icon

Prečo sa stále vracia aj po rozchode?

gerber58
5. dec 2024

Ahojte. Rozisli sme sa s ex pred rokom. Doteraz neviem, co sa presne stalo, mali sme zrazu hadky medzi sebou. Pravdepodobne v tom bola ina. Je snou a mne sa kazde 3 mesiace ozyva. Tie, ktore tu budu radit, ze zablokuj neries, urobila som to, vynoril sa od inadial. Je snou, nosi este prsten po mne, a posledne odpisal na dva roky staru spravu, kde bola nasa spolocna fotka kedysi. Neviem, preco sa stale vracia, vyzera, ze je spokojny s nou. O co ku ide? Ja som sa z toho da sa povedat uz dostala, kedysi by som este verila na navrat, dnes uz nie. Chcela som mozno zostat v kontakte, sem-tam napisat. A je mi to trochu blbe aj voci tej druhej, ze stale potrebuje odpoved odomna ajked, ona sa do nas miesala uz predtym. Je to divne.

natalusiiik
5. dec 2024

Asi si sa z toho az tak nedostala ked s nim chces ostat v kontakte - moja otazka znie: naco? A zrejme si si ho tiez nezablokovala na vsetkych frontoch, kedze ta stale dokaze kontaktovat 🤷‍♀️

enmery
5. dec 2024

Dievča, nehodnotný chlap podvádzal Teba a teraz to skúša zas. Nie si jediná a nie, nie si špeciálna a toto sa Ti deje leboto sama dovolíš.

katy084
5. dec 2024

...vys*ať sa mu...daj mu pocítiť, že teba už nezaujíma a hotovo...zjavne si niečo potrebuje dokazovať, alebo má pocit, že si musí držať zadné dvierka...

rebi789
5. dec 2024

@gerber58 mne sa stalo niečo podobné. Bolo to tak, že s tou druhou mal on and off vzťah, vždy keď bolo niečo zle tak sa ozval mne a chcel moju pozornosť. Možno je to prípad aj tvoj. Hlavne sa na to nenamotaj, keby ťa chce späť tak ti to da najavo.....len sa nudi

enmery
5. dec 2024

@rebi789 Ženy, prečo si to robíte? A máte kontakt s takýmito kusmi.

moonlight1210
5. dec 2024

@gerber58 spocitaj si od januara, kolkatu si o nom uz zalozila diskusiu na temu “Co chce? Co tym sleduje?”.

A potom si poloz otazku sama sebe: Co tym sledujem? Preco to stale rozoberam?

enmery
5. dec 2024

@moonlight1210 Milá moonlight. Prosím Ťa o koment sem. Táto žena o tomto narcisovi vypisuje už roky. Tvoje komentáre si všímam a si veľmi inteligetná a empatická žena. Možno ten Tvoj koment jej život zmení.

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/urobila-som-nieco-zle-2/?page=47#post-88498021

dadka1997
5. dec 2024

@gerber58 treba si ho zablokovať ale ze vsade a hlavne potom neodpisovat na novovytvorene profily😃 a hoavne neublížovat same sebe a nehovor ze si neublížuješ .. a staci nereagovať

tilonka
5. dec 2024

@gerber58 normalny chlap ma zenu, tu miluje a o tu sa stara, neriesi ine a uz vobec nie byvale. Takze tento v poriadku nebude, ma pokrivenu moralku, nema vybudovany charakter. Chlap, aby si myslel, ze si este na neho tak trochu nazhavena, staci, ze odpisujes, pripadne sa usmejes, ci povies mile slovo. Kedysi som tomu neverila, ale vacsine toto fakt k domyslavosti staci 😳 Myslim, ze tento bude ten pripad 😃 Ty mu vlastne masirujes ego, ze si ho este neodstrihla. A on je vzruseni za klavesnicov, ze si na neho este nezabudla.

jaond19
5. dec 2024

Tomuto kusu nejde ale ze voooobec o teba. On myslí len na seba, sa nudí tak sa ozve, chce spravit napriek frajerke? Hned vypisuje tebe.... Lebo vie ze moze, ze tam niekde pre nho stale si.... Si predstav ze si najdes novu znamost a takyto chobot ti zrazu zacne vypisovat a ti to kazit.... Stoji ti to za to???

vilma7
5. dec 2024

Je to len chuj ktorý si myslí že je žiadaný všade. Alebo len nechce, aby na neho ex zabudali, keďže eto nemá v hlave asi v poriadku. O nič iné mu nejde. Keby išlo, ste predsa spolu.

tykat
5. dec 2024

@gerber58 vies co, ak sa ho chces naozaj zbavit tak asi treba opacne, zacni mu vypisovat, komentovat, lajkovat fotky, srdiecka pridavat kde ho uvidis. Ver mi sucasna partnerka sa uz postara aby mu ta dostala z hlavy.

rebi789
5. dec 2024

@enmery nesúď

ina2405
5. dec 2024

@gerber58 prečo chceš zostať v kontakte? Exovi hladka ego, že je nezabudnuteľný a ty mu stále dovoľujes pchať sa ti do života. Ako sa ti môže ozývať, ak mu jasne povieš "čau" a zablokujes ho všade?
Pre neho je výhodné mať ťa ako možnosť B.

h2
5. dec 2024

Drží si ťa v zálohe. Pre prípad, že sa s tou druhou rozíde, aby ti mohol vešať bulíky na nos, ako on na teba nikdy nevedel zabudnúť a s ňou to bola chyba a miluje len teba a teraz si to uvedomil... blá blá...

enmery
5. dec 2024

@rebi789 To nie je súdenie, to sú regulárne otázky v snahe to pochopiť

grof_monte_christo
5. dec 2024

Ani on sám podľa mňa nevie, o co mu ide. Ste obaja mladí, konáte neuvazene. Ako to mame vedieť my? My vieme len to, že takéhoto typka by sme vypustili už davno z hlavy a problém je len v tvojej hlave.

rebi789
5. dec 2024

@enmery ak si tym neprejdeš tak nepochopíš

enmery
5. dec 2024

@rebi789 Veď preto sa pýtam. To je celé. Chcem počuť odpoveď od zdroja. Zlé detstvo, otec, mama, málo pozornosti, málo lásky, nízka sebahodnota zapríčinené nedostatkom lásky. Neviem. Preto sa pýtam, nijako neútočím. Ja pošlem magora do teplých krajín za 3 minúty. A poznám také baby, ktoré to dokážu. Preto ma zaujíma, prečo sa empatické bytosti babrajú s evidentným debilom roky a venujú mu čas.

jamidea
5. dec 2024

@gerber58 takto chces zit az do 50tky? Potom sa mu uz nebudes pacit a bude hladat 30tky. O co mu ide? O zabavu, zahnat nudu s jednou, raz za cas, cize o nic co sa teba moze tykat. Nebudes ty, najde si inu zabavu.