icon

Prečo sa zrazu prestal ozývať po stretnutí?

22. nov 2025

Caute
prosim nesudit a vyjadrit sa k veci take co mate skusenost:
Pracovne stretko kde prebehli extremne velke sympatie - nikdy som toto nezazila ale tvarila som sa ze som Ok. Chlap to tiez tak citil, volal ki o tyzden pracovne ale zakecli sme sa a nepriamo sme si dohodli kafe
Zlozila som trlefon a hned sms, pisali sme si a bolo to prijemne, vtipne, dohodli sme si stretko. Prva vecera ok. Mega iskry zabava a sympatie vsetko bez fyzickeho zblizenia
Bol to muz na urovni
Stale nevedek ze mam deti, len to, ze som rozvedena.
Dalsie dni som mu povedala ze mam deti, on mi jeho zacal viac pisat, podlal foto (ja moje deti som neposlala).
Ptom dohodnute stretko, sam pd seba povedal ako to ma doma (dlhodobo nedunksne manzelstvo, zavazky kvoli detom a biznise atd) - nezvelicoval, bol uprimny.
Nasledne sme sa zblizili - bozkavanie na verejnosti, zvysok uz v sukromi 🙂 bolo to neskutocne, nie len fyzicky ale aj take nejake mentalne spojenie, bol romanticky, nie mechanixky ze dlho aom to nemal tak podme na to
Este vecer posielal ze dakuje za krasny vecer, srdiecka, dalsie 2 dni pisal, vzdy rano a aj pocas dna, mal ale vela toho v praci takze pisanie skor o praci o problemoch s detmi skola atd atd fotka deti jeho projekty atd…
A potom bum - isiel sluzobne prec (vedela som ze pojde) - spravy neprecital (len take letme o pocasi) a vobec sa neozval

Mate niekto skusenost?

Strana
doriiis
22. nov 2025

No zamestnáva ho iná žena. Pravdepodobne manželka alebo ďalšia mimomanželska známosť.
Lepšie pre teba. Každá poznáme takých čo sa ,, nemôžu" rozviesť. Nikdy to s tebou nebude myslieť vazne

jizanka
22. nov 2025

Možná potkal další "spřízněnou" duši. Uvidíš co dál. Ale doma to vyřešené nemá a možná si jen užívá a manželka netuší, že jim to doma nefunguje....

viestta
22. nov 2025

Mozno mu na to zena prisla, tak ma zaracha.
Ale len tak mimochodom: On je jeden z tisicov muzov, ktori sa nerozvedu lebo "nemozu" a ty jedna z tisicok zien, ktore im tie kaleraby zeru. Uvedom si, ze mas na viac ako techtle-mechtle so zenacom. Alebo nemas?

enmery
22. nov 2025

Nakecal Ti drísty, užil si a o to mu išlo. Gratulujem, že si naletela ženáčovi.

misiak7777
22. nov 2025

@anonym_autor ja neviem, čo si čakala od ženatého???

anonym_9d5173
22. nov 2025

A čo si čakala? Že po týždni dvoch sa ku tebe nasťahuje?

anonym_2705ab
22. nov 2025

A už sa vrátil? Možno sa mu chudákovi niečo stalo ☹

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
viestta
22. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor o co mu islo? O to aby zastrcil, aby si povedal, ze aky on je borec, dalsiu dostal. O nic ine mu neslo, a ma v tom dobru prax, ked to islo tak rychlo.

autor
Autor odpoveď zmazal
terezia74
22. nov 2025

@anonym_autor aj si roztiahla nohy zenatemu chlapovi, on dostal čo chcel a sa neozval, poďakuj životu za skúsenost a viac to neopakuj

viestta
22. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor bud rada, ze sa neozyva. Ty by si hadam chcela pokracoat v takom vztahu zalozenom na klamstve a podvadzani? Ty si naozaj taka zufala, ze bez mihnutia oka sa budes podielat na tom, ze on ublizije svojej zene a svojej rodine? To akoze fakt nevidis, co on je za "borca"? Nemas na viac ako na toto?

muchotrafka298
22. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ale prosim Ta, ty mas kolko rokov? 15? Ze naletis na taketo jednoduche triky ako nefunkcne manzelstvo, vela prace, nikto mu doma nerozumie....uzil si a koniec. Co si cakala od stretnutia so zenatym chlapom???? Toto kazdy druhy zenaty pouziva, ked si chce uzit a manzelka ho nebavi. Jednoducho Ta vyghostoval a mozes byt rada, ze sa to udialo po par stretnutiach bez nejakych nasledkov.

anonym_3ef33a
22. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor kvôli jednému sexu by sa toľko nesnažil? prosím ťa, však dosiahol čo chcel už namotáva ďalšiu.
o tebe si tak akurát myslí aká si naivná trubka. zhnusila si sa mu.

autor
Autor odpoveď zmazal
tatiana288
22. nov 2025

Podľa mňa sa ti ešte ozve. Keď zase dostane chuť.

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_bcf138
22. nov 2025

A si na seba teraz pyšná? Doma ma stále RODINU, MANŽELKU A DETI. Ty by si bola rada keby máš manžela rodinu a podľahne nejakej takej ako ty? Jasne že ti nakecal hory doly aby ta šmykol. Ale keďže máš dve deti tak koniec rozprávky. Naco by sa staral o dve cudzie keď ma doma vlastne ktoré ho nezaujímajú? Pekny chrapun. A ty tiež nic moc

enmery
22. nov 2025

Bože žena...toľko hlúposti a naivity pokope som tu už dlho nečítala. Chudák jeho manželka, ta ani netuší, že majú nefunkčné manželstvo.

muchotrafka298
22. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor na co by sa s tebou "kamaratil"? Ty tomu nerozumies, ze on si chcel uzit, uzil si a niekde uz namotava dalsiu? Alebo pise citlivo, mudro, inteligentne dalsej zene, ktoru presvidca o tom, ze je jej soulmate? Prosim Ta, nestrapnuj sa este viac, lebo neviem ci je to u teba naivita alebo hlupost ("nechcem o neho prist"). Chlap ked chce zensku namotat, tak dokaze aj nemozne a potom koniec. A to ze ta pozval na par kav alebo veceri, to nie je ziadna zavratna suma, co by nemohol do sukacky s niekym novym investovat.

autor
Autor odpoveď zmazal
mandzula
22. nov 2025

Vyse tyzdna ta namotaval... zabavne. Celkom lacno ho to vyslo.

viestta
22. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor bud si naivna alebo hlupa. Vyber si. Viac k tomu nemam co dodat.

anonym_400f3e
22. nov 2025

@anonym_autor mám skúsenosť, nie celkom rovnakú, ale v mnohom podobnú, tiež to začalo pracovným stretnutím, nejaký čas trvalo a potom skončilo. Po čase som pochopila, že ma využil, chcel sex, chvíľu mu to vyhovovalo, potom sa situácia zmenila. U toho tvojho to môže byť rovnako - možno našiel iný úlovok, možno situácia doma nie je taká, ako opisoval. Niektorí muži sú veľmi dobrí herci.

tatiana288
22. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Neozve sa kvôli duchovnému prepojeniu na spirituálnej úrovni. Ozve sa, keď bude potrebovať ľahko dostupný sex. Nemalo by ťa to napĺňať chvejivým očakávaním, ale budiš.

huxy
22. nov 2025

Naivná si strašne

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_350027
22. nov 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Chlap dostal rozum a ukončil to, lebo cíti z teba problém. Aj ja ho cítim aj cez obrazovku. Už si sa na neho namotala a si ochotná kvôli takémuto kvázi vzťahu zničiť všetko, aj jeho manželstvo. Navyše máš deti, to je ďalší problém. Nemáš nič, čo by si mu mohla ponúknuť, aby riskoval všetko to, čo môže stratiť. Prišiel by kvôli Tebe o rodinu, financie, spokojný život a získal by len naivnú, dosť hlúpu ženu, navyše matku cudzích detí, ktorej stačí pár teplých slov na to, aby roztiahla nohy hocikomu. Sorry, ale si úplne zúfalá existencia.

muchotrafka298
22. nov 2025
@viestta

@anonym_autor bud si naivna alebo hlupa. Vyber si. Viac k tomu nemam co dodat.

@viestta podla mna kombinacia, podla prispevkov. Komu niet rady, tomu niet pomoci. Myslim, ze by uz nemala napisat nic, lebo kazdym prispevkom preraza moralne dno.

Strana