Prečo sa vyhýba spoločným bežeckým tréningom?
Ahojte,spoznala som sa s jedným dievčaťom v skupine čo sa týka behu a teda sme šli spolu 2x behať,veľa sme sa rozpravali fakt si rozumieme aj všetko,len ja som hľadala niekoho na pravidelne behy a ona už minimálne 2 x mala buď nejakú výhovorku prečo neísť behať.Minule sme boli dohodnute,že o 17 ideme,dovtedy nič nepisala a o 18 mi pisala že ona celý deň niečo mala,ale tak napísať mohla.Nechápem prečo sa mi ozvala do skupiny,kde som pisala že hľadám niekoho na pravidelný beh a následne z tých 5 pokusov o beh ide 1-2,rozmýšľam že sa odmlčim a budem čakať či sa ozve sama kedy ideme,len nechápem dovôd keďže mi písala že sa so mnou cítila dobre😀čo si myslite?
@anonym_autor život ťa naučí, že sa máš spoliehať len sama na seba. Obuj tenisky a bež pre radosť a prospech svojho zdravia. Skupina sa aj tak časom utrasie, alebo rozpadne. Poznám také. Ja som napr. behávala sama, vždy. Možno tvoja známa nie je asertívna a nedokáže ti povedať, že jej to nevyhovuje 🤷♀️
no tak ľudia sú všelijakí, možno toho mala veľa a nestihla ti napísať, že nepríde, možno na to zabudla, možno sa jej nechcelo, možno si na ňu príliš tlačila... a možno to, že si rozumiete, si si myslela len ty... Stalo sa, život ide ďalej, behaj sama, možno sa časom zase niekto nájde. Len to zbytočne neanalyzuj, nie je čo
Nechaj to teraz tak, pockaj kym sa ozve, zatial.behaj, ako zvycajne. Ak sa neozve, tak si jej povahovo nevyhovovala.
nie je zodpovedná, neplni si záväzky, sĺubuje a nesplní, veĺa si berie na seba a nestíha

Neviem či si v tej skupine písala aj ako pravidelne chces behať. Ja by som jej napísala vtedy a vtedy idem behať pridas sa? A buď sa pridá a pôjdete spolu alebo nie a chod sama
Môj chlap bol kedysi v takej skupine aj behaval pravidelne ale po čase tam prestal chodiť lebo to bol z jeho pohľadu už "fanatizmus". Presný čas ,presná streka a ak neprišiel už to nebral dosť vážne. Ale to boli ľudia čo mali len prácu a beh nič mimo ,nič spontánne.
Ja napr pre toto cvičím a behám sama.