icon

Prečo sú priatelia často leniví podniknúť niečo aktívne?

22. aug 2025

Ahojte,mám 24 rokov a stále som to väčšinou ja ,ktorá je trošku akčnejšia a tak volám napr.kamaratku na jumping,na kávu,prechádzku. Všimla som si ,že ked to nie je niečo fyzicke napr,prechadzka,beh,turistika atd.Tak sa ľudia vyhovarajú ,ale čo sa týka piva,kávy tak to v pohode.Bavime sa hlavne o bezdetných kamarátkach,aj ja pracujem ,staram sa o domácnosť atd ale čas si nájdem,niekedy si sama poviem ake by to bolo super keby som mala kamaratku čo ma volá tam a tam,veľa žien by dali veľa za takú kamarátku.Najhoršie je aj to zavadzanie,že kamarátka piše ideme o 8 cvičiť a zrazu je 7:30 a ani slychu a este o 8 na drzovku napiše že zaspala(už sa to stalo trikrat) tak načo akože niečo sľubim a potom sa na toho človeka vykašlem ? Nepochopim 😀 ste aj vy v svojom okoli taká že skôr vy voláte niekoho niekam ?

anonym_397c51
22. aug 2025

Mať tak tvoje starosti..😄

anonym_fdc013
22. aug 2025

Mám dve najlepšie kamarátky, v živote sme spolu neboli cvičiť. Chodili sme na diskotéku, do baru, do kina, na festival, na kávu do mesta, na spoločný obed, na chatu, na nákupy, na kúpalisko. Každá z nás cvičí a je aktívna. Len spolu nechodíme cvičiť ani na túry, ani behať. Nikdy. A je to v poriadku.

madeincssr
22. aug 2025

@anonym_autor lebo spriaznena dusa (nielen ako partner, ale aj ako naozaj dobry/suladny kamarat/ka) sa vo volnej prirode vyskytuje extremne vzacne (vekom az mozno nevyskytuje).

anonym_33d3c8
22. aug 2025

@anonym_autor cvičiť cvičím sama, neznášam keď mi do toho niekto kecá 🤣 co sa týka kávy, tiež chcem pri tom svoje ticho 😀
Mňa by nikto nedostal na kávu, diskotéku, ku kaderníčke, na Wellness. Keď ma zavoláš na túru, opekacku, bicyklovať sa, idem. A keď nikto nechce, idem sama. Ja vlastne ani nemám kamarátku na také veci. Všetko buď znudene, vydáte (rozumej - už prikované k mužovi a deťom), alebo majú ziarliveho muža, čo kontroluje každý krok...alebo chcú byť proste len samé ako ja.
Dnes je to vsrtko o pekných fotkách, predsa lepšie vyzeráš s kávou v ruke ako červená a spotena na bežiacom páse 😄

madeincssr
22. aug 2025
@anonym_33d3c8

@anonym_autor cvičiť cvičím sama, neznášam keď mi do toho niekto kecá 🤣 co sa týka kávy, tiež chcem pri tom svoje ticho 😀
Mňa by nikto nedostal na kávu, diskotéku, ku kaderníčke, na Wellness. Keď ma zavoláš na túru, opekacku, bicyklovať sa, idem. A keď nikto nechce, idem sama. Ja vlastne ani nemám kamarátku na také veci. Všetko buď znudene, vydáte (rozumej - už prikované k mužovi a deťom), alebo majú ziarliveho muža, čo kontroluje každý krok...alebo chcú byť proste len samé ako ja.
Dnes je to vsrtko o pekných fotkách, predsa lepšie vyzeráš s kávou v ruke ako červená a spotena na bežiacom páse 😄

@anonym_33d3c8 nie, podla mna s naozaj spriaznenou dusou ti je lepsie ako samej aj na tych spoteno/cervenych zabavkach (realne zdielanie, rozpravanie sa o vsetkom, nie ziaden "vatovy pokec"). Jasne, aj samotu obcas potrebujeme, ale vacsinou plati to predchadzajuce. Problem je len ten, ze mnohi z nas naozaj spriaznenu dusu nenajdeme.

vev82
22. aug 2025

@anonym_autor nauc sa robiť veci ktore chces, sama. Nespoliehaj sa na druhych 😉 Ja osobne neznasam vykonavat sport s niekym inym. Rob co chces a rob to kedy chces. Necakaj že ostatní budu mat rovnaku chut a naladu robit to iste ako ty.

biba_18
22. aug 2025

v jednej alebo dvoch osobách to nenájdeš. na šport maj inú kamošku. na kávu inú. na iné aktivity ďalšiu. chápem že by si chcela všetko v jednom - ale nájsť takého partnera je ťažké - nie že kamošku 🤷‍♀️

thereisabear
22. aug 2025

Toto je tretia rovnaká téma v poslednom čase. Ak si všetky príspevky nepísala ty, tak sa spojte a môžte športovať aj každý deň 🙂

januska12323
22. aug 2025

Športuj sama alebo si na to nájdi niekoho iného. Veď vidíš, že to nechcú robiť tak ich nevolaj.

viestta
22. aug 2025

Sama nevies tie aktivity zvladnut? Ja sice mam rada spolocnost, ale zas nemam problem byt sama so sebou a robit to co vyhovuje mne. Ja som celkom rada sama so sebou.

lubbi1
22. aug 2025

takisto mam najlepsiu kamaratku, ktoru zboznujem najviac na svete, je mi ako sestra, ale fyzicky je absolutne neaktivna, nikdy necvicila a myslim, ze ani nebude, jednoducho k tomu nema vztah a som s tym uplne ok, je to jej rozhodnutie.

0silvia0
22. aug 2025

@anonym_autor na pivo chod s partiou, cvicit a na turistiku chod sama alebo sa prihlas do turistickeho klubu, mozno tam aj frajera najdes

anonym_074f09
22. aug 2025

preto nemám kamarátov … stále sa na niekoho spoliehať a niekomu prispôsobovať. Od toho či sú moji “kamaráti” aktívni fakt môj život nezávisí ..