Prečo ženy hľadajú ženatých mužov?
Ja len nepochopim, ako si zena zacne so zenatym muzom, ktory ma doma zenu, dieta, nie je rozvedeny, sice, kvoli nej tu manzelku opusti ,..
Ale ako mozu mat take zeny ciste svedomie???
Ano, to ze je muz hajzel a to spravi ale toto spravi zena zene s malym dietatom???
Toto ja nepochopim, kludne mi to vysvetlite aj take , co ste to spravili. Dakujem
pretože sa zamilovala? a vtedy ide rozum a všetko bokom.
Ja viem aj o žene, ktorá chcela ženatého muža, ktorý týral a mlátil svoju ženu. Išla ho zachraňovať, lebo určite chudáčik trpí a ona ho provokuje a pri nej by mu bolo dobre. Ja sa už čo sa týka žien nečudujem ničomu. A všetko to pramení v detstve a chorých vzťahoch v rodine.
@enmery preboha drblina.. Došlo jej to až keď dostala po hube?
@gabilopatka Áno. Ale bola šokovaná 😃
@mondolina myslis tak, ze jej to muz tajil, ze je zenaty a dozvedela sa to az casom, ked bola v tom az po usi?
Poznám takú ženu. A presne, ako sa píše vyššie, zamilovala sa. On mal ale naozaj nefunkčné manželstvo, len kvôli deťom neriešili rozvod. Ale deti postupne rástli a samé to videli. A aj milenka bola ochotná tento vzťah 5 krát ukončiť, schudla kvôli nemu na kosť, čo sa tak trápila, navštevovala psychológa, nakoniec ostali spolu. Je už rozvedený, deti sú s tým v pohode (takmer dospelé), a žijú spokojné. Neviem, či toto je taky prípad, o ktorom pises, autorka, ale tento pár osobne poznám.
No lebo ten dotyčný tej milenke natlačí kaleráby do hlavy, ako si s manželkou nerozumie, ako oni vlastne už spolu nežijú, ako manželia, ale majú formálny vzťah kvôli deťom, ako manželku nemiluje a ani ona jeho, ako bolo jeho manželstvo jeden veľký omyl, ako sa určite rozvedie, len zatiaľ to nie je možné, lebo deti sú ešte malé, ako on nie je v tom vzťahu šťastný a ako je šťastný len s ňou (milenkou), lebo len ona jediná ho chápe a je úplne iná, ako jeho zlá a chladná manželka... a blaaa, blaaa...
A ešte v rodine sme mali, ale tam milenku nepoznám. Ale odišiel od ženy aj deti, milenka vo veku jeho najstaršej dcéry. Rozviedol sa, ona otehotnela, porodila a on sa vrátil a prosikom späť k exmanželke.
Vieš vec sa má tak že väčšinou má muž na tom obrovský podiel. Začne sa stretávať s mladou babou lebo mu lichotí jej záujem a problém je na svete. Jasne také žena si zaslúži pár faciek ale väčšinou aj keď si začnú prvé, ten ženatý chlap nereaguje tak, ako by mal reagovať ženatý muž. Čiže za mňa keď ma ona dostať pár faciek, tak on dvakrát toľko.
@h2 cisty moj pripad :((
Ja si myslim teda vo vsetkych pripadoch co poznam bol par zijuci v jednej domacnosti, dieta, povinnosti, zodpovednost atd.. a milenka co este nikdy nezila s chlapom v jednej domacnosti. A s detmi uz vobec nie. Teda nie s otcom a surodencami ale s partnerom a detmi. A o to vsetko sa treba starat, varit, prat, zehlit, upratovat, riesit oslavy darceky, lekarov,aktivity, skolky skoly atd.. milenka riesi co si obliect do ktorej restiky ci wellnes sa s nim zasit a ake sexi spodne pradlo si obliect..robi to preto lebo netusi co je spolocny rodinny zivot..ona si mysli ze aj ked bude chlap s nou bude chodit v cistuckom vyzehlenom atd...
Lebo ak aj o manzelke a detoch vie, su to len take hmliste postavy kdesi tam v pozadi, kde ich nevidno.
Vie o nich, ale neriesi.
Ona s nim je v ich svete, v ich bubline. Je zalubena a presvedcena, ze ak sa lubia, posvacuje to vsetko. Ze ostatni to musia pochopit, resp. naopak, ze nic nechapu.
A casto su presvedcene, ze jeho manzelstvo bola len polovicna laska, take poblaznenie, ktore nanestastie zavrsil predcasne sobasom, lebo omylom tu prvu povazoval za tu pravu. A az ich vztah je ten pravy a osudovy, len to nemal s cim vtedy porovnat.
Co vlastne ospravedlnuje vsetko, vratane nevery.
A potom mas zeny, co to robia cielene. Lebo sa im ten chlap paci a co chcu, to dostanu. Alebo ma peniaze a ona (ci jej deti) si zasluzia byt zabezpeceni. Co tam po prvej rodine, to je len prekazka, ktorej sa treba zbavit, pripadne aj uplne odstrihnut.
Potom su take, ktore maju pasiu v tom, ze dostanu zenaca. Je to vyzva a bavi ich, ze ho ovladaju ako hracku.
Alebo im to aj dviha sebavedomie, ze just dokazali ziskat zakazane. Ze su teda lepsie, sikovnejsie, hodnotnejsie.
A teba muž podviedol?prečo z toho viníš tú ženu?
@earlgrey No je tu dosť tém, kde baba vedela, že muž je ženatý a aj tak. Dokonca jedna, kde milenka aj vie, že sa pokúšajú o dieťatko paralelne s ich vztahom, s umelým oplodnením. A nič. Ale inak súhlasím. Rozhodnúť sa podviesť je vždy na 100% vecou zadaného partnera! Ale aj chápem otázku autorky, prečo ženy vo vzťahu pokračujú aj roky, aj keď chlap je vo vzťahu.
V takýchto milostných trojuholníkoch nikto nezúčastneny nevidí všetky 3 strany. Čize môžeme len predpokladat. Ale do žiadneho dobrého vzťahu sa nedostane nikto tretí, určite nie až do postele...
@enmery Dobre...ale ona sa vyjadrila ku komentu od @h2 , že je to presne jej prípad...čiže jej muž oblboval ďalšiu ženu, ktorá mu na to skočila....
Potom ja poznám ženy, ktoré spia so ženatými mužmi len preto, že nechcú vzťah ale chcú sex...a takto vedia, že ženatý muž sa nezamiluje a neopustí ženu, ale nemá doma dostatok sexu, tak má milenky...vyhovuje to obom...škoda, že nie aj tej tretej osobe v tom trojuholníku...
@enmery Verím tomu...robia to aj muži, aj ženy...Neviem aká zúfala by som musela byť, aby som si začala so ženatým/zadaným mužom.
Počkaj...priznávam...mala som 20, spoznala som mladého pekného angličana, robil čašňíka v kaviarni, kam sme s kamarátkami chodili (v zahraničí). No a nejako to zaiskrilo...začali sme sa stretávať, normálne keď som bola v kaviarni, sedel pri mne, keď mal prestávku, dali sme si spolu kávu...spali sme spolu samozrejme...niekoľko mesiacov...asi 5 to trvalo...ja zamilovaná jak fras...vyznala som mu lásku a on na mňa vybalil, že má priateľku, ktorá pracuje na lodi a že sa vracia po 6tich mesiacoch...v tom čase som kašlala na sociálne siete, ako FB atď. no ale založila som si účet, pozrela jeho profil a mal tam fotky s tým dievčaťom...takže nevedela som o tom, ani jeho kolegovia a kamaráti mi nepovedali nič...
No ale beriem, že mladá, hlúpa...som bola...
zeny su proti zenam, zenska sutazivost, musi to byt ina naivka co sa zalaskuje do zenateho, myslim ze je to malo pripadov. Milenky skor maju zadarmo vecere, drinky, taxiky, pobyty, sem tam darcek a sex pri ktorom vedia ze je lepsi ako s manzelkou lebo je tajny a zakazany. Uz by to take super nebolo, keby manzelovi manzelka pribalila na vikend aj jeho spinave trencle alebo vylozila mu jeho saky paky k milenke.
@earlgrey Ja som v 20tke/nebol net, smart telefóny, sociálne siete/ proste nič, spoznala chlapa. Mali sme len tlačítkový telefón. Na diske sme sa spoznali. Chodili sme von, sms sa písalo na počet znakov, telefonáty obmedzené. Ale vždy písal, volali sme si na pevné linky!/podstatné pre pribeh/. Po 3 mesiacoch bez sexu a bozku spoznal môjho otca, kamošku. Vždy výlety, aktivity, nikdy nehovoril , že nemôže. Po 4 mesiacoch padol vášnivý bozk a ďalej sme trávili 90% času spolu/doteraz nechápem, ako to robil/. Jedného dňa sme mali ísť na pobyt a prišiel autom a naložil ma. A s úsmevom mi hovorí-máme tu spolujazdca. Kuknem dozadu a tam tak 4 mesačné bábo. Vtedy na mňa vybalil, že je ženatý. A nemal ho kde nechať, lebo jeho žena sa nasrala a strčila mu malého do rúk a nezaujímalo ju, že on má už program. A odišla preč. Priznám sa, som proti násiliu, ale to bolo prvýkrát, keď som chcela niekomu pridrbať. Vystúpila som z auta a čau. Chuj ma ešte roky stalkoval a chcel naspäť-bez sexy, s jedným bozkom😄
@enmery 🤣🤣🤣 joooj prepáč, že sa smejem, akože ja sa smejem aj na vlastných skúsenostiach z mojej minulosti...ja som si to živo predstavila ...to bábo muselo byť chutné 😃 no vidíš...niekedy zadaní/ženatí muži nemusia ženám ani kaleráby do hlavy tlačiť o ich partnerkách/manželkách...jednoducho ich zabudnú pri spoznávaní spomenúť...
@enmery 🤣🤣🤣🤣
Autorka, nechápem, že to nechápeš. Tej žene si ty ukradnuta, aj tvoje deti. Chce muža - pretoze sa zalubila a veri, ze on je ten pravý. Alebo ide po peniazoch či inych vyhodach. Alebo ju vzrušuje predstava zakázaného ovocia...Preco by jej málo záležat na inej žene viac než na sebe samej?
No a samozrejme ten muž jej svedomiu velmi ulahcuje. Len minimum z nich jedna ferovo - "som spokojny, len sex je nahovno, tak hladam milenku" toto povie malokto.
A ako vždy treba riesit seba a chlapa. Vy ste malí vztah, nieco sa pokazilo a on využil prilezitost a našel inde. Ty máš svedomie čisté?
Nie vždy je to tak, ja som mala milenca s ktorým som fungovala asi 3m len a bol ženatý šťastné, a nikdy nepovedal na ženu krivé slovo mal aj dieta. A bolo mi to jedno chcela som ho, ale potom mi v sexe nevyhovoval tak sme tomu dali zbohom. A prečo to robil, som sa ho nikdy nepýtala bolo mi to jedno.
Hlupost, naivita a nizke sebavedomie. Sebeckost.
ak ti je tvoj chlap neverny, na vine nie je cudzia zena, ale tvoj chlap.
Ked som robila barmanku, chodil mi tam jeden Don Juan. Bol to sice s.rac a manipulator, ale mal taky chlacensky sarm. Ked sa opil vypraval kamosovi jak bali naivky kecami ze jeho zena je alkoholicka a stetka. Ze po narodeni syna zistil, ze vlastne neni jeho, ale priznal sa k nemu, lebo ho zboznoval uz od cias co bol v brusku. Cize od nej nemoze odist, lebo ona by mu ho vzala a on na neho nema pravny narok. Tak trpi a keby nemal ich (milenky) ano schvalne plural tak sa zabije. Ze z tych chvil s nimi vlastne funguje. Kazda ho lutovala jedna dokonca zo svojich penazi najala pravnika aby mu pomohol ziskat syna. Ten maly bol vyzorovo cely otec. Pritom jeho zena stale doma s malym alebo v praci a este jej mama pomahala financne lebo on vsetko preflakal. Takze tak….
Druha skupina su zeny co nemaju cas a hladaju len zivy “vibrator”. Zenaty je v tomto vdacny ciel lebo s nou nechce travit cas neobtazuje ju… proste pride spravi a odide.
Potom su tu lovkyne ktore pritahuje zakazane ovocie a robia to cielene.
Potom su aj pary, ktore sa dohodnu, ze chcu otvoreny vztah. Je toho vela…
Kazdopadne bych v prvom rade toho chlapa fliaskala. On vedome podvadza zenu, ta milenka v tom vacsinou hra len vedlajsiu rolu a ked sa to dozvie, uz je namotana a neuvazuje triezvo.

Staci si tu osobu ktoru nikdy nestretnes tak nejak demonizovat a hned ti prepne v hlave programm ze chudacika zachranujes