Prečo ženy vyhľadávajú povrchné kvality vo vzťahoch?
Minule som pocuvala jeden podcast, kde jedna psychoterapeutka riesila problemy vo vztahoch u zien. Hovorila, ze ma klientky, ktorym neustale padaju vztahy na tom, ze si v prvom rade vsimaju povrchne veci, ako to spravanie u muza. Riesila tam, ze skor pozeraju na to, ako muz vyzera, ako je zabezpeceny, ako na nejaku tu kompatibilitu. Vidim to aj v okoli. Aj influencerky su krasnym prikladom :D zakazdym iny chlap, ktoreho akoze strasne miluju a potom sa rozidu a hadzu na seba spinu. Hlavne, ze obidvaja ako z casopisu :D v dalsom rozhovore u jednej koucky som zas pocula, ze jedna klientka sa stazovala, ako sa k nej chlap s ktorym randi sprava s neuctou, ale ked uz mala z toho vztahu/nevztahu odist, tak uz zacala, ze rakeho pekneho este nemala, ze jej ho kamosky zavidia a pod :D a este som sa minule zamyslela nad jendou ucastnickou z ruze, ako strasne okato poukazuje na to, ze ona je zena na urovni a proste strasne vudno, ako chce prachateho chlapa :D neviem, co chcem tymto príspevkom, len som to tu tak dala, pre otvorenu diskusiu 😉
Akoby som to povedala, povrchné ženy si zakladajú na povrchnych veciach.
Celkovo si všímam že čím viac vie človek svetu dat (múdrosťou, skutkami) tým menej sa pretrca a zdieľa.
nech si každý zakladá, na čom chce, s povrchnými sliepkami sa nekamarátim, takže mi to je jedno
No ..tu ružu nesledujem,ale ak je tam nejaká na úrovni,tak by nebola v takej povrchného show.Cize povrchne ženy si zakladajú na povrchných veciach.Influencetky nesledujem,ale sem tam keď nejakú zazriem,a poväčšine sú to tie umelé krásky,ktorým ide len o to,aby či najrýchlejšie zarobili,je to o Tom istom😉
Ja ja mám v okoli len reálne ženy, ktoré si očividne zakladajú na dôležitých veciach, lebo sú so svojimi mužní už cele veky. Šťastne spolu dozrievajú, vychovávajú deti a starnú. A ty dáš príklady na influencerky a ženy čo potrebujú konzultovať každý prd s koučkami. To sú také virtuálne ometlá, pre mňa to nie je reálne, vymýšľajú kraviny aby mali sledovanosť. Obyčajný život je pre ne nudný a lacný, na normálnej rodine s obyčajným chlapom by nezarobili, tak robia divadielko a hrajú sa na ženy.