icon

Prečo si priateľ vymazal fotky z Instagramu?

17. máj 2025

Ahojte,
dnes som si všimla že priateľ si vymazal všetky fotky z instagramu, nrozumiem tomu prečo to urobil. Keď som sa ho na to spýtala povedal len že aj tak si to tam nikto nepozerá. Boli tam aj naše spoločné fotky, aj fotky z výletov. Nechápem tomu.

Strana
z2
vanilkovazmrzka
17. máj 2025

Chysta sa na nejaku zivotnu zmenu ;)

biba_18
17. máj 2025

je to jeho instagram, tak hádam mohol 🤷‍♀️ nerozumiem kde je problém…

yvanielka
17. máj 2025

Keď insta už nepoužíva - ok, ale ak áno asi sa snaží ohúriť nejakú slečnu tak musí pôsobiť ako slobodný

autor
17. máj 2025
@biba_18

je to jeho instagram, tak hádam mohol 🤷‍♀️ nerozumiem kde je problém…

@biba_18 a však jasné je to jeho profil, ja som mu ani nič zlé nepovedala. Len mi to ide hlavou že nechápem prečo

autor
17. máj 2025
@yvanielka

Keď insta už nepoužíva - ok, ale ak áno asi sa snaží ohúriť nejakú slečnu tak musí pôsobiť ako slobodný

@yvanielka práveže používa, kuká tam videá

biba_18
17. máj 2025
@yvanielka

@yvanielka a ako ju ohúri prázdnym profilom?

biba_18
17. máj 2025

už to tam jednoducho nechcel mať…

koniarova
17. máj 2025
@biba_18

@yvanielka a ako ju ohúri prázdnym profilom?

@biba_18 no ten pred vymazaním by ho usvedčil,že má priateľku. 😁

autor
17. máj 2025
@koniarova

@biba_18 no ten pred vymazaním by ho usvedčil,že má priateľku. 😁

@koniarova ☹ ani nestraš, hádam nie, sme spolu 5 rokov, nemám pocit že by si s niekym vypisoval alebo čo, ale tak človek nikdy nevie

koniarova
17. máj 2025

To bol len pokus o žart. 😁Prepáč. Ale logicky ma nič iné nenapadlo..

zmrzlinka2021
17. máj 2025

Možno len nechce zdieľať svoje súkromie s inými ľuďmi.

ariannazara
17. máj 2025

Ja som si vymazala komplet cely, uz 4 mesiac a cuduj sa svete môjmu mužovi to je fuk😂

autor
17. máj 2025
@koniarova

To bol len pokus o žart. 😁Prepáč. Ale logicky ma nič iné nenapadlo..

@koniarova v pohode, popravde asi preto mi to vrta v hlave. Ja ozaj nie som žiadna stíhačka ani do mobilu mu nechodím ani nič také, len neviem prečo to neviem vypustiť

autor
17. máj 2025
@zmrzlinka2021

Možno len nechce zdieľať svoje súkromie s inými ľuďmi.

@zmrzlinka2021 a 5 rokov mu to nevadilo a zrazu takto

zmrzlinka2021
17. máj 2025

No ľudia sa menia, veď nič zle nerobil. Keby ťa neľúbiš, nechodí s tebou už 5 rokov

autor
17. máj 2025
@zmrzlinka2021

No ľudia sa menia, veď nič zle nerobil. Keby ťa neľúbiš, nechodí s tebou už 5 rokov

@zmrzlinka2021 áno máš pravdu, asi som sa len potrebovala vykecať 🙂

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
ssimusska
17. máj 2025

Tiež občas archivujem príspevky, aj všetky ktoré na ig mám ( aj s priateľom) 😄 Proste sa mi to prestane páčiť

lindous
17. máj 2025

Vymazal všetko, nie len fotky s tebou, čiže zrejme pôjde o celkový postoj k sociálnej sieti a zverejňovaniu, nie o postoj k tebe... nie je prvý, ani posledný, tiež už som si párkrát všimla, že voľakedy pomerne aktívny ľudia dali všetko z profilu preč, ja som toho tiež dosť pomazala, pretriedila, nie síce úplne všetko, ale drvivú väčšinu... nemala som nijaký super konkrétny dôvod, proste som to tam už mať nechcela zverejnené... nepríde mi to ako nič, o čom by ste sa nemali vedieť normálne porozprávať 😅

ivanakal
17. máj 2025

Ja mam pocit, ze kazda druha na MK hlada poblem tam kde nie je. Co ked to tam proste nechcel mat? Ja som tiez povymazavala stare fotky, vela fotiek na FB. A?

domkakvet
17. máj 2025

Ste spolu 5 rokov, otazka je ci sa vo vztahu niekde posuvate a ci vam vztah funguje?

isis234
17. máj 2025

Každý má slobodnú vôľu. Vymazal ... v š e t k y .. fotky. Asi chce zverejniť nové.
Ako písala @lindous ... pomerne aktívny ľudia dali všetko z profilu preč.... Odkedy funguje Al je veľa nových účtov fake. Zoberú foto z iných účtov a vytvoria nový

autor
17. máj 2025
@dharmasanata
Odpoveď bola zmazaná

@dharmasanata vymazal všetko okrem 2 fotiek auta

autor
17. máj 2025
@ivanakal

Ja mam pocit, ze kazda druha na MK hlada poblem tam kde nie je. Co ked to tam proste nechcel mat? Ja som tiez povymazavala stare fotky, vela fotiek na FB. A?

@ivanakal ja naozaj nehladam ani nevytváram zbytočné problémy, ako som písala nerobila som žiadne scény ani nič iba som sa ho na to spýtala. Tu som napísala len tak že by som si rada o tom s niekym pohovorila a prečítala aj iné názory

autor
17. máj 2025
@domkakvet

Ste spolu 5 rokov, otazka je ci sa vo vztahu niekde posuvate a ci vam vztah funguje?

@domkakvet myslím že všetko je OK, žijeme spolu harmonicky, aj sme sa zhodli že keď dosplácame dom za 2 roky tak sa vezmeme

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
17. máj 2025

Tak potom by to malo byt v poriadku.

vanilkovazmrzka
17. máj 2025

Pocuvaj svoju intuiciu. Ze ti to stale vrta v hlave ma svoj dovod.

hopsas
17. máj 2025

Ja som si vymazala už pred rokom všetky sociálne siete a môj manžel si to doteraz nevsimol. Nerieš. Dôvod môže mať rovnaký ako ja a síce že ho to už otravuje.

autor
17. máj 2025
@hopsas

Ja som si vymazala už pred rokom všetky sociálne siete a môj manžel si to doteraz nevsimol. Nerieš. Dôvod môže mať rovnaký ako ja a síce že ho to už otravuje.

@hopsas ale on si nevymazal účet, iba fotky a Instagram ďalej používa

Strana
z2