Prečo som veľmi emotívna a citlivá?
Ahojte,som veľmi emotivna,všetko má rozplace,mám to tak stále.Vztahy k ľuďom mám silné a často dom sklamaná,keď si vymedzujú priestor.Zaroven som aj emočne horšie korigovatelna,keď ma niekto naštve.Mate to takto niekto?Začínam si to uvedomovať až teraz...vždy som bola emotívna.
@egonsk to áno,viem😊
Ja zas naopak, trocha mi to vadí.. :/
Kazdemu vadi to 'svoje' a chcel by to 'cudzie' (hoci tomu 'cudziemu' to 'svoje' tiez vadi). Kazdy sme jedinecny a tak to ma byt. Ved keby sme boli vsetci dokonali, boli by sme roboti, nuda...
@ivangeline Napodobne, ale moj manzel je o dost emotivnejsi, tak si to asi kompenzujeme 🫣😁.
Hmmm,áno,,asi je to súčasť môjho ja.Len sa musím snažiť nezabúdať na hranice,lebo tam ide občas do úzadia racionalita,hoci si to uvedomim väčšinou😊
Ja som taká tiež od malinka, najviac to bolo v puberte keď somnou lomcovali hormóny, ešte mi aj okolie hovorilo že stále len revem. Neskôr sa to zlepšilo, ale som stále taká, že keď sa niečo stane pripadne sa zacnem zamýšľať nad životom, nad niektorými situáciami ktoré nie sú prijemne, tak si aj poplacem veľakrát. Partner je niekedy až zúfalý že čo mi je a aké veci má vedia rozplakať. Takze podľa mna je to normálna vec, určite sa v tom veľa ľudí nájde
@gabika0825 áno,mňa tiež všetko dojme nad bežný priemer v okolí,keď si tak všimnem
Horsie emocne korigovatelna znamena co? Robis potom sceny ked si nahnevana? Drama queen? Ked hovoris ze nemas hranice a racionalita ide do uzadia, neviem ci sa stale bavime len o dojimani alebo o tom ze robis neprimerane cirkusy ak Ta nieco nahneva?
@colsami nee,není to o tom negatívnom,skôr to rozplakanie a tak🙃
Mám to tiež tak od malička. Práve v puberte som dokázala byť nejaký čas ľadová kráľovná, nič sa ma nedotykalo, ale odkedy mám deti, tak je to horšie.. tiež sa ma skoro všetko dotkne 😒
V dnesnej dobe individualizmu (az sebectva), penazi a majetku, postavenia a (nezdravych) ambicii, je byt emotivny (citlivy) skor cnost.
ahoj. pokial prejavujes svoje pocity na zaklade smutku, hnevu, strachu, ktory bol vyvolany v tomto momente, je to prirodzene a ludske. ako nahle ale prejavujes svoje emocie neadekvatne k situacii (napr. rozplace ta kazda malickost, lebo si vsetko vztahujes na seba), moze tam byt ulozene nejake presvedcenie, ktore tam uz mas dlhsie a v tomto okamiku ti nan niekto len poukazal napr. "nikto nema na mna cas, nie som milovana atd.."
vtedy by som to uz riesila.. pre mna bola najrychlejsia forma EFT - emotional freedom technique.
vela stastia
@yanka8952 eft?to je test,ale.liecebna metóda?
@mamickalisticka aj ja odkedy mám deti to najviac vidím u seba
Ja som tiež veľmi emotivna 🙂
Rovnsko ...už sa mi stalo,že ma rozplakal aj pozdrav na ulici..ci pesnička a mnoho iného...niekedy je to fakt problém..lebo napr sme u dr a dr pochváli dieta,že je šikovné (neplakalo atd)a mne hneď krivý hubu😅
@madeincssr áno,to je určite,
Partnerov mate akých? Zvládajú tu vašu emotivnu stránku? Sú tiež emotivni alebo presný opak? 😀

nie kazdy je ako kamen, preto sme ludia jedinecni.