icon

Prečo ženy vyhľadávajú povrchné kvality vo vzťahoch?

20. máj 2024

Minule som pocuvala jeden podcast, kde jedna psychoterapeutka riesila problemy vo vztahoch u zien. Hovorila, ze ma klientky, ktorym neustale padaju vztahy na tom, ze si v prvom rade vsimaju povrchne veci, ako to spravanie u muza. Riesila tam, ze skor pozeraju na to, ako muz vyzera, ako je zabezpeceny, ako na nejaku tu kompatibilitu. Vidim to aj v okoli. Aj influencerky su krasnym prikladom :D zakazdym iny chlap, ktoreho akoze strasne miluju a potom sa rozidu a hadzu na seba spinu. Hlavne, ze obidvaja ako z casopisu :D v dalsom rozhovore u jednej koucky som zas pocula, ze jedna klientka sa stazovala, ako sa k nej chlap s ktorym randi sprava s neuctou, ale ked uz mala z toho vztahu/nevztahu odist, tak uz zacala, ze rakeho pekneho este nemala, ze jej ho kamosky zavidia a pod :D a este som sa minule zamyslela nad jendou ucastnickou z ruze, ako strasne okato poukazuje na to, ze ona je zena na urovni a proste strasne vudno, ako chce prachateho chlapa :D neviem, co chcem tymto príspevkom, len som to tu tak dala, pre otvorenu diskusiu 😉

wolf_
Autor odpoveď zmazal
katka700
20. máj 2024

Akoby som to povedala, povrchné ženy si zakladajú na povrchnych veciach.
Celkovo si všímam že čím viac vie človek svetu dat (múdrosťou, skutkami) tým menej sa pretrca a zdieľa.

danica2711
20. máj 2024

nech si každý zakladá, na čom chce, s povrchnými sliepkami sa nekamarátim, takže mi to je jedno

rorino
20. máj 2024

No ..tu ružu nesledujem,ale ak je tam nejaká na úrovni,tak by nebola v takej povrchného show.Cize povrchne ženy si zakladajú na povrchných veciach.Influencetky nesledujem,ale sem tam keď nejakú zazriem,a poväčšine sú to tie umelé krásky,ktorým ide len o to,aby či najrýchlejšie zarobili,je to o Tom istom😉

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mamutka
20. máj 2024

Ja ja mám v okoli len reálne ženy, ktoré si očividne zakladajú na dôležitých veciach, lebo sú so svojimi mužní už cele veky. Šťastne spolu dozrievajú, vychovávajú deti a starnú. A ty dáš príklady na influencerky a ženy čo potrebujú konzultovať každý prd s koučkami. To sú také virtuálne ometlá, pre mňa to nie je reálne, vymýšľajú kraviny aby mali sledovanosť. Obyčajný život je pre ne nudný a lacný, na normálnej rodine s obyčajným chlapom by nezarobili, tak robia divadielko a hrajú sa na ženy.