani za myšlienku, nie to ešte písať o ňom na MK.

siska53
30. mar 2025

Pre teba je za strata casu vobec si pisat a zaoberat sa hentakym clovekom.