icon

Prečo spriaznené duše nikdy neskončia spolu?

luckaaaaaa__
20. júl 2025
moonlight1210
20. júl 2025

@luckaaaaaa__ tipujem, ze pises o sebe a prekazke v podobe uz existujuceho ineho partnerstva.

mimka1402
20. júl 2025

@luckaaaaaa__ Možno treba pochopiť, že spriaznená duša by ňou nebola, keď by sme zistili aké je to dennodenne, keď by sme stretli ich úprimnú tvár zoči voči v čase kedy je ťažko. Či v dennej únave, praní a varení, zistíš, že spriaznena duša je tá, ktorá ťa i napriek tomu ľúbi a vyberá si ta každý deň.
Tie spriaznené duše sú často len do doby, kým nezazijeme s nimi reálny život... 🙂

anonym_375588
20. júl 2025

@luckaaaaaa__ spriaznená duša podľa Anny zo zeleného domu, ako aj podľa mojej babky, je hocijaký blizky človek / zvieratko, s ktorým si výnimočne rozumieme. Anna sa radovala, že ich je vo svete veľa. (kindred spirit).

Spriaznená duša ako "soulmate" podľa Richarda, skutočného človeka spomenutého v knižke Jedz, modli sa a miluj, Eat, Pray, Love, je človek ktorý otrasie tvojimi základmi, zlomí ti srdce, aby do srdca mohol vstúpiť boh a svetlo. S takým človekom
by ale vraj bolo príliš bolestné žiť dlhodobo. Treba si nájsť
pohodového, čo ťa rozmaznáva - tak radil Richard autorke.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_3245b1
20. júl 2025

@luckaaaaaa__ Pretože nie sú spriaznené,ale karmické.

anonym_1ac347
20. júl 2025

Ja mám spriaznenú dušu vedľa seba - svojho manžela ❤️

anonym_00cfe5
21. júl 2025

@luckaaaaaa__ blbci spolu neskončia, inteligenti ľudia áno.

sszuzu8
21. júl 2025

Existujú vôbec?

viestta
21. júl 2025

Preco sa nazdavas, ze nikdy?

pralinka25
21. júl 2025

A ja si zas myslim ze ak je niekto naozaj spriaznena dusa a je nam sudeny budeme spolu aj keby traktory padali. A rizdelit by take duse mohla len smrt. Inak to s tym sudenim si a spriaznenostou nie je take zhave.

basaj
21. júl 2025

Ja som si svoju spriaznenú dušu vzala za manžela. <3

maury
21. júl 2025

Podľa jednej filozofie sa ľudia sa spolu stretnú alebo dve duše sa spolu stretnú v určitej dobe v určitom čase a za určitým účelom. Žiadne stretnutie nie je náhodné. Majú si niečo navzájom odovzdať, vymeniť, získať skúsenosť. Niektorí to života odchádzajú, niektorí ostávajú. Ktorí to budú, to nikdy vopred nevieme. Tá spriaznená duša tiež môže byť nejakú chvíľu, ale človek sa posunie niekam inam či už emocionálne, rozumovo, vyspeje inak skratka v rôznych obdobiach života sa nachádza v iných životných etapách, ale tá druhá duša/osoba už ju sprevádzať nebude, pretože ona sa nachádza v inej životnej etape a jej cesta je iná. Sú aj o tom knihy a podobne. Táto filozofia mnohých pomáha prekonať smútok zo straty, alebo z osamelosti

anonym_52351e
21. júl 2025
@maury

Podľa jednej filozofie sa ľudia sa spolu stretnú alebo dve duše sa spolu stretnú v určitej dobe v určitom čase a za určitým účelom. Žiadne stretnutie nie je náhodné. Majú si niečo navzájom odovzdať, vymeniť, získať skúsenosť. Niektorí to života odchádzajú, niektorí ostávajú. Ktorí to budú, to nikdy vopred nevieme. Tá spriaznená duša tiež môže byť nejakú chvíľu, ale človek sa posunie niekam inam či už emocionálne, rozumovo, vyspeje inak skratka v rôznych obdobiach života sa nachádza v iných životných etapách, ale tá druhá duša/osoba už ju sprevádzať nebude, pretože ona sa nachádza v inej životnej etape a jej cesta je iná. Sú aj o tom knihy a podobne. Táto filozofia mnohých pomáha prekonať smútok zo straty, alebo z osamelosti

@maury nevieš dať typ na nejakú knihu? Znie to pekne 🩶

maury
21. júl 2025

Napríklad Autor Ruediger Schache - Tajomstvo príťažlivosti sŕdc

bloger
21. júl 2025

Nikdy nehovor nikdy. Všetko sa časom ukáže.

sova7
22. júl 2025

Ak ty si myslíš že niekto je tvoja spriaznená dusa a nefunguje to potom to je iba tvoja predstava cez ktorú s tebou niekto manipuluje. Dúfam že nie dáky zadaný chlap.