Prečo sú ľudia dnes takí zlí a ohovárajú sa?
Mňa zaujíma taká vec že prečo sú ľudia poslednej dobe zlí že ohovárajú na seba a aj prajú smrť človeku kde to žijeme ? V dnešnej dobe? Nechcem byť taká ale ja som nikomu nepriala smrť len to dobré v živote. Neodsuzujte ma ale zaujíma ma to.
@balerina2025 Máte pravdu v dnešnej dobe sú taký o ktorých ani neviete
Zlo je všadeprítomné odjakživa, nielen v tejto dobe a nedá sa mu vždy vyhnúť.
@grof_monte_christo A prečo ľudia prajú smrť? Sebe navzájom? To si nemôžu priať len to dobre?
prečo si myslíš že je to len v dnešnej dobe... to tu bolo odjakživa...
len sa pozri okolo seba koľko je neprávosti, zákerností, jeden môže druhý už nie, nespravedlnosti... to po čase vie znechutiť každého ....
takže sa nečuduj že sú ľudia k sebe niekedy horší ako psy.
@natkasmejko uplne najhorsie je, ked vam vlastna rodina praje smrt. zial aj take som zazila. :(
@natkasmejko Môžu ale to čo cítia sa prejavuje aj navonok. Sú nahnevaní a frustrovaní zo všetkého.
@natkasmejko stačí si pozrieť čo šíria hlavní predstavitelia štátov, ľudia si povedia, že načo by sa správali k sebe pekne, keď to nerobia ani tí “najhlavnejší”.
@balerina2025 naozaj? To mi je veľmi ľúto keď aj vaša rodina vám praje smrť.
@natkasmejko mne nie. ale ujo prial smrt. smutne .
@mikasa_ackerman Máte pravdu
@balerina2025 Aha keď mne by niekto prial ja by som mu priala len to dobré v živote nie smrť.
@natkasmejko Lebo sú nešťastní, zúfalí, frustrovaní, cítia sa ukrivdeni. Tých dôvodov je mnoho, neanalyzujem ich, lebo ja pocity a konanie druhých nezmením. Preto sa snažím obklopit dobrými ľuďmi, co sa mi aj celkom darí a iných neriešim.
@natkasmejko ani najhorsiemu nepriatelovi by som nepriala smrt, nieto vlastnej rodine
@grof_monte_christo Z čoho nešťastný? Z toho aký majú na nič život nie ? Ja mám rodičov ktorý ma majú radi a tí ktorí ma ohováraju nech si s prepáčením ich ohovaria strčia viete kam.
@balerina2025 Ani to keby vám váš sused prial ? Alebo suseda?
@natkasmejko preco by mali priat?
@balerina2025 Neviem len ma to padalo či aj susedia vám môžu priať smrť a vás ohovárať a nepovedať poza chrbát do očí čo majú s vami za problém.
@natkasmejko moja pseudosvokra sa furt vytešuje, keď sa nám niečo nepodarí🤦🏻♀️a to celý týždeň jazyk brúsi, aby ho v nedeľu v kostole vyplazovala…kresťanka
@sulavikova v kostole? Áno máte pravdu aj dáke babky tam ohovárajú v kostole. Aby mali o čom hovoriť preto idú do kostola keď vidu von tak tam rozprávajú a šíria klebety.
@natkasmejko to je také prirovnanie z reality: že celý týždeň nás ohovára a v nedeľu na prijímaní farárovi vyplazí jazyk…ako kresťanka
@sulavikova Ako v mojom rodnom meste to tak je keď tam idem počujem ako babky vravia že som prišla do rodného mesta alebo jedno dievčatko a kto je to keď som išla na sv prijímanie.
Keď niekomu poviete "Zlom väz" neznamená, že mu prajete smrť 🙂
Sú štyri hlavné typy psychickej štruktúry človeka:
- ľudská štruktúra psychiky
- démonická štruktúra psychiky
- štruktúra psychiky biorobota zombie
- živočíšna štruktúra psychiky
Každý človek nežije sám (izolovane), ale v spoločnosti (mesto, nejaká skupina, firma, partia atď.). Vzniká tak určitá kolektívna duševná aktivita („kolektívna psychika“, duševná „atmosféra“) v celej spoločnosti. A aká je dnes atmosféra?
K chybám, ktoré robí jeden človek, sa pridávajú chyby, ktoré robia iní. Hrča chýb rastie a pochováva pod sebou celú spoločnosť. Chybu, ktorú urobil jeden človek, opravia iní. Tu ale ide hlavne o to, aby sa každý sám snažil nerobiť chyby, aby nezaťažoval ostatných opravovaním chyby.
@avicii18 máte pravdu ale takých ľudí si nebudem všímať nech idú do kelu aj z ohovaranim.
@natkasmejko veľmi zaujímavý pohľad, ja to vnímam úplne rovnako, ľudia sa k sebe navzájom nevedia správať. Dnešný ľudia, myslia iba na seba. Nezaujímajú sa o druhých. Chceli, by všetko a najlepšie hneď teraz.🤦Kde sa podela úcta, pochopenie, trpezlivosť?
Ja som nikdy smrt nikomu nelriala a zni mne to nebolo nikdy povedane- a ani som to nikdy nepocula v mojej socialnej bublinke- ale mozno je to preto- ze si vyberam ludi s ktorymi sa stretavam a travim cas. Za mna nie je nutnost sa stretavat s niekym iba preto, ze mate rovnake priezvisko( myslim tym stryko z druheho kolena), alebo preto ze sestra s niekym spava( svagor), alebo preto ze nas deli plot....
@zuzinka888 Ja viem čo už ja nemyslím na seba ale na svoju rodinu ktorú mám rada. Veľmi.

@natkasmejko to nie je len posledna doba. a tiez to nechapem