Prečo si priateľ vymazal fotky z Instagramu?
Ahojte,
dnes som si všimla že priateľ si vymazal všetky fotky z instagramu, nrozumiem tomu prečo to urobil. Keď som sa ho na to spýtala povedal len že aj tak si to tam nikto nepozerá. Boli tam aj naše spoločné fotky, aj fotky z výletov. Nechápem tomu.
je to jeho instagram, tak hádam mohol 🤷♀️ nerozumiem kde je problém…
Keď insta už nepoužíva - ok, ale ak áno asi sa snaží ohúriť nejakú slečnu tak musí pôsobiť ako slobodný
je to jeho instagram, tak hádam mohol 🤷♀️ nerozumiem kde je problém…
@biba_18 a však jasné je to jeho profil, ja som mu ani nič zlé nepovedala. Len mi to ide hlavou že nechápem prečo
Keď insta už nepoužíva - ok, ale ak áno asi sa snaží ohúriť nejakú slečnu tak musí pôsobiť ako slobodný
@yvanielka práveže používa, kuká tam videá
už to tam jednoducho nechcel mať…
To bol len pokus o žart. 😁Prepáč. Ale logicky ma nič iné nenapadlo..
Možno len nechce zdieľať svoje súkromie s inými ľuďmi.
Ja som si vymazala komplet cely, uz 4 mesiac a cuduj sa svete môjmu mužovi to je fuk😂
To bol len pokus o žart. 😁Prepáč. Ale logicky ma nič iné nenapadlo..
@koniarova v pohode, popravde asi preto mi to vrta v hlave. Ja ozaj nie som žiadna stíhačka ani do mobilu mu nechodím ani nič také, len neviem prečo to neviem vypustiť
Možno len nechce zdieľať svoje súkromie s inými ľuďmi.
@zmrzlinka2021 a 5 rokov mu to nevadilo a zrazu takto
No ľudia sa menia, veď nič zle nerobil. Keby ťa neľúbiš, nechodí s tebou už 5 rokov
No ľudia sa menia, veď nič zle nerobil. Keby ťa neľúbiš, nechodí s tebou už 5 rokov
@zmrzlinka2021 áno máš pravdu, asi som sa len potrebovala vykecať 🙂
Tiež občas archivujem príspevky, aj všetky ktoré na ig mám ( aj s priateľom) 😄 Proste sa mi to prestane páčiť
Vymazal všetko, nie len fotky s tebou, čiže zrejme pôjde o celkový postoj k sociálnej sieti a zverejňovaniu, nie o postoj k tebe... nie je prvý, ani posledný, tiež už som si párkrát všimla, že voľakedy pomerne aktívny ľudia dali všetko z profilu preč, ja som toho tiež dosť pomazala, pretriedila, nie síce úplne všetko, ale drvivú väčšinu... nemala som nijaký super konkrétny dôvod, proste som to tam už mať nechcela zverejnené... nepríde mi to ako nič, o čom by ste sa nemali vedieť normálne porozprávať 😅
Ja mam pocit, ze kazda druha na MK hlada poblem tam kde nie je. Co ked to tam proste nechcel mat? Ja som tiez povymazavala stare fotky, vela fotiek na FB. A?
Ste spolu 5 rokov, otazka je ci sa vo vztahu niekde posuvate a ci vam vztah funguje?
Ja mam pocit, ze kazda druha na MK hlada poblem tam kde nie je. Co ked to tam proste nechcel mat? Ja som tiez povymazavala stare fotky, vela fotiek na FB. A?
@ivanakal ja naozaj nehladam ani nevytváram zbytočné problémy, ako som písala nerobila som žiadne scény ani nič iba som sa ho na to spýtala. Tu som napísala len tak že by som si rada o tom s niekym pohovorila a prečítala aj iné názory
Ste spolu 5 rokov, otazka je ci sa vo vztahu niekde posuvate a ci vam vztah funguje?
@domkakvet myslím že všetko je OK, žijeme spolu harmonicky, aj sme sa zhodli že keď dosplácame dom za 2 roky tak sa vezmeme
Tak potom by to malo byt v poriadku.
Pocuvaj svoju intuiciu. Ze ti to stale vrta v hlave ma svoj dovod.
Ja som si vymazala už pred rokom všetky sociálne siete a môj manžel si to doteraz nevsimol. Nerieš. Dôvod môže mať rovnaký ako ja a síce že ho to už otravuje.
Ja som si vymazala už pred rokom všetky sociálne siete a môj manžel si to doteraz nevsimol. Nerieš. Dôvod môže mať rovnaký ako ja a síce že ho to už otravuje.
@hopsas ale on si nevymazal účet, iba fotky a Instagram ďalej používa

Chysta sa na nejaku zivotnu zmenu ;)