Prečo sú muži povrchní?
Fakt sú muži takí povrchní,ako sa o nich hovorí? Snažím sa doma,deti ešte nemame.Varím,periem,upratujem. Ale miesto toho aby pochvalil moju snahu,tak ho zaujima len to ci som bola behat atd.. Veľakrát hovoril že prečo mám celulitidu,nedá si vysvetliť ,že aj chudé ženy majú celulitidu,pritom som priemernej postavy,to iste pocuvam aj od mojich kamaratok co sa tyka muzov,fakt uz je dnes dolezite len to aku ma zena postavu atd a uz nic viac nemusi vediet ? Hrozna doba.Mám sto chuti nič doma nerobiť a už len sa starať o seba
Mozno si si len vybrala vadny kus....
Máloktorý muž ocení slúžku, najvyšší čas sa starať o seba. Doma si práce máte deliť, potom nebude mať dosť času na skúmanie tvojej celulitídy.
@anonym_autor určite nie su taky vsetci. Keby boli, tak som single. Môj muž je stále vysekany = pravidelne cvičí a športuje a aj keď som mala nadváhu hovoril mi, ze sa mu pacim.
Ty si zacni vazit samu seba a nerob doma sluzku.
@anonym_autor no keď si drbnuta a si slúžka,tak sa k tebe bude aj tak chovať
Správaj sa ako človek a aj on ta tak bude brat
Ja sa ani nečudujem tým chlapom ,že furt hľadajú nové ženské ,veď mať doma niečo takéto ,tak ma to tiež prestane baviť
V skratke, mas doma debila.
Máloktorý muž ocení slúžku, najvyšší čas sa starať o seba. Doma si práce máte deliť, potom nebude mať dosť času na skúmanie tvojej celulitídy.
@mandzula a že mu robi slúžku ,ako písala
@januska12323 treba aby robil aj on doma a nebude mať čas všímať si celulitídu
@mandzula a že mu robi slúžku ,ako písala
@januska12323 treba aby robil aj on doma a nebude mať čas všímať si celulitídu
@minenkaa blbost, tym, ze bude robit, neoslepne ani nezmudrie. A hlavne henten typ chlapa prat doma nebude, chce sluzku a barbinu v jednom.
To vyzera ako ten typ, ktory po porode opusti zenu z dôvodu, ze ho prestane fyzicky pritahovat. 😬
@anonym_autor prepac, ale na prani, vareni, zehleni, upratovani nie je co obdivovat. Teda ak mas nejaky tazky fyzicky handicap, napr si na voziku alebo mas inu vaznu diagnozu, tak potom klobuk dole samozrejme, ale pre zdraveho cloveka je to nieco ako umyt si zuby alebo zaviazat snurky. V pohode to zvladne aj tvoj partner, len mu nechaj priestor a ty si zatial zober jeho kartu a utekaj si zabehat a na maderoterapiu, lymfodrenaz a ine anticelulitidne procedurky.
Nikdy nepochopim, preco zeny robia zo seba domace spotrebice a cuduju sa, ze to chlap neoceni.
A pockaj čoho bude schopný, ked otehotnieť a porodis! Jedine, ze by si vyzerala ako Hatice zo včerajšej diskusie! 🤣
Mas vadny kus a ty si váž samu seba! Ser na neho a hladaj inde. Alebo navrhni pani na upratovanie nechbplati on a ty svoje procedúry.
@mandzula nie jej jediná chyba je ,že si vybrala debila -píšeš,chyba je ,že zostava s ním a robi slúžku
To,že je niekto debil,prides na to po čase ,chyba je jedine vtedy ,ak to vies a predsa ostavas
@minenkaa dobre vies, ako to myslim, tak ma nechytaj za slovicka, zle si vybrala - chyba, ostava - chyba, je nam to vsetkym jasne.
Nie, nie všetci muži sú takí...ja mám dokonca aj pneumatiku okolo brucha 😂 a ten môj ju miluje...pre neho som najkrajšia žena...aj keď veľakrát podpichnem, že by som mala znova začať cvičiť, tak mi vždy povie, že nemusím, že som krásna a jemu sa páčim taká, aká som...sú muži, ktorí dokážu oceniť iné hodnoty človeka ako len krásu...a vieš čo je najlepšie? kebyže mi muž povie niečo na to, ako vyzerám, poviem mu, že ja som so sebou spokojná...a ak on nie je, nech sa páči...po ulici behá veľa krajších žien...nech si vyberie inú 😁
@anonym_autor prečo by ťa mal muž chváliť za to, že si upratala? Upratal niekedy on? Prečo si s mužom, pre ktorého je prvoradé, či si bola behať? Čo ti na takom mužovi imponovalo a imponuje? Ako sa bude na teba pozerať, ak v tehotnestve priberieš 20 kg? A po po pôrode ti rok, dva ostane polovica? Pôjde za štíhlou? Prečo vlastne si vo vzťahu s tak povrchným človekom?
@anonym_autor no... mas doma "výstavný exemplar" vola
@anonym_autor Ja som este nezazila muza, ktory by ocenil navarene, oprate a upratane 😀
Ale hej, suhlasim s tym, ze ak ma taketo trapne pasivno agresivne poznamky na tvoj vyzor, tak to urcite nie je ok. Co ma za problem?
Tiez by sa mi nepacilo keby moj muz mal nadvahu a celulitidu ale ak sa mu to nepaci a je to prenho neprekonatelmy problem, tak nech sa zariadi. Je dospely.
Nevidím nič zlé na otázke, či si bola behať, bežne máme debatu s mužom, kedy ide cvičiť, či ja idem civičť/behať atd. A chváliť ťa za to, že si upratala? To si mohla očakávať tak od mamy, v 7-8r. To nie je nič super, v podstate bežná súčasť života každého dospelého človeka. 🙂 To, že si ťa neváži je úplne iná vec ale to si nevážiš ani ty sama, lebo miesto toho, že si vypulírovala byt si mohla ísť behať a očakávať upratané od neho
@anonym_autor Ja som este nezazila muza, ktory by ocenil navarene, oprate a upratane 😀
Ale hej, suhlasim s tym, ze ak ma taketo trapne pasivno agresivne poznamky na tvoj vyzor, tak to urcite nie je ok. Co ma za problem?
Tiez by sa mi nepacilo keby moj muz mal nadvahu a celulitidu ale ak sa mu to nepaci a je to prenho neprekonatelmy problem, tak nech sa zariadi. Je dospely.
@bludna tak ja mám muža, ktorý ocení dobré domáce jedlo, ale tiež sa mu páči, že sa hýbem.
@bludna moj to teda ocenuje, navarene, upratane - necitime sa dobre v neporiadku a zaklad je mat kazdy den cisto, navarene tiez, lebo vie, ze aj to ma stoji kopec energie.
@anonym_autor nevieme akeho povrchneho mas doma ty, ja takeho nemam. Ja sa mojmu pacim stale.

Neviem ako mladi muzi, ale v mojom veku 50-tnici, ked boli mladi, tak toto neriesili, aspon nie ti, ktorych som poznala. Moj manzel mi aj v 50-tke povie, ze som pekna.