Prečo sa určití ľudia snažia rozdeliť mňa a moju kamarátku?
prečo sa snažia rozdeliť mňa a moju kamošku určitý ľudia??
@kristina98z5 To je velmi vseobecna otazka. Napisala si len jednu vetu. Nevieme aka si ty, aka je tvoja kamoska, co sa deje, ake ste vy k sebe ako kamosky, kto sa vas snazi rozdelit a ako to robia. Napis viac a bude to lepsie odpovedat ti na tvoju otazku. Bez info to nejde.
@kristina98z5 napis konkrétne kto a ako? Lebo takto to je len tvoja nepotvrdena domienka
Vytiahnem krystalovu gulu a najdem odpoved - tak do 15 mins
a tá tvoja kamoška je tá, ktorá písala, že na akú vysokú školu má ísť, že? 🙂
pockaj...idem pozriet.
@kristina98z5 možno nikto nikoho nerozdeľuje. Možno prirodzene prestávate byť kamarátky.
@kristina98z5 To je velmi vseobecna otazka. Napisala si len jednu vetu. Nevieme aka si ty, aka je tvoja kamoska, co sa deje, ake ste vy k sebe ako kamosky, kto sa vas snazi rozdelit a ako to robia. Napis viac a bude to lepsie odpovedat ti na tvoju otazku. Bez info to nejde.
@motylik2559 tak ja som taka ze si poviem svoj názor a kamoška nie a najviac nás chcú rozdeliť ľudia s okolia napríklad jej kamarát a takto a ako kamosky mame vzťah veľmi dobrý povieme si všetko na rovinu
@motylik2559 tak ja som taka ze si poviem svoj názor a kamoška nie a najviac nás chcú rozdeliť ľudia s okolia napríklad jej kamarát a takto a ako kamosky mame vzťah veľmi dobrý povieme si všetko na rovinu
@kristina98z5 psychiater ASAP
@kristina98z5 Ale ako sa vas snazia rozdelit? Co robia, aby vas rozdelili? Ved ked raz ste take kamosky ako pises, tak vas nemozu rozdelit reci nejakych ludi. Ked teda jedna druhej doverujete. Skus opisat co preto tí ludia robia, ako to robia?

Spytaj sa ich