Prečo si priateľ skrýva telefón pod vankúš?
Ahojte priateľ sa mi zdal posledné dni akýsi odmeraný.. a posledné obdobie som si vsimla , že si telefón dáva keď spí pod vankúš.. vzbudzuje to vo mne podozrenie .. predtým to nerobil , vždy som mu dôverovala ale nechápem toto jeho správanie
no asi bude vymena pokial je nejaka hrdost
@renesance80 myslite že už je to také definitívne?
Vy by ste za vsetko kopli chlapa do zadku.. autorka. Spytaj sa ho narovinu preco to robi. Mas nejaky dokaz?
@slniecko66 No skús jeden jediný dôvod, kvôli čomu to môže robiť.
Takto to vzdy zacina telefonom,zmena chovania,odmeranost.Nakoniec aj tak pravda vzdy vyjde na povrch,ze v tom bola ina zena.
@klementinka58 toto bolo dobre.
@jozinzbazin22 pravda vyjde vzdy na povrch aj bez sondovania
@klementinka58 to je pravda,ked sa chlap s gulami zbali a odide od zeny,dufam,ze len od zeny,nie manzelky s detmi.Tam to uz je velmi smutne,ze takto tvdro vyjde pravda na svetlo,sveta.
@jozinzbazin22 ved ono nie je problem pozriet telefon, aj tak intuicia vacsinou hovori pravdu, len co potom tie zeny urobia? zaujmu nejako jasne stanovisko? ci len urobia cirkus a vsetko sa utrasie do starych kolaji......
@klementinka58 urobia cirkus a vsetko ide dalej,tak ako predtym.
A jeho si sa pýtala? Doma ústa otváraš? Komunikácia?
tak to je už na vas, ale čo som poznala tieto prípady skrývania mobilov u chlapov ,bola za tým vždy iná známosť a teda podvádznie a s takým chňapom zostať ...to je už otázka hrdosti
@gribka1 jaj takze. Rozchadzam sa s tebou po rokoch. Dovod? Davas si telefon pod vankus. Lebo si myslim ze mas milenku! Nemam dokaz. Len si to myslim. Tak ahoj.
A co tak rozhovor? Skusit zistit pravdu? Ci hned ho ma poslat do kelu?
@slniecko66 No a aký môže mať dôvod? Lebo toto je vždy o zatajovaní niečoho.
Zrejme tam ma niečo, čo nechce aby si videla. Co, si už domysli...
@gribka1 preto vravim na ten dovod sa ma spytat. Napriklad. Ja som tiez nechcela aby mi chodil do telefonu. A dovod nebol milenec.
@slniecko66 Normálne si si dala mobil pod vankúš?
@gribka1 nie mala som ho na heslo a bravala vsade zo sebou. Nikdy som ho nenechala polozeny pred nim bez dozoru.
@slniecko66 A kedy by si si bola ochotná dať mobil pod vankúš? Mať heslo a chcieť mať súkromie čo sa týka telefónu je ok. O tom nediskutujem. Ale schovávať mobil?
@gribka1 keby mal heslo neschovava ho nemyslis? Lebo vie ze sa tam nedostane.. nevieme aky ma telefon a ako ho ma zabezpeceny.
Dala by som si ho vtedy keby som nechcela aby tan isiel a nemala heslo ze si ho lahko otvori.
@gribka1 ja vravim o tom ze hned po prispevku boli komentare posli ho niekam.
Ziaden dokaz, ziadna otazka preco to robis. Automaticky mal byt rochod. Domyslat si mozeme vsetko.. realita moze byt vela krat ina. Nevieme ako dlho su spolu, nevieme aky maju vztah.. a hned ho ma zahodit.
@slniecko66 To je nejaká choroba? To znamená jediné, že sa bojíte, že vám do toho mobilu niekto vlezie. Žiadna dôvera? Myslím, že jednoduchšie je dať heslo, ako spať na mobile.
@slniecko66 Veď nech sa opýta, on sa jej bez problému vyjadrí.
@gribka1 mozno sa autorka vyjadri a povie viac. No ano som mozno chora 🙂
@slniecko66 Ja dúfam, že sa vyjadrí. Akože ja si neviem predstaviť, že by mi niekto čumel do mobilu. Heslo mám, ale nemusí byť ten mobil všade so mnou😂
@gribka1 ja si myslim ze kazdy mame svoje sukromie co nechceme aby niekto videl.. ja som debatovala s kamoskou o citlivych veciach. A nemusi byt v tom vzdy niekto iny..
@gribka1 ja nemam,co skryvat,ja s nikym nepisem,ani sa nestretavam.Taka bude odpoved zapierat,zapierat a znova zapierat.
@jozinzbazin22 Samozrejme, úplne všetko jej povie, takú pravdu, čo chce počuť 😂

Dobre rozmýšľaš, teraz už len kopanec do zadku.